Като говорим за интересни Синастрии, какво мислите за тази?
Засяга ме пряко- много странни отношения, необясними от моя страна дори. СПоред мен има някакжа кармична връзка, но на мен ми е трудно да тълкувам....Мислите ли, че има тенденции за подновяване на интимни отношения? Каква е връзката изобщо....
Мъжът е вътре.
Не ми се сърди на въпросите, но...
1. Това с "кармичните" работи аз не го разбирам. Слънцето му е в съвпад с твоя ЮЛВ, може би поради тази причина имаш усещането сякаш "винаги" си го познавала. Моделите, според които той се държи, личностите му качества, ти изглеждат познати. Може би това са качествата или поне част от тях, които търсиш в партньорствата си.
2. Как се чувстваше той с теб? Комфортно ли му беше? Защото твои планети "хвърлят" напрегнати аспекти към Луната му.
3. Той има Слънце в съвпад с Нептун и в квадрат с Луна. Прави толкова много обещания, а колко от тях изпълнява? Непостоянен е, не му се връзвай. И още по-лошо - не може да бъде вързан. Не си дава свободата за нищо на света, пък с тази рибешка Луна в 12-ти дом буквално мълчи като риба. Никога не знаеш какво се върти в главата му. При това не е постоянен в чувствата си - влюбва се бързо (Венера в съвпад с Уран), дълбоко (Венера в Скорпион и 8-ми дом), но пак заради Урана може да бъде адски труден за предвиждане. С този управител на АС екзалтиран Марс в 10-ти дом и съвпада Сатурн/Юпитер в 6-ти, предполагам, че насочва цялата си енергия в работа и градене на кариера.
Мирабела,
Казвам кармични, защото се опитвам да намеря някакво обяснение на ситуацията. И няма за какво да се сърдя, ти много добре поставяш нещата...Давам ти обратна връзка:
1. С него се усещаме взаимно, мн е странно, необяснимо, може би както казваш е заради съвпада с моя ЮЛВ...Действително притежава много качества, които търся в мъжете.
2. Тук малко се изненадах, но е възможно часът на раждане да не е съвсем точен- той се чувства много добре с мен, иска и търси компанията ми- на периоди обаче. Дори на него му е по- комфортно с мен, отколкото на мен с него...ако изобщо може да се направи такова сравнение;
3.Абсолютно си права тук- прави обещания, които не изпълнява, но ако го питаш него е човек, който 100% държи на обещанията си. Свободолюбив е, но се страхува да остане сам; Действително се влюбва бързо и иска нещата да се случват много бързо. Много е непостоянен, ужасно много. Единственото, което не е точно тук е това, че "мълчи като риба"- той постоянно говори, и то за себе си. Споделя много, ангажира хората със себе си, тъси внимание, много емоционален, раним, изживява нещата, но вътрешно. Има нужда да е успешен в работата си и трудно прави компромиси там...
Така, сега сигурно вече се чудиш, след всичко изписано, защо се занимавам изобщо...Истината е, че нашето "познанство" е много странно, особено. Каквото и да правим двамата завършваме един до друг, но аз съм объркана- той ме наранява, отрича видими неща. Затова и прибягнах до вас мили хора, има ли шанс нашата връзка? Засичаме ли се пак? Можем ли да изградим траен съюз двамата...Преди време ми бяха казали, че синастрията ни е много интересна и, че сме се срещали много в минали препраждания...това, разбира се няма как да го знам. Това, което знам е, че изпитвам някаква огромна вътрешна потребност да съм с него и това ме побърква... трудно ми е да продължа напред...