Пърпъл мерси.
Ами за сега ми е добре,то още не сме навлязли в по-дълбоки води,за да изпъкнат лошите качества и на двама ни.
И дано не се стига до там.
Мирабела мерси за хубавия анализ.
Да,може да е непостоянен в любовта.Може да си е имал много любовници,а може и да не е имал.Никога няма да разбера,защото няма да го питам.А и не ми е работата.Във връзката си с него се уча на някои неща.Като например кой въпрос няма да ми е приятно той да ми го зададе,защото надали ще му отговоря.За това гледам и аз да не му задавам въпроси,на които няма да получа точен и честен отговор.
Той има 30 год брак ,с две голими деца.
Така,че не виждам да му се родят деца.
По-скоро му е дошло време за любов,на стари години ;DДали ще е с мен или не е друг въпрос.
Това което искам аз от цялата работа е секс,и мъжко присъствие,топлина,интимност .Ако и той е съгласен,ще е супер. Ако не...има и други мъже. :blink:
Новолунието от преди няколко дни му е в 5ти дом.Пълнолунието на 30ти ще му е в 12 том.
А сл затъмнение ще му е в 7ми.
Разбира се,надявам се хубавите аспекти на тези лунни фази в тези домове при него,да са свързани с мен

Изглежда прекрасно за годините си :rolleyes:Чар,физика,обаяние,невероятен поглед.....поне на мен така ми действа.
В момента сме на фаза,да намери хотел.Поне така обеща

Аз съм със съвпад марс сатурн и не съм отмъстителна.
Имам и опозиция плутон слънце,опозиция нептун сатурн.....дали не си приличаме с него по някакъв начин.?