Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875445 Прегледи
*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
Re: синастрия
« Отговор #3420 -: Юли 26, 2012, 10:59:15 am »
Като гледам транзитите към неговия натал, съм склонна да мисля, че в момента може да е обезпокоен от проблеми или изменения в работата му (процес, който едва ли е започнал сега, по-скоро сега отново го е "ударил"), а също и да изживява лична криза. Може би се измъчва от въпроса "Да остана ли на сегашната работа или да започна самостоятелен бизнес?". Ако има такъв бизнес, може да е финансово затруднен, да не му носи печалба, да е трябвало да съкращава персонал или други неприяни неща, които шефовете правят по време на криза. Транзитен Плутон (натален У10) е в съвпад с АС-то му и опозиция с натален Сатурн (У1), транзитен Сатурн в 8-мия му дом аспектира наталния му квадрат Марс/Уран - чувства сякаш ръцете му са вързани, не е склонен на търпение и компромиси (особено в личните отношения, тъй като натален Марс е в 7-ми дом).
Предполагам, че е станал по-избухлив и нервен, когато Сатурн е тръгнал директен, т.е. от началото на юли. Дотагава може да е трупал недоволство без да го споделя, да се е сърдил и дистанцирал мълчаливо.

Благодаря, Мирабела! Точно така правеше, палеше цигара и отиваше на терасата, виждах, че го тормози нещо. Отидох веднъж при него и го попитах "Тревожи ли те нещо?", а той ми отвърна със зачервени и насълзени очи "Малко неща могат да ме разтревожат".... Такива бяха очите му и последната вечер, когато бях при него. Беше ми казал веднъж, че му е досадно на работа, ковач е, правеше някакви метални столове, и ми каза, че до третия му било интересно, но на следващите вече му писнало да прави едно и също. В последни дни забелязах раните по ръцете му от изгаряне и говорихме за това, каза, че е свикнал отдавна. Колата му се развали, и гледаше с часове обяви за автомобили, чудеше се дали да си играе да оправи своята или да купи нова. Може би трябваше да го слушам по-добре и да опитам да разбера какво му е, аз просто стоях на дивана и го наблюдавах, мислех си колко е красив, колко се радвам, че е до мен, колко защитена се чувствах. Когато се чухме последно по телефона му предложих да ида отново в София, а той каза, че има много работа и няма да може да ми обръща внимание, че аз не съм някой фикус и имам нужда да ми отделя време. Аз отговорих: "Ще те чакам да се върнеш от работа и ще те гушкам тогава, това ми е достатъчно". Вече седмица не сме се чували. Изпратих му писмо, не знам дали ще го прочете. Преди да замина за Валенсия, като ме изпрати на летището ми каза, че иска да му купя нож, хах, и се смяхме, че сигурно няма да мога да го взема в самолета. И аз му купих, сложих си го в регистрирания багаж, разбира се, с нож в ръчния нямаше да ме пуснат. Та, подарих му ножа, и се изненада, каза, че му харесва, сигурно не е очаквал. А той ми даде 4 лв., защото нож не се подарявало... Доста е суеверен всъщност. Не знам как като ме изключи от живота си ще реши проблемите си, но дано му помогне. Сетих се току що, че си носех една много сладка книжка с твърди корици, малък формат, за зодия Везни и му я показах. В края на книгата има информация за Луната във всеки знак, дадох му да прочете за неговата Луна в Скорпион, и той изглеждаше доста учуден, докато четеше.

Знам, че в постовете ми има повече проза, отколкото астрология, хах. Поредната сага на Либра.  :blink: Силно се надявам да не се наложи да мина през всички представители на зодиака, докато открия този, който ще е готов да бъде с мен. Знам, че Плутон в момента е върху Сатурна ми, и в квадрат със Слънцето и Марс, а Сатурн върху Луната ми, и че това е отвратителен период, в който трябва да се науча да губя хора и връзки, за да се науча да бъда по-силна, да променя начина си на живот, да стана по-самостоятелна и независима, да разбера коя съм и какво искам. Но не искам да го загубя, чувствам, че трябва да бъда точно с него.
Като гледах анализите на аспектите ни в Пими, пишеше, че е кармична връзка, в миналия живот не сме можели да бъдем заедно, и толкова ми се искаше да успеем сега. Мирабела, благодаря за отговора пак!

Забелязах вертексите ни в синастрията, моят върху върха/края на неговия 1 дом, а неговият вертекс върху края на 11-я ми дом, всъщност как точно се нарича - връх, ъгъл? Някой знае ли как се тълкува това? http://prikachi.com/images/652/4729652S.gif
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #3421 -: Юли 26, 2012, 11:18:17 am »
Цитат
Знам, че в постовете ми има повече проза, отколкото астрология, хах. Поредната сага на Либра. 

