Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876021 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: синастрия
« Отговор #3640 -: Септември 24, 2012, 08:21:45 pm »
Пърпъл мерси.
Ами за сега ми е добре,то още не сме навлязли в по-дълбоки води,за да изпъкнат лошите качества и на двама ни.
И дано не се стига до там.

Мирабела мерси за хубавия анализ.
Да,може да е непостоянен в любовта.Може да си е имал много любовници,а може и да не е имал.Никога няма да разбера,защото няма да го питам.А и не ми е работата.Във връзката си с него се уча на някои неща.Като например кой въпрос няма да ми е приятно той да ми го зададе,защото надали ще му отговоря.За това гледам и аз да не му задавам въпроси,на които няма да получа точен и честен отговор.
Той има 30 год брак ,с две голими деца.
Така,че не виждам да му се родят деца.
По-скоро му е дошло време за любов,на стари години ;DДали ще е с мен или не е друг въпрос.
Това което искам аз от цялата работа е секс,и мъжко присъствие,топлина,интимност .Ако и той е съгласен,ще е супер. Ако не...има и други мъже. :blink:
Новолунието от преди няколко дни му е в 5ти дом.Пълнолунието на 30ти ще му е в 12 том.
А сл затъмнение ще му е в 7ми.
Разбира се,надявам се хубавите аспекти на тези лунни фази в тези домове при него,да са свързани с мен :-[

Изглежда прекрасно за годините си :rolleyes:Чар,физика,обаяние,невероятен поглед.....поне на мен така ми действа.
В момента сме на фаза,да намери хотел.Поне така обеща ;D

Аз съм със съвпад марс сатурн и не съм отмъстителна.
Имам и опозиция плутон слънце,опозиция нептун сатурн.....дали не си приличаме с него по някакъв начин.?
« Последна редакция: Септември 24, 2012, 08:27:30 pm от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3641 -: Септември 24, 2012, 09:07:01 pm »
Мчи в София хотели има колкото искаш.  ;D Мога да ти препоръчам някой на лични, където аз съм пребивавала.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3642 -: Септември 24, 2012, 09:14:37 pm »
Mъжът, в когото аз се влюбих има съвпад Слънце/Уран/Плутон.  ;) Но на моя съвпад Слънце/Уран в Скорпион това е добре дошло. Така че, винаги има значение какво търсиш ти по натал. Писах в друга тема, че при него за съжаление този съвпад се изразява във внезапни загуби на близки хора и това продължава. Доколкото го помня, властен е, да. Но и много всеотдаен. Обича съвсем до дъно.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #3643 -: Септември 24, 2012, 09:47:11 pm »
Няма аспект Марс/Сатурн, така че надали е отмъстителен.

Аз съм със съвпад марс сатурн и не съм отмъстителна.

за мъже с аспект Марс-Сатурн (но и силен Плутон във връзка с луната или асц) имам сериозни наблюдения, че са злопаметни и отмъстителни, най-вече заради силно его, не толкова да си пазят територията или бизнеса...по принцип Сатурн рядко си губи времето и енергията ей така да отмъщава, само за да се докаже (но Марс го прави).

При жените - Венера или Луната трябва да са ранени. Определено Луна-Сатурн може да завижда, ако някой наоколо изживява реално (по Сатурн) мечтите на ранената Луна.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3644 -: Септември 24, 2012, 09:57:43 pm »
Аз съм с луна съвпад сатурн...не разбрах,за какво да завиждам? :unsure:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3645 -: Септември 24, 2012, 09:59:57 pm »
И аз като теб.  ;D Това е сигурно, защото съм впрегнала Нептуна да реализира, вместо да се хабя в завиждане. Ама ха!  ;D

« Отговор #3646 -: Септември 24, 2012, 10:02:46 pm »
Анабел го е написала по-добре от мен. Благодаря ти!

