Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876938 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re: синастрия
« Отговор #3200 -: Май 16, 2012, 09:46:52 pm »
Мирабела, на прав път си, но се чудя дали да не изчакам още малко :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #3201 -: Май 16, 2012, 11:02:33 pm »
В синастрията на рая

Тая жена му е била най-голямата слабост и най големия дразнител
Направо обсебен е бил (или е-не ми се смята)
Може до такава степен да не е можел да контролира себе си и нея, че даже да й посегне
Тя го е провокирала даже като диша

А часовете дали са точни
« Последна редакция: Май 16, 2012, 11:17:17 pm от Papy »

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3202 -: Май 17, 2012, 11:21:37 am »
Като говорим за интересни Синастрии, какво мислите за тази?

Засяга ме пряко- много странни отношения, необясними от моя страна дори. СПоред мен има някакжа кармична връзка, но на мен ми е трудно да тълкувам....Мислите ли, че има тенденции за подновяване на интимни отношения? Каква е връзката изобщо....

Мъжът е вътре.

Не ми се сърди на въпросите, но...
1. Това с "кармичните" работи аз не го разбирам. Слънцето му е в съвпад с твоя ЮЛВ, може би поради тази причина имаш усещането сякаш "винаги" си го познавала. Моделите, според които той се държи, личностите му качества, ти изглеждат познати. Може би това са качествата или поне част от тях, които търсиш в партньорствата си.
2. Как се чувстваше той с теб? Комфортно ли му беше? Защото твои планети "хвърлят" напрегнати аспекти към Луната му.
3. Той има Слънце в съвпад с Нептун и в квадрат с Луна. Прави толкова много обещания, а колко от тях изпълнява? Непостоянен е, не му се връзвай. И още по-лошо - не може да бъде вързан. Не си дава свободата за нищо на света, пък с тази рибешка Луна в 12-ти дом буквално мълчи като риба. Никога не знаеш какво се върти в главата му. При това не е постоянен в чувствата си - влюбва се бързо (Венера в съвпад с Уран), дълбоко (Венера в Скорпион и 8-ми дом), но пак заради Урана може да бъде адски труден за предвиждане. С този управител на АС екзалтиран Марс в 10-ти дом и съвпада Сатурн/Юпитер в 6-ти, предполагам, че насочва цялата си енергия в работа и градене на кариера.

Мирабела,

Казвам кармични, защото се опитвам да намеря някакво обяснение на ситуацията. И няма за какво да се сърдя, ти много добре поставяш нещата...Давам ти обратна връзка:

1. С него се усещаме взаимно, мн е странно, необяснимо, може би както казваш е заради съвпада с моя ЮЛВ...Действително притежава много качества, които търся в мъжете.
2. Тук малко се изненадах, но е възможно часът на раждане да не е съвсем точен- той се чувства много добре с мен, иска и търси компанията ми- на периоди обаче. Дори на него му е по- комфортно с мен, отколкото на мен с него...ако изобщо може да се направи такова сравнение;
3.Абсолютно си права тук- прави обещания, които не изпълнява, но ако го питаш него е човек, който 100% държи на обещанията си. Свободолюбив е, но се страхува да остане сам; Действително се влюбва бързо и иска нещата да се случват много бързо. Много е непостоянен, ужасно много. Единственото, което не е точно тук е това, че "мълчи като риба"- той постоянно говори, и то за себе си. Споделя много, ангажира хората със себе си, тъси внимание, много емоционален, раним, изживява нещата, но вътрешно. Има нужда да е успешен в работата си и трудно прави компромиси там...

Така, сега сигурно вече се чудиш, след всичко изписано, защо се занимавам изобщо...Истината е, че нашето "познанство" е много странно, особено. Каквото и да правим двамата завършваме един до друг, но аз съм объркана- той ме наранява, отрича видими неща. Затова и прибягнах до вас мили хора, има ли шанс нашата връзка? Засичаме ли се пак? Можем ли да изградим траен съюз двамата...Преди време ми бяха казали, че синастрията ни е много интересна и, че сме се срещали много в минали препраждания...това, разбира се няма как да го знам. Това, което знам е, че изпитвам някаква огромна вътрешна потребност да съм с него и това ме побърква... трудно ми е да продължа напред...

« Отговор #3203 -: Май 17, 2012, 11:45:47 am »
Има ли възможност тогава Луната му да не е в 12-ти дом, а по-близо до АС? Не съм експерт, но така по ми се връзва с говоренето, споделянето, желанието за емоционално изразяване и точно това - непрекъснато търсене на внимание, нужда от получаване на подкрепа. Рибешка Луна в 12-ти ми изглежда страшно мълчалива и потайна. Желанието за изразяване на емоции ми се връзва повече с близост на Луна до АС.

