Изглежда ми, че физическо привличане изобщо не ви липсва. Мисля, че той те харесва (негова Венера в тригон с твои Слънце и Луна) и през по-голямата част от времето се чувства приятно с теб (негова Луна в съвпад с Юпитера ти, ако часът му раждане е точен), но не винаги ти го показва по начина, по който ти желаеш. Негов Марс/Сатурн са в квадрат с твои Венера/Сатурн/Уран, което може да говори за разминаване в начина, по който обичате и изразявате сексуалните си желания. Когато ти си в настроение за секс, той може да не е и обратно. Често липсва хармония, което прави привличането помежду ви още по-силно, но и създава напрежение и дразги. Той е способен да избухва, а после да се затваря в себе си, ближейки раните, които сам е причинил. Понякога провокираш "тъмната" му страна и той се опитва да наложи позицията си - Марсът ти допълва квадрата му Слънце/Плутон до тау-квадратура. Твоите светила допълват наталния му тригон Венера/Плутон до голям трин, Марсът ти е в секстил с негова Венера. Изглежда ми сякаш поне в сексуално отношение си жената-мечта за него.
Но...Сатурн си казва думата. Имате разменени напрегнати аспекти Венера/Сатурн. Възможно е да се наранявате взаимно. Той ти дава сигурност, но цената е отговорност, невъзможност изцяло да сте щастливи както сте си го представяли. При напрегнати аспекти Венера/Сатурн се случва външни обстоятелства да пречат на пълното щастие на двойката - служебни ангажименти, предишни връзки на партньора, семейства, традиции и т.н. Възможно е семейството на единия от вас да не одобрява другия - опозиция на Венерите ви. Освен това имате и разменени знакови квадратури Венера/Юпитер - ценностните ви системи може да са съвсем различни, онова, което е важно за теб, да не е за него и обратно.
Интелектуално стимулираща връзка, сякаш четете мислите един на друг.
Не знам доколко той е стабилен и постоянен във връзките си. Опозицията Венера/Нептун в картата му, която е допълнена от знакови квадратури с Луна, не ми вдъхва доверие. Но не мога да съдя за някого по картата му.
Извинявай, ако греша.