Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878298 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: синастрия
« Отговор #3460 -: Август 05, 2012, 10:14:28 pm »
 ;D Ах, благодаря ти! Ще те черпя и ще те поканя на сватбата!  :wub:

Интуицията е много важно нещо, в това съм се убедила.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3461 -: Август 05, 2012, 10:17:19 pm »
А така! Добре, а аз ще дойда!  ;) :P И ще пуснем една тема за коя Венера каква булчинска рокля си харесва.  ;) :rolf:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3462 -: Август 05, 2012, 10:29:33 pm »
Добре дошла! Много готина ще е темата, отсега прогнозирам моята простачка в Дева как ще се нагласи.  ;D Замислих се защо няма такава тема? Нещо съм на романтична вълна, мога да започна с избор на рокля направо?  ;D

blueice, като видя синастрия със съвпади планета/ъгъл и ми се опъват антените. Не защото е лошо, напротив, а защото е изискващо. Много. Той ти е хванал и МЦто, и ИЦто, но ти не държиш нито един негов ъгъл (този с планетата държи другия с ъгъла). Той е и цел, и уязвимост за теб, и нагоре, и надолу. Тъй като ти не го държиш по същия начин, мисля че затова и не се получават нещата. Това не значи, че никога няма да се получат изобщо! Просто ще трябва да приемеш това движение нагоре-надолу, нес ъм гледала останалата синастрия, това ми се наби на очи, че ме въртят тия ъгли мен самата на бавен огън трета година.  :unsure:
« Последна редакция: Август 05, 2012, 10:37:16 pm от Ronia »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3463 -: Август 05, 2012, 10:34:45 pm »
Сетих се покрай въпросите на MayFlower точно за тази ъглова синастрия моя, дето трета година не ме оставя на мира. Ами тя е прекрасна просто. То взаимни аспекти, то оси и ъгли прихванати взаимно, то между светилата позитивни, то щипка Сатурн за стабилност... Да, ама не. Яко нерви и никакъв резултат. Така че... смело напред.  ;D

« Отговор #3464 -: Август 06, 2012, 07:54:13 pm »
Здрасти, Ronia :) Благодаря ти за отговора! Виж това за осите въобще го бях пропуснала - срамота!! Предполагам, че си много права. Определено отношенията са някак доста динамични и човек си се пържи на бавен огън - или поне аз :D Мога да кажа, че това "нагоре-надолу" адски добре се усеща. Понякога се чувствам супер щастлива, а друг път - със смачкано самочувствие. В един момент и двамата се усещаме силно и в следващия сякаш сами се затваряме всеки в своята си черупка. Май и така възникват недоразуменията. Най-странното е, че той сякаш е добре и да, обръща ми внимание, забелязва като съм зле заради него, но подхожда сякаш ми е психолог понякога.
Според мен част от обвързващите ме аспекти са и Южният му възел върху моите Юпитер и Марс, както и моят южен възел в съвпад с неговите Слънце и Меркурий. Принципно и двамата с тези съвпади Слънце-Меркурий си имаме проблеми с комуникацията. Общо взето аз страшно много му помагам. Дори и да не съм го намисляла, така се получава. Той пък чисто емоционално ме разбира, на духовни теми можем да си говорим доста. Обаче все нещо ни разделя. Той дори казва, че чувства по-близка мен отколкото гаджето си. Абе странна работа. И тоя стелиум в моя 12ти дом.... Здраво ме е пипнал и не знам как да се измъкна май :P

« Отговор #3465 -: Август 06, 2012, 08:17:18 pm »
по-назад в темата стана въпрос за квадратурите в синастрията....по мое мнение/базирано и на изживяване / няма по-кофти квадратура в синастрия от тази на Марсовете в синастрия...особено "любовна"- изобщо квадратурите на Марс с която и да е планета в синастрия май носят агресия....Марс/ Венера- вярно-дава страст в началото,но много бързо тази страст се превръща в неудовлетвореност и ....до там....Марс/Марс пък- там е луда работа всичко- ревност, сексуално нехаресване , стремеж към налагане ярко демонстриран и при двамата,докато...единия не се предаде и се откаже от "борбата",щото това наистина е такова.........напоследък привличам само такива индивиди   :'(, а толкова искам някой,дето моята Луна или Венера да му е кацнала на ИЦ :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3466 -: Август 06, 2012, 08:26:31 pm »
Аз съм кацнала с Луната си на ИЦто му, той ми е кацнал със Сатурна си на МЦто, а другите два ъгъла са в разменен съвпад... И от три години не сме заедно, но не сме и разделени. Тия съвпади са много сложна работа и особено на планети с емоционален оттенък или с трайно присъствие. Съвпад Марс/ъгъл е енергичен, но не травмиращ надълбоко, играе на плиткото. Венера/ъгъл е романтика и оливане в най-лошия случай, но се усеща приятно, дори да е вреден. Слънце/ъгъл започва да е предизвикателно, Луна/ъгъл е тежка артилерия, Сатурн като хване ъгъл как секирчи, но и държи, Плутон/ъгъл направо ти бърка в мозъка...