Много ти благодаря за обратната връзка. Извинявам се за онези части от тълкуванието ми, които са грешни. ;)
Знаеш, че синастричната карта показва доколко двама души си подхождат, не дали ще имат връзка или не. Последното зависи само от тях двамата. ;)

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3204 -: Май 17, 2012, 12:26:49 pm »
Има ли възможност тогава Луната му да не е в 12-ти дом, а по-близо до АС? Не съм експерт, но така по ми се връзва с говоренето, споделянето, желанието за емоционално изразяване и точно това - непрекъснато търсене на внимание, нужда от получаване на подкрепа. Рибешка Луна в 12-ти ми изглежда страшно мълчалива и потайна. Желанието за изразяване на емоции ми се връзва повече с близост на Луна до АС.

Много ти благодаря за обратната връзка. Извинявам се за онези части от тълкуванието ми, които са грешни. ;)
Знаеш, че синастричната карта показва доколко двама души си подхождат, не дали ще имат връзка или не. Последното зависи само от тях двамата. ;)

Ами ако е свърано с часа на раждане- има. Аз си спомням, когато се запознахме прекарвахме 4асове, че даже и дни в разговори...Той наистина мн говори- вярн0, че предимно за себе си де, но все пак :))

Моля те, няма за какво да се изивиняваш, то аз съм те подвела с часа най- вероятно. Всичко друго е много точно. Ако синастрията не помага, дали мога да те попитам как да задам хорарен въпрос, може пък да помогне...Знам как да направя натална карта и синастрия, но не и как да задам хорарен въпрос  :-[

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3205 -: Май 17, 2012, 05:46:17 pm »
В синастрията ,брои ли се за съвпад 8 градуса между венера на жената и марс на мъжа ??

*

Grace

• 2257
« Отговор #3206 -: Май 17, 2012, 06:26:21 pm »
да, в някои книги дори съвпада по знак го считат за валиден.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3207 -: Май 17, 2012, 06:59:23 pm »
да, в някои книги дори съвпада по знак го считат за валиден.

Благодаря ти :blink:
Значи имаме съвпад ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3208 -: Май 17, 2012, 07:23:17 pm »
Аз я слагах картата преди няколко дни,но искам ,който не е видял да се изкаже по нея.Ако може :-[
Ще има ли секс?? ;D
И какво друго освен това? :-[
Може ли да има дълготрайност?

« Отговор #3209 -: Май 17, 2012, 08:09:39 pm »
Има потенциал за физическо привличане и взаимна симпатия. Венерата му е в съвпад с твое Слънце. Дори само това ми се струва достатъчно, за да изпита симпатии към теб. Освен това - активна комуникация, обмен на идеи - разменени съвпади Слънце/Меркурий. Нещо ми е познато. Това не съм ли го писала вече? Сатурнът ти не аспектира негови планети, Луната му не получава други по-близки аспекти освен тригона с Уран (другите аспекти са знакови). С Венерата му положението е по-добро. Мисля, че по-силният ви потенциал е откъм физическа връзка.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3210 -: Май 17, 2012, 08:59:08 pm »
Има потенциал за физическо привличане и взаимна симпатия. Венерата му е в съвпад с твое Слънце. Дори само това ми се струва достатъчно, за да изпита симпатии към теб. Освен това - активна комуникация, обмен на идеи - разменени съвпади Слънце/Меркурий. Нещо ми е познато. Това не съм ли го писала вече? Сатурнът ти не аспектира негови планети, Луната му не получава други по-близки аспекти освен тригона с Уран (другите аспекти са знакови). С Венерата му положението е по-добро. Мисля, че по-силният ви потенциал е откъм физическа връзка.
Отново ти благодаря Мирабела :-[
Физическа връзка е добре нали?? То, друга каква да имаме? Между мъж и жена... :rolleyes:
А лошо ли е тази огледална опозиция слънце -уран?
« Последна редакция: Май 17, 2012, 09:03:27 pm от Milkyway »

« Отговор #3211 -: Май 27, 2012, 10:02:59 am »
 В тази синастрия има квадратура на марс /Ж/  към стелиума /м/ вкл Сл Венера Марс  Плутон, има и  квадратура на луните, но...има и печат ан щастието Юпитер/ж/ секстил Луна/м/ :  http://www.astro.com/tmpd/cconfileU7xLqa-u1284485084/astro_61gw_06_05_vali_rumi.28619.44902.gif?47803

според вас кое ще привалира в тези отношения- квадратурите или щастливия печат/според мен е  щастието  :P/
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3212 -: Май 27, 2012, 10:32:09 am »
 За печата на Щастието само секстил на Юпитер с Луна ли се счита а дали за  тригона е валидно
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #3213 -: Май 27, 2012, 10:42:31 am »
Квадратът на Марсовете също следва да се отбележи. Такъв аспект може да създава много търкания, в смисъл на конкуренция, излишни спорове, всеки да усеща желание да се налага над другия, да се бори с другия за утвърждаването на позицията си. Мисля, че лъвският Плутон и скорпионският Сатурн надделяват над скорпионския Марс, а вторият просто не умее да търпи поражения. Може да се чувства притиснат, с наранено его, да излиза от всеки спор с подвита опашка. Твърде много борба за власт, която в началото се канализира в сексуално взаимодействие. Лъвският стелиум от вътрешната карта е в квадрат с Марс/Нептун от външната. Ако вътрешната карта е женската, е по-сложният вариант, според мен. Женска Венера в квадрат с мъжки Марс може да оставя жената с усещането, че мъжът я желае чисто сексуално, без да има достатъчно ухажване, предигра - романтични обяснения в любов, цветя, рози и т.н. Това в добавка към квадрата на Луните може да създава доста главоболия от сорта на "защо тя/той не ме разбира правилно и не ми дава онова, което искам". Надявам се, че съврпадът на рационалните ви Меркурии смекчава донякъде тези квадрати. В този случай може би рационализирането на чувствата (различията в начина ви на изразяване на емоции) и откритото говорене за тях би ви помогнало да разберете правилно желанията на другия.