Аз имам съвпад Марс/Сатурн в 8-ми дом (гарниран от съвпад с Плутон). Сатурн е екзалтиран, докато Марс е заточен. Ако беше обратното, може би щеше да е иначе.
Не съм отмъстителна, не предприемам действия, за да си го "върна", никога не нападам първа, но се защитавам, когато ме нападнат (силен инстинкт за самосъхранение). Даже, ако ми се отдаде възможност да натрия носа на някой, който ми е навредил в миналото, не се възползвам (може да не му помогна, но няма да му навредя). Помагала съм на хора, които не заслужават, но вече гледам да не го правя. Вътрешно се гневя срещу всяка несправедливост, няма значение дали е спрямо мен или друг. Е, когато е спрямо мен, се гневя повече, много ясно. И другото е, че имам силно развито чувство за гордост, по това приличам на Хаус.
Интересно, че по индийската Луната ми е в отмъстителна накшатра (но това може би важи предимно за мъжете), а Луната е аспектирана от Сатурн (У1).

« Отговор #3647 -: Септември 24, 2012, 10:05:52 pm »
Милки, при Сатурн в съседния знак дали по западната астрология този съвпад се брои за истински 100%-тов такъв? Твоята Луна е повече подвластна на Венера и Марс. Отде време за завиждане, като всички твои емоции отиват за любов и секс? ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3648 -: Септември 24, 2012, 10:07:52 pm »
аз също съм с Луна в квадрат със Сатурн  :P, а и повечето ми приятелки имат връзка Луна - Сатурн. Такава Луна е много осъзната и трезво гледаща на света и много ясно вижда, какво "няма" или има.   

Сравнявайки тази позиция с тригон между Луна-Венера, или съвпад Венера - Луна, считам, че Луна-Сатурн е доста по-подценяваща се и сравняваща се с "другите" позиция.

Естествено целия натал е важен. Но отчитам, че за завист при жените една от "женските" планети трябва да е ранена/аспектирана от малефици, не Марс.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3649 -: Септември 24, 2012, 10:10:02 pm »
Милки, при Сатурн в съседния знак дали по западната астрология този съвпад се брои за истински 100%-тов такъв? Твоята Луна е повече подвластна на Венера и Марс. Отде време за завиждане, като всички твои емоции отиват за любов и секс? ;)

При партилен съвпад на Луна и Марс в Телец много по-силно ще е влиянието на Марс и на диспозитора Венера, права си. :)

Според индийците съвпадът Луна/Марс дава силно изразена страст (но зависи и от знака, разбира се), а при Милки освен това има рецепция между Венера и Марс по сидерал.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #3650 -: Септември 24, 2012, 10:12:15 pm »
Завистта е чиста загуба на енергия. Здравословният егоизъм не позволява подобно разхищение. А в любовта (и войната) всички ресурси са безценни.   ;D Иначе и моят съвпад е в различни знаци. Но явно действа.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3651 -: Септември 24, 2012, 10:19:32 pm »
Завистта е чиста загуба на енергия.

Това е точно така! И забелязвам, че Сатурн това също добре го е осъзнал.  ;)

И за да бъда позитивна и конструктивна, ще кажа за Луна в съвпад/тригон/секстил с Венера - познатите ми с този аспект, НАИСТИНА се харесват. Каквото и да направят са доволни, един Сатурн обикновено има амбиции, цели, не е доволен от всичко, докато една Луна в съвпад с Венера, може да сложи червени кубинки и жълто палто, и като добавка зелен шал (който сама си е изплела) и ще се разхожда по улиците убедена, че се слива с тълпата и е подходящо облечена за работен делник. И се чувства щастлива и приема погледите на хората наоколо, като одобрителни, а не изненадани. При девойката, която описвам и Уран е силен, но Луната и Венера и дават такава добронамереност и на моменти наивност, че най-накрая хора и прощават всичко.  ;) :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3652 -: Септември 24, 2012, 10:21:41 pm »

Може би си права...но навсякъде го водят за съвпад :-\
Разбира се,аз виждам че сатурна е в близнаци,но все съм си мислила,че влияе по някакъв начин.

А за секса,какво да ти кажа.Никога в живота ми не ми е липсвал толкова.Никога не съм се вторачвала в това.
Преди години ,като съм ергенувала,така да се каже...пак не ми е липсвал толкова много.Била съм и години сама и пак не съм правила.Но сега,сега съм семейна и мъжа ми не ме иска.
А аз водя социален живот.Срещам се с хора,с мъже,заобиколена съм от мъже,колеги и пр. и няма как да не изпитам нужда да съм с такъв.
Няма как....все пак нали сме с тела,не сме призраци,живеем в материята.
И затова ,толкова ми се иска да си намеря мъж.....за тази цел ;D
Преди време някой тук беше казал:Купