Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876587 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: синастрия
« Отговор #3300 -: Юли 05, 2012, 03:29:35 pm »
Мили хора, имам глупав въпрос - кога ще срещна моя принц ;D И въпрос за друг принц, когото вече съм срещнала - дали това е Моят човек. Много ви моля да ми окажете съдействие и да се съгласите да ми направите едно "предсказание", ако е възможно :-[

Това е за хорарни въпроси. Пусни данните си и данните на човека до теб, да Ви пуснем синастрия тук. Иначе в хорарните въпроси - задаваш с датата и часа, с които си пуснала този въпрос следното запитване "Ще срещна ли моя принц" - и получаваш отговор от експертите за следващите 6 месеца. 

А най-добре да направиш направо картите в astro.com и да ни ги предоставиш готови, иначе може да ни домързи.  :blink:

и няма МОЯТ ЧОВЕК - имаш възможности и ти правиш избора, ние само ти казваме, кое Ви куца, кое Ви е плюс. ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #3301 -: Юли 06, 2012, 01:03:25 am »
Моля ви, някой да разгледа наталните карти за синастрия - тези данни са моите 28.05.1988 в 08:00 гр. Ямбол , тези на него 10.12.1988 в 06:30 гр. София. Много ми е спешно, благодаря ви!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3302 -: Юли 06, 2012, 11:33:02 am »
Моля ви, някой да разгледа наталните карти за синастрия - тези данни са моите 28.05.1988 в 08:00 гр. Ямбол , тези на него 10.12.1988 в 06:30 гр. София. Много ми е спешно, благодаря ви!

:clap: :rolf: :rolf: хахах на всички всичко ни е спешно. Айде, някой който му се четат СПЕШНО синастрии...да се включи.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3303 -: Юли 06, 2012, 12:02:57 pm »
Еми...някой ако се прежали с карта...

*

Alena

• 38
« Отговор #3304 -: Юли 06, 2012, 12:17:48 pm »
Привет! на някой , ако му се занимава, моля да каже дали си похождаме?
« Последна редакция: Август 06, 2012, 12:54:12 pm от Alena »

*

Alena

• 38
« Отговор #3305 -: Юли 06, 2012, 01:20:20 pm »
Привет! на някой , ако му се занимава, моля да каже дали си похождаме?

Ти какво усещащ,подхождате ли си? :blink:
[/quote
определено, да ;) или поне така ми се иска и ми е замъглено съзнанието

*

Alena

• 38
« Отговор #3306 -: Юли 06, 2012, 05:13:26 pm »
Благодаря за съвета, passion-desire. Taка е, когато не мога да имам едно нещо / в случая мъж /, започвам да се "тръшкам" и да го искам още по-силно. В същия момент, мъжът от другата страна си живее живота.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3307 -: Юли 06, 2012, 09:46:57 pm »
Съвпад на северните възли при синастрия,какво означава? :lol:

« Отговор #3308 -: Юли 06, 2012, 09:59:37 pm »
Че разликата във възрастта ви е няколко месеца (родени сте в една и съща година, може би) или кратно на 18-19 години.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3309 -: Юли 07, 2012, 07:19:13 am »
Че разликата във възрастта ви е няколко месеца (родени сте в една и съща година, може би) или кратно на 18-19 години.
Това ясно.
Нещо съдбовно ,кармчино има ли? Нещо по-специално?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3310 -: Юли 07, 2012, 11:09:32 pm »
Северен възел на единия съвпад меркурий на другия,значим аспект ли е за взаимоотношенията?

« Отговор #3311 -: Юли 09, 2012, 08:23:57 am »
Какво ще кажете за синастрична карта когато липстват точни аспекти между светлата но единия има Слънце Близнаци Луна Везни  а другия Луна Близнаци Слънце Везни?Може ли да говорим за скрити аспекти?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #3312 -: Юли 09, 2012, 01:07:08 pm »
Какво ще кажете за синастрична карта когато липстват точни аспекти между светлата но единия има Слънце Близнаци Луна Везни  а другия Луна Близнаци Слънце Везни?Може ли да говорим за скрити аспекти?

По отношение на светилата идеално се допълвате. ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3313 -: Юли 09, 2012, 02:13:45 pm »
всъщност арабите въвеждат орбисите при аспектите (и става въпрос за предсказване на събития, нито в древна гърция, нито в арабския свят се използва каквато и да е техника подобна на днешната синастрия). Ако две планети са в знаков тригон (Слънце Везни - Слънце Близнаци) следва, че сте в определена хармония по между си. Хармония на подобието. Защото квадратът е друг тип хармония...

Но си виж по натал от какво имаш нужда, и не е вярно, че другият трябва да те "допълва", другият трябва да е това, което е написано в картата ти.  ;) И съответно ти в неговата.

Ако имаш 2 стелиума в картата и още две планети по между тях и всичко разположено по дъга под 90 градуса, около 12,1,2 дом (асцендент) няма да изкараш с партньор различен от теб. Ако имаш 3 опозиции по натал ще ти трябва някой, който да ги включва тези опозиции. Добре, е тогава 7-ят ти дом да е засегнат. И т.н. 