Libra, твоите са си направо четиво  :blink: Сериозно мисля, че имаш литературен талант и някой ден би могла да напишеш страхотен любовен роман  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3422 -: Юли 26, 2012, 11:48:24 am »
Вертексите имат роля, когато ги отключи транзит+прогресия, и то и двете, по мои лични наблюдения. В синастрия смаи по себе си не ги смятам за значими, гледала съм и точни съвпади, и разменени съвпади, и съвпад с ъгъл, но сам за себе си не ги отчитам.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3423 -: Юли 26, 2012, 12:58:04 pm »
Мерси, Грейс! :> И аз преди си представях как след време ще напиша книга, но сега като че ли повече ме влекат визуалните изкуства, все си фантазирам как снимам филм, разни сцени, как героинята върви сама в парка, вятърът развява косите й, и чуваме мислите й... Покрай тревогите на любовния фронт, не ми остана време да се порадвам истински на пътуването в Испания, дори и там нямах търпение да се върна само и само да бъда с него.

Иначе прекарах страхотно! Запознах се с нови хора от други държави, в няколко от дните снимахме късометражни филми с помощта на испански режисьор, така че и с него завързахме разговор. Посетихме Града на изкуствата и науката във Валенсия, Океанографик - един огромен аквариум,имаше шоу с делфини, страхотни гледки из нощна Валенсия, ходихме и в биопарк с много животни, приготвяхме паеля - традиционно ястие от Валенсия ;)), последната вечер ни организираха страхотно парти! Имаше и интеркултурна вечеря, отборите от всяка страна си носиха типични за тяхната кухня ястия, ние занесохме лютеница, сирене, ракия, направихме баница. Много спомени и хубави снимки от Испания! Дори с една от тях спечелих сега двд плеър ;))! Който иска да разгледа, тук са снимките - https://plus.google.com/u/0/photos/116125213388017166039/albums/5769419769546144529
« Последна редакция: Юли 26, 2012, 01:02:25 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #3424 -: Юли 26, 2012, 01:09:23 pm »
Браво, Либра! Страхотни снимки! ;)

« Отговор #3425 -: Юли 26, 2012, 02:20:19 pm »
Цитат
Знам, че в постовете ми има повече проза, отколкото астрология, хах. Поредната сага на Либра. 

Libra, твоите са си направо четиво  :blink: Сериозно мисля, че имаш литературен талант и някой ден би могла да напишеш страхотен любовен роман  :blink:

Снима, пише, пее, а на всичкото отгоре и все печели  ;D
Либрети, няма от какво да се оплакваш. Близначковците няма да се свършат, вервай ми  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #3426 -: Юли 26, 2012, 02:25:33 pm »
Много хубави снимки.  :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3427 -: Юли 26, 2012, 03:47:04 pm »
Момичета, тази връзка много ме вълнува :unsure: Аз съм вътре :blink: Мнооого моля за мнение, не искам да се разочаровам пак... Неговият час не е точен, но все пак....

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3428 -: Юли 26, 2012, 07:11:50 pm »
ЛИБРА снимките са невероятни.............
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #3429 -: Юли 26, 2012, 07:17:05 pm »
В най-добрия случай Луните ви са в точен тригон, в най-лошия - поне в тригонални знаци. Почти няма близки напрегнати аспекти между планетите ви - би трябвало да се разбирате добре.
Негов Уран е в квадратура със съвпада му Меркурий/Венера, твоя Венера попада върху негов Уран. Възможно е той да е непостоянен в мнението и вкусовете си и това да те дразни.
Ако е роден по-рано от посочение от теб час (предполагам си построила картата за 12 часа), например в ранните часове на деня, Луната му попада в тау-квадратура с Меркурий/Уран. Тогава емоциите могат да му пречат да взима решения, възможно е да е прекалено предпазлив, колеблив, да решава повече на базата на чувствата си, отколкото въз основа на разума си.
Другият напрегнат аспект е негов Плутон върху наталния ти квадрат между светилата. Възможно е да се опитва да се налага твърде много над теб. Като че губиш почва под краката си, усещаш се по-неуверена покрай него.
Другото изглежда екстра, според мен.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3430 -: Юли 26, 2012, 07:31:30 pm »
В най-добрия случай Луните ви са в точен тригон, в най-лошия - поне в тригонални знаци. Почти няма близки напрегнати аспекти между планетите ви - би трябвало да се разбирате добре.
Негов Уран е в квадратура със съвпада му Меркурий/Венера, твоя Венера попада върху негов Уран. Възможно е той да е непостоянен в мнението и вкусовете си и това да те дразни.
Ако е роден по-рано от посочение от теб час (предполагам си построила картата за 12 часа), например в ранните часове на деня, Луната му попада в тау-квадратура с Меркурий/Уран. Тогава емоциите могат да му пречат да взима решения, възможно е да е прекалено предпазлив, колеблив, да решава повече на базата на чувствата си, отколкото въз основа на разума си.
Другият напрегнат аспект е негов Плутон върху наталния ти квадрат между светилата. Възможно е да се опитва да се налага твърде много над теб. Като че губиш почва под краката си, усещаш се по-неуверена покрай него.
Другото изглежда екстра, според мен.