Квадрат Марс/Слънце съм имала се оказа в 85% от връзките си (тях съм проверила само) и всички са се разпадали. Натално го имам като тригон, не мога да разбера защо все по такива залитам.

« Отговор #3467 -: Август 06, 2012, 08:32:52 pm »
Леле, отчаяхте ме докъде ще я докарам с този човек! То Луната ми върху МЦ, то Слънцето ми върху неговия ИЦ, то неговия Марс в квадрат с неговото Слънце.... Ronia, сега забелязвам, че съм те заблудила и си писала, че неговите планети са върху моите оси. Всъщност моите Луна и Слънце са върху неговите. Обаче в отношенията ни изглежда сякаш той ме държи, а не аз него. Този Марс започна да ме притеснява, но вярно си има някаква агресия в отношенията. Не е силна, по-скоро се проявява в борба на его-та. Той се бори с моето, не знам защо :D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3468 -: Август 06, 2012, 08:36:11 pm »
Ти си анти теорията тогава.  ;D Би следвало да го държиш, и то яко. Аз поне съм я изпитала тази теория, но не за всеки действа, разбира се. За какво ще се отчайваш? И през ум да не ти минава. Аз мисля за петилетката ни с онзи човечец да вземем да се поздравим. Няма място за отстъпление.  ;D

« Отговор #3469 -: Август 06, 2012, 08:45:56 pm »
Хахахах, определено трябва да я отпразнувате!!! Това да издържите толкова дълго си заслужава награда! :P
Аз може и да го държа, знам ли, мога ли да разбера какво му се върти в главата, а и в сърчицето наистина?! Много е мил понякога, друг път - отвратително по скорпионски хапещ. А ако знаеш колко жени има покрай негоооо... И той с този стелиум в 5ти дом и то в Стрелец си е роден любовчия и творец  ;) Може пък и да го държа щом и той не се отказва да ме успокоява като се разстроя или ядосам заради постъпките му, трудно ми е да преценя какво наистина усеща. Той като цяло много трудно споделя. Споделя само като съм го държала половин час в прегръдките си  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3470 -: Август 06, 2012, 08:57:51 pm »
Кацнеш ли на някой на ИЦто, сам не знае как го държиш и какво се случва. Това е много тънка струна там.

« Отговор #3471 -: Август 06, 2012, 09:28:25 pm »
в момента съм кацнала/моето Слънце,де /  ;D на едно ИЦ,ама неговото Слънце прави куинкокс към моите светила и не знам как се изразява тази позиция...куинкокс в синастрията :-\....не се познаваме сериозно- виждали сме се само веднъж , разговорът беше добър, но-и тук има  ...квадратура на марсовете  :'(.......моментът ми не е подходящ- а и как ще е като сатурн още не е освободил Луната ми  и транзитира в мой 2д/опонира мой8ми/, в период на квадратура на Нептуните съм  и в Уранова опозиция/след 8* Уран ще съвпадне със Слънцето ми в 8д /.....щастие отвсякъде..... :-\ ;D..
« Последна редакция: Август 06, 2012, 09:33:35 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3472 -: Август 07, 2012, 09:02:13 am »
Какво ще кажете за тази синастрия?  :blink:
Аз съм външния кръг, а за часът на младежа - не беше много сигурен, горе долу по това време...

Слагам му и наталната карта за улеснение, това е един от най-готините хора които познавам, толкова отговорен, отзивчив и добър човек не бях срещала. Винаги помага на другите и особено към приятелите си е много отговорен и съпричастен.

Какво мислите вие? Според мен съвпадът на луните играе много важна роля.. разбираме се много добре. Още откакто се запознахме, имах чувството че се познаваме отдавна. Винаги когато имам нужда от помощ, той се появява от някъде  ;D

П.С. Много странно, сега се загледах, че Венерите и на двама ни са неаспектирани.
« Последна редакция: Август 07, 2012, 09:11:08 am от Freya »

« Отговор #3473 -: Август 11, 2012, 10:27:36 pm »
здравейте,бихте ли били така добри да изкажете мнение по синастрията на сестра ми-вътрешен кръг и младежа-външен....тя много го харесва,но е наранена от предна връзка,и не смее да го покани,макар,че момчето демонстрира готовност и дори в пряк текст и каза-когато идваш-от различни градове са-обади се,да вечеряме заедно...мислите ли,че имат добра съвместимост?Отстрани погледнати са с еднакви интереси,и еднакво силно енергични,аз ги запознах и ми стана интересно...лека вечер ви желая :blink:часът на раждане на момчето е около 12,но не е точен

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3474 -: Август 12, 2012, 10:05:26 am »
Пускайте ги обаче двата натала отделно (за да виждаме кой от какво има нужда) и после синастрията, така ми е доста по-тудно да съм обективна (повече време ми отнема да чета картите).  ;) :P

Момчето до колкото виждам е със Слънце в Лъв и стелиум в Лъв, в 10 дом, асц Везни и Луна в Козирог, сестра ти със Слънце в Рак (опозе Нептун - разбити илюзии мечти), Луна в Стрелец и асц Риби.

Може да му имате доверие на младежа - Везните мъже искат връзка, ако има една зодия, която търси сериозна връзка, това е мъжът Везни, освен това стелиумът в Лъв, може да е леко груб, честен, но има достойнство, благородство и не лъже. Имат връзки светилата (Негова Луна опозе нейно Слънце, нейна Луна тригон негово Слънце - ще се ВИЖДАТ), нейната Венера е в Лъв - много добри приятели ще са и тя ще го хареса физически. Юпитерчетата им са в тригон, а нейният Сатурн и Плутон са му кацнали на асц - тя ще го командва и то лесно. Освен това и Сатурнчетата им са в секстил. Сатурн е сериозно аспектиран в тази синастрия - в съвпад с Луна (неговия) и нейния на Асц - и двамата ще поемат отговорност един към друг и поне 28 години ще имат енергия да издържат да са заедно. Цикълът на Сатурн е 28 години - кризисни периоди ще имат на всеки 7 години.

Иначе е много силна синастсрия - сестра ти има силна вода и въздух, а той огън и земя. За дълготрайност и привързаност и общи цели - и Юпитер и Сатурн са аспектирани, има достатъчно аспекти между личните планети, за да си паснат (включително един много хубав съвпад на Венера - Марс, Венера - Слънце, неговият Сатурн прави тригон с нейната Венера - много лесно ще се сключи БРАК, ако го искат), така, че сестра ти да се стегне и да отиде да види момчето. Той е доста огнен - ентусиаст, позитивен, откровен, и двамата имат издигнати упр на асц в съвпад със светило, ще намерят много общо по между си.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3475 -: Август 12, 2012, 10:09:21 am »
Ха, не знам дали е от настроението ми, но и на мен ми се струва, че можем да ги оженим :)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3476 -: Август 12, 2012, 10:23:43 am »
Ха, не знам дали е от настроението ми, но и на мен ми се струва, че можем да ги оженим :)

и аз имам такова усещане.  ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #3477 -: Август 12, 2012, 01:20:19 pm »

П.С. Много странно, сега се загледах, че Венерите и на двама ни са неаспектирани.

Е, как да не са аспектирани? :blink:

Твоята Венера е в съвпад с неговия Плутон, а неговата Венера в съвпад с твоя СЛВ. Съвпадите са широки, но го има.

« Отговор #3478 -: Август 12, 2012, 04:35:05 pm »
благодаря ви момичета от сърце,и се извинявам ,че не съм постнала картите правилно...зарадвахте ме.Тя имаше много тежка връзка,и мисля ,че още таи желание да се събере с бившия си,но за пръв път от година насам я виждам да се отпуска напълно -вероятно заради общите интереси.Тя трудно харесва някой физически,прекалено взискателна е-но него го "одобри":rolleyes:...прави сте-много позитивен и слънчев човек е,заразително ентусиазиран,а и хубавец :P,и това я пали-имат общо хоби.Ще се радвам да и се получат нещата-предния принц,беше скорпион-труден,никога неусмихващ се човек,сериозен,критикар,но покрай нея показа страхотен потенциал-те си общуваха по достатъчен за двамата начин,и всички роднини и приятели оставахме встрани от кръга им,мисля че не е предприела действие спрямо това момче,защото е раздвоена,но аз определено съм за Лъва-не ,че някой ме пита де....ще дам обратна връзка как са се развили нещата...може пък наистина да ги оженим  :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3479 -: Август 12, 2012, 05:34:55 pm »
 ;D :-[