« Отговор #3214 -: Май 27, 2012, 10:44:52 am »
Според мен един секстил няма да оправи нещата. Ако беше съвпад Луна/Юпитер, щеше да бъде много по-силно.
Ако връзката е в самото си начало, е трудно да се каже. Тогава всеки е заслепен от чувството на влюбеност и не вижда недостатъцине на другия, а и се старае да не показва своите. В началото на връзката по горната карта сексуалното привличане е толкова силно, че е способно да скрие всичко останало. Дайте време на връзката да се развие.

« Отговор #3215 -: Май 27, 2012, 10:52:39 am »
благодаря  ,Мирабелка  :wub:  .....да- има силно сексуално привличане,но не е удовлетворяващо,май/типично за квадратура на марс/марс и марс/венера  /- наистина е нужно време тук....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Grace

• 2257
« Отговор #3216 -: Май 27, 2012, 11:23:53 am »
За печата на Щастието само секстил на Юпитер с Луна ли се счита а дали за  тригона е валидно

тригон, съвпад, секстил, но трябва да е двустранно;

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3217 -: Май 31, 2012, 09:07:36 am »
Моля, ако някой има възможност да изкаже мнение по тази синастрия.... може ли да има чувства и привличане... Благодаря и слънчев ден

« Отговор #3218 -: Май 31, 2012, 10:08:11 am »
Твой Сатурн върху негов стелиум в Лъв. Сатурн на единия партньор към Слънце и други лични планети на втория съм забелязала, че кара притежателя на Слънцето да се задържа при този на Сатурна за по-дълго време. Това като отговор на въпроса защо ти се е лепнал така здраво.
Освен това твой Марс (и Венера) в квадрат с негова Венера (и целия му стелиум) може да го кара да изпитва силно физическо привличане към теб. Струва ми се, че по-скоро той е привлечен от теб, отколкото ти към него, както и ти пишеш. И основно на физическо ниво. Липсват аспекти между светилата, за да има база за повече (мое линчо мнение). Изобщо твои Марс, Сатурн и Уран в напрегнати аспекти с негов лъвски стелуим - първо му действаш като бомба и после като студен душ - привличаш го (Марс), сърби го (Уран), боли го (Сатурн), но трудно ще се пусне (пак Сатурн).
Ти имаш Плутон в тау-квадратура със светилата, които попадат по оста му 2/8 дом, 8-ми дом се свърза със секса и физическото привличане. Би трябвало да си много интензивна натура (пък и съвпад Венера/Марс - и чувствена, и привлекателна), а тоя лъвски стелиум си пада по такива жени - красиви, предизвикателни. Такава ми изглеждаш по картата - огън-жена, въпреки че не го показваш на всеки.
От написаното от теб, че се държи властно с теб очаквах да видя напрегнати аспекти на негови Плутон и Марс към твои Слънце, Луна, но уви. Значи направо нищо не разбирам от синастрии. ;D
Евентуално Уранът му (управител на 3-тия му дом на действията) в тау-квадратура с наталния ти квадрат Марс/Сатурн да събужда съпротивителните ти сили (макар че ти го имаш това тау натално, само че по-широко).

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #3219 -: Май 31, 2012, 10:58:17 am »
Благодаря, Мирабела  :blink: Въобще трудна работа... как хубаво си обяснила всичко. За себе си не мога да дам определение каква жена съм, но определено много трудно се разкривам. Съжалявам, че му действам по този начин. Може би не съм употребила правилно думата "властно", но например иска да се видим и му казвам, че не мога - нареждането е - стани, оправи се и те чакам. Или иска да говорим, казвам му, че в момента говоря по телефона - и отговора е, затвори телефона  да разговаряш с мен. Друг пример - искам да се видим, казвам му  - ще се видим, той - знам, но кога, отговор след 30 минути и се започва минаха 25 минути, след малко остават 20 минути и така. Друг път много лесно се съгласява с това което му кажа и се отдръпва... като последния път, когато директно му казах, че не вярвам на нищо, което ми казва, той си тръгна... и си мисля, че този път е разбрал, че няма да се получат неща... Извинявам се, че толкова много се отклоних с личните си преживявания... Вече не му се сърдя, а се опитвам да го разбера, защото и аз съм била влюбена и знам какво въздействие има това чувство... :'(