Mirabella, много благодаря :wub: Това са първите ми взаимоотношения, в които буквално "губя почва под краката си". Именно затова ми е толкова интересно какво ще се случи. Не съм от най-притеснителните по принцип, но с него е много по-различно, не зная как да се държа, какво да говоря, ужас, чувствам се като на 13, а той се появява и изчезва, когато сам реши. Не съм сигурна в чувствата му, не мога да се контролирам и това ме влудява. Не знам защо така се получава. Искам да имаме сериозна връзка, но наистина е непостоянен и ми идва странен, а аз наистина съм изключително неуверена покрай него. Въпреки това, нещо много ме влече, надявам се да вземе нещата в ръце и да действа.  :-[ Много точно отново, благодаря!  :blink:
« Последна редакция: Юли 26, 2012, 07:52:39 pm от vezni »

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #3431 -: Юли 26, 2012, 10:40:55 pm »
Точен съвпад до градус на обърнати възли - СЛВ съвпад ЮЛВ в синастрия има ли нещо по-интересно в тълкуването, освен че двамата ще се учат взаимно в този живот?!
Само да уточня, че не става въпрос за любовна синастрия, а за един приятел и племенника му, т.е. предполагам не е случаен този съвпад.
« Последна редакция: Юли 26, 2012, 10:52:13 pm от anili »

*

Divna

• 2478
« Отговор #3432 -: Юли 30, 2012, 02:48:36 pm »
Момичета, тази връзка много ме вълнува :unsure: Аз съм вътре :blink: Мнооого моля за мнение, не искам да се разочаровам пак... Неговият час не е точен, но все пак....

Синастрията ви е хубава. Не тръгвай с лоша настройка. Не се страхувай, а си изживей приятните мигове, а знае ли човек ... може и нещата да стигнат до съвместно съжителство след време.  :blink:
Ако ти си във вътрешната страна, то тогава може да усещаш, че той желае да има контрол над теб. Но като гледам на теб това може и да ти хареса.  ;)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3433 -: Юли 30, 2012, 03:15:29 pm »

Синастрията ви е хубава. Не тръгвай с лоша настройка. Не се страхувай, а си изживей приятните мигове, а знае ли човек ... може и нещата да стигнат до съвместно съжителство след време.  :blink:
Ако ти си във вътрешната страна, то тогава може да усещаш, че той желае да има контрол над теб. Но като гледам на теб това може и да ти хареса.  ;)

Divna, абсолютно това не ми е проблем ;) Винаги съм била на мнение, че мъжът трябва да е мъж, думата му трябва да се чува. Обичам лошите момчета :-[ Но се надявам той да се усети скоро и да започне да действа по въпроса, защото аз губя търпение много сериозноо :blink: Благодаря за включването :wub: :blink: Ако наистина той вземе нещата в свои ръце и се стигне до нещо повече, ще съм най-щастливият човек на светаа. Приличам на 13-годишна ;D :-[ ;D
« Последна редакция: Юли 30, 2012, 03:19:49 pm от vezni »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3434 -: Юли 31, 2012, 11:37:41 pm »
Разменените оси са страшно запленяващ и понякога заробващ аспект. Пуснах по-напред едни статии на една авторка, която аз много уважавам по темата "синастрия", тя има много писано за съвпади на ъгли и планети с ъгли, но е на английски. Имаш ли съвпади планета с ъгъл или са само осите? Гледай ги като планетни точки - марсова, лунна, венерина и сатурнова. Или пусни карта, ако е възможно.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3435 -: Август 01, 2012, 01:39:57 pm »
Да, и аз ги чакам, че ми е обещала приказен август!  ;D

Ако имате съвпади планета/ъгъл, този с планетата хваща и държи онзи с ъгъла. А два ъгъла ги гледай акто планетни точки, но това са по дифолт много силни хващачи, държат ключовете към човека.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3436 -: Август 01, 2012, 03:08:25 pm »
Разменените оси са страшно запленяващ и понякога заробващ аспект. Пуснах по-напред едни статии на една авторка, която аз много уважавам по темата "синастрия", тя има много писано за съвпади на ъгли и планети с ъгли, но е на английски. Имаш ли съвпади планета с ъгъл или са само осите? Гледай ги като планетни точки - марсова, лунна, венерина и сатурнова. Или пусни карта, ако е възможно.