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3314 -: Юли 09, 2012, 02:23:01 pm »
В моя натал има 2 силни квадрата, и изключително много обичам да общувам с Везни и Овни. Те ми квадратират Слънцето и ме провокират да мисля. Овните са идейни, Везните са ефикасни, аз ги докарвам до края нещата и мога да поема отговорност, за разлика и от Везните и от Овните.

Най-сериозните връзки в живота ми са били с мъже с Луни в Телец - с единия живях 2 години, с другия чак тази година си прекратих отношенията (12 години). Луната ми е в Лъв. В момента излизам с момче с Луна в Скорпион.

Но нямам нито една опозиция и не толерирам "опозицията" в живота си. Търпя я по необходимост, но нищо не ме учи, не ми трябва.... нямам я по натал, не я отчитам като усещане, само нерви... докато квадратът при мен е конструктивен.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3315 -: Юли 09, 2012, 08:04:07 pm »
Aми и това, като всичките теории, не е винаги вярно. Моят силен квадрат е Слънце/Луна и не понасям мъже Рак, където е Луната, че и в 7ми дом и го управлява. Просто не ги понасям, камо ли да изпитвам необходимост от тях. Харесвам земните, Асц ми е земен. Харесвам Везни, а квадрати с въздушни нямам силни, май никакви всъщност. Най-силно ми влияят транзитите на управителите на слънчевия ми знак и на Сатурн (У на Асц), тогава определено се увличам по мъже, свързани с природата на знака, през който тези транзитират. Например, сега, когато Сатурн мина през Везни, напред-назад, почти две години съм увлечена именно по Везни, без да съм знаела предварително какъв им е знака.

*

Grace

• 2257
« Отговор #3316 -: Юли 09, 2012, 08:55:06 pm »
Цитат
Но нямам нито една опозиция и не толерирам "опозицията" в живота си. Търпя я по необходимост, но нищо не ме учи, не ми трябва.... нямам я по натал, не я отчитам като усещане, само нерви... докато квадратът при мен е конструктивен
.

Това обяснява доста. Опозицията всъщност е доста конструктивен аспект. Хората, които нямат опозиции в натала си много трудно усвояват уроците на общуването с другите. Този аспект е необходим, за да можеш чрез другите по-добре да опознаеш себе си, един вид огледало. Често трудностите във взаимоотношенията и общуването идват от липсата и проработката именно на такива аспекти в натала.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3317 -: Юли 09, 2012, 09:33:56 pm »
Цитат
Но нямам нито една опозиция и не толерирам "опозицията" в живота си. Търпя я по необходимост, но нищо не ме учи, не ми трябва.... нямам я по натал, не я отчитам като усещане, само нерви... докато квадратът при мен е конструктивен
.

Това обяснява доста. Опозицията всъщност е доста конструктивен аспект. Хората, които нямат опозиции в натала си много трудно усвояват уроците на общуването с другите. Този аспект е необходим, за да можеш чрез другите по-добре да опознаеш себе си, един вид огледало. Често трудностите във взаимоотношенията и общуването идват от липсата и проработката именно на такива аспекти в натала.

Подобен извод е равносилен на това да се отрича дуалността. Опозицията е доста често срещан аспект в синастриите.

« Отговор #3318 -: Юли 09, 2012, 09:42:21 pm »
Цитат
.

Подобен извод е равносилен на това да се отрича дуалността. Опозицията е доста често срещан аспект в синастриите.
Особено когато става въпрос за Светила .Разглежда се като притегателна сила.Аройо ако не ме лъже паметта мисля че най вече коментира опозициите между Луните като много добър аспект в синастрията.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #3319 -: Юли 09, 2012, 09:47:58 pm »
всъщност арабите въвеждат орбисите при аспектите (и става въпрос за предсказване на събития, нито в древна гърция, нито в арабския свят се използва каквато и да е техника подобна на днешната синастрия). Ако две планети са в знаков тригон (Слънце Везни - Слънце Близнаци) следва, че сте в определена хармония по между си. Хармония на подобието. Защото квадратът е друг тип хармония...

Но си виж по натал от какво имаш нужда, и не е вярно, че другият трябва да те "допълва", другият трябва да е това, което е написано в картата ти.  ;) И съответно ти в неговата.

Ако имаш 2 стелиума в картата и още две планети по между тях и всичко разположено по дъга под 90 градуса, около 12,1,2 дом (асцендент) няма да изкараш с партньор различен от теб. Ако имаш 3 опозиции по натал ще ти трябва някой, който да ги включва тези опозиции. Добре, е тогава 7-ят ти дом да е засегнат. И т.н.
Когато хората са по млади търсят това,което нямат ,за да научат как да компенсират липстващите елементи например.Но зрели индивиди,осъзнати които вече са формирани като личности не би трябвало да търсят някой който да ги учи.Освен това има доста сложни характери ,които предпочитат доста семпли и повърхностни партниори ,такива,които никога да не могат да надзърнат под повърхността на една комплицирана личност.Може би всичко е прекалено индивидуално.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв