demmetra, така е, само съвпадът му Слънце/Уран ми дава това усещане за предизвикателство, тъй като той, също като мен, трудно се застоява. Не че не обича човека до себе си, но не можеш го обязди лесно.

Иначе не съм пробвала връзка, засега е само зародиш... Не знам как би се развило, много е различно от стандартните ми припадъци, това е меко. Аз определено държа на представянето, вярно е. Той е успял мъж и това ме привлича също. Венерата ми обаче разпознава Плутона му, усещам го това... скорпионското. Завоалирано, но е там. Погледът му особено ме впечатли. Аз това и разпознавам първо, когато го видя/намеря.

Той не е постоянно някакъв мърляв, някакви периоди такива има, не знам на какво се дължат. Изпада може би в някакви дупки, в които не му е на дневен ред външния вид.

Даже в някакви крайности - или остриган и избръснат като за снимка, или обрасъл.

Ще го видим накъде ще се развие...
П.П. Това е първият мъж в живота ми с толкова планети в Рак. Никога досега не съм имала връзка с такъв, въпреки показанията на моята карта. Интересно ми е това усещане за хармония.