Мерси много Ronia! Да, утре ще пусна карта! Притеснява ме Сатурна с тези негови съвпади и то точно Слънце и Венера!

Отворих сайта, изглежда интересен и ще чета инфото! Между другото, чакам утре да излязат прогнозите на Сюзън за август ;)

Сатурн - дълготрайност, желание за поемане на отговорност, реализация в реалния свят. Ограничава, но концентрира. Задължителен е за дълготрайните връзки. Не трябва да те притеснява. При родителите ми - Сатурн на баща ми е в тригон с Венера и Луна на майка ми, а нейният със Юпитер и Слънце на баща ми. Оправят си се, вече повече от 30 години като двойка.
When One Door Closes Another Door Opens

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3437 -: Август 02, 2012, 06:54:03 pm »
Ами... това е един приятел, с който си пишем от няколко години, не сме се виждали досега, но утре вечер ще се видим, след като той ми предложи да ида на гости. Правил го е и преди, аз все отказвах, но просто не издържам вече вкъщи, искам да се разсея и да се почувствам по-малко самотна. Работи в София, и си мисля дори, че ако се преместя там, мога да отседна при него, да си поделим наема, имам му доверие. Той твърди, че имаме много общо - като душевност и мислене, и всъщност имаме съвпад на Луните. Ще можем ли да живеем заедно и дали ще се разбираме? Какво виждате в тази синастрия?

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #3438 -: Август 03, 2012, 06:09:07 pm »
.
Тригоните със синастричен Сатурн са хубави, за разлика от съвпад и опозиция, а квадратът е много тежък, когато е със светилата на партньора, за притежателят на светилата  :(

Това го потвърждавам на 100%. Сатурна на бившия ми беше в съвпад с Луната ми и квадрат с мое Слънце, Меркурий, Юпитер, Плутон. Нито жена успях да се почувствам в негово присъствие, нито дори като човек можех да се изявя, много кофти беше. Незная, може би ако човекът със Сатурна е на по-високо духовно ниво, може и да не действа толкова стресово, но при нас както се изрази един астролог, при който съм ходила "Чувството е все едно те е хванал за гръкляна и е стъпил върху плещите ти". Разбира се, че се гледат и останалите аспекти в синастрията.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #3439 -: Август 04, 2012, 05:59:37 pm »
Ами... това е един приятел, с който си пишем от няколко години, не сме се виждали досега, но утре вечер ще се видим, след като той ми предложи да ида на гости. Правил го е и преди, аз все отказвах, но просто не издържам вече вкъщи, искам да се разсея и да се почувствам по-малко самотна. Работи в София, и си мисля дори, че ако се преместя там, мога да отседна при него, да си поделим наема, имам му доверие. Той твърди, че имаме много общо - като душевност и мислене, и всъщност имаме съвпад на Луните. Ще можем ли да живеем заедно и дали ще се разбираме? Какво виждате в тази синастрия?

би трябвало да си паснете, хубава е синастрията, действително с неговия сатурн в стрелец и секстилите към твоите светила и марс ще ти помогне да преодоляваш по-лесно квадратуриете им с твоя сатурн в натала
ако има някакво напрежение ще е от неговия марс в козирог, който е търпелив и работлив, но обича да държи изкъсо, да командва задкулисно и понякога си служи с манипулации, за да мине на неговото

Благодаря за отговора. :) И аз мислех, че ще си паснем, колкото и да не харесвам Лъвове, с тях се сприятелявам най-лесно. Днес ми каза, че иска утре да си вървя. Постоянно е изнервен и неспокоен, пие антидепресанти, каза, че е направил грешка, че ме е поканил, извини ми се, дори иска да ми плати пътните, хъх... Просто бил отчаян, както отчаяна съм била и аз след като си вкарах филма, че съм забременяла от Близначкото. Мислех, че ще се радва, че съм при него, но твърди, че иска да остане сам, както и че не е в състояние да живее с някой друг. От това следва, че трябва да си потърся друга квартира или някого, с което да си поделим такава.   :(