Пускайте ги обаче двата натала отделно (за да виждаме кой от какво има нужда) и после синастрията, така ми е доста по-тудно да съм обективна (повече време ми отнема да чета картите).

Момчето до колкото виждам е със Слънце в Лъв и стелиум в Лъв, в 10 дом, асц Везни и Луна в Козирог, сестра ти със Слънце в Рак (опозе Нептун - разбити илюзии мечти), Луна в Стрелец и асц Риби.
Може да му имате доверие на младежа - Везните мъже искат връзка, ако има една зодия, която търси сериозна връзка, това е мъжът Везни, освен това стелиумът в Лъв, може да е леко груб, честен, но има достойнство, благородство и не лъже. Имат връзки светилата (Негова Луна опозе нейно Слънце, нейна Луна тригон негово Слънце - ще се
ВИЖДАТ), нейната Венера е в Лъв - много добри приятели ще са и тя ще го хареса физически. Юпитерчетата им са в тригон, а нейният Сатурн и Плутон са му кацнали на асц - тя ще го командва и то лесно. Освен това и Сатурнчетата им са в секстил. Сатурн е сериозно аспектиран в тази синастрия - в съвпад с Луна (неговия) и нейния на Асц - и двамата ще поемат отговорност един към друг и поне 28 години ще имат енергия да издържат да са заедно. Цикълът на Сатурн е 28 години - кризисни периоди ще имат на всеки 7 години.
Иначе е много силна синастсрия - сестра ти има силна вода и въздух, а той огън и земя. За дълготрайност и привързаност и общи цели - и Юпитер и Сатурн са аспектирани, има достатъчно аспекти между личните планети, за да си паснат (включително един много хубав съвпад на Венера - Марс, Венера - Слънце, неговият Сатурн прави тригон с нейната Венера - много лесно ще се сключи БРАК, ако го искат), така, че сестра ти да се стегне и да отиде да види момчето. Той е доста огнен - ентусиаст, позитивен, откровен, и двамата имат издигнати упр на асц в съвпад със светило, ще намерят много общо по между си.