Като гледам транзитите към неговия натал, съм склонна да мисля, че в момента може да е обезпокоен от проблеми или изменения в работата му (процес, който едва ли е започнал сега, по-скоро сега отново го е "ударил"), а също и да изживява лична криза. Може би се измъчва от въпроса "Да остана ли на сегашната работа или да започна самостоятелен бизнес?". Ако има такъв бизнес, може да е финансово затруднен, да не му носи печалба, да е трябвало да съкращава персонал или други неприяни неща, които шефовете правят по време на криза. Транзитен Плутон (натален У10) е в съвпад с АС-то му и опозиция с натален Сатурн (У1), транзитен Сатурн в 8-мия му дом аспектира наталния му квадрат Марс/Уран - чувства сякаш ръцете му са вързани, не е склонен на търпение и компромиси (особено в личните отношения, тъй като натален Марс е в 7-ми дом).
Предполагам, че е станал по-избухлив и нервен, когато Сатурн е тръгнал директен, т.е. от началото на юли. Дотагава може да е трупал недоволство без да го споделя, да се е сърдил и дистанцирал мълчаливо.
Благодаря, Мирабела! Точно така правеше, палеше цигара и отиваше на терасата, виждах, че го тормози нещо. Отидох веднъж при него и го попитах "Тревожи ли те нещо?", а той ми отвърна със зачервени и насълзени очи "Малко неща могат да ме разтревожат".... Такива бяха очите му и последната вечер, когато бях при него. Беше ми казал веднъж, че му е досадно на работа, ковач е, правеше някакви метални столове, и ми каза, че до третия му било интересно, но на следващите вече му писнало да прави едно и също. В последни дни забелязах раните по ръцете му от изгаряне и говорихме за това, каза, че е свикнал отдавна. Колата му се развали, и гледаше с часове обяви за автомобили, чудеше се дали да си играе да оправи своята или да купи нова. Може би трябваше да го слушам по-добре и да опитам да разбера какво му е, аз просто стоях на дивана и го наблюдавах, мислех си колко е красив, колко се радвам, че е до мен, колко защитена се чувствах. Когато се чухме последно по телефона му предложих да ида отново в София, а той каза, че има много работа и няма да може да ми обръща внимание, че аз не съм някой фикус и имам нужда да ми отделя време. Аз отговорих: "Ще те чакам да се върнеш от работа и ще те гушкам тогава, това ми е достатъчно". Вече седмица не сме се чували. Изпратих му писмо, не знам дали ще го прочете. Преди да замина за Валенсия, като ме изпрати на летището ми каза, че иска да му купя нож, хах, и се смяхме, че сигурно няма да мога да го взема в самолета. И аз му купих, сложих си го в регистрирания багаж, разбира се, с нож в ръчния нямаше да ме пуснат. Та, подарих му ножа, и се изненада, каза, че му харесва, сигурно не е очаквал. А той ми даде 4 лв., защото нож не се подарявало... Доста е суеверен всъщност. Не знам как като ме изключи от живота си ще реши проблемите си, но дано му помогне. Сетих се току що, че си носех една много сладка книжка с твърди корици, малък формат, за зодия Везни и му я показах. В края на книгата има информация за Луната във всеки знак, дадох му да прочете за неговата Луна в Скорпион, и той изглеждаше доста учуден, докато четеше.
Знам, че в постовете ми има повече проза, отколкото астрология, хах. Поредната сага на Либра. :blink: Силно се надявам да не се наложи да мина през всички представители на зодиака, докато открия този, който ще е готов да бъде с мен. Знам, че Плутон в момента е върху Сатурна ми, и в квадрат със Слънцето и Марс, а Сатурн върху Луната ми, и че това е отвратителен период, в който трябва да се науча да губя хора и връзки, за да се науча да бъда по-силна, да променя начина си на живот, да стана по-самостоятелна и независима, да разбера коя съм и какво искам. Но не искам да го загубя, чувствам, че трябва да бъда точно с него.
Като гледах анализите на аспектите ни в Пими, пишеше, че е кармична връзка, в миналия живот не сме можели да бъдем заедно, и толкова ми се искаше да успеем сега. Мирабела, благодаря за отговора пак!
Забелязах вертексите ни в синастрията, моят върху върха/края на неговия 1 дом, а неговият вертекс върху края на 11-я ми дом, всъщност как точно се нарича - връх, ъгъл? Някой знае ли как се тълкува това?
http://prikachi.com/images/652/4729652S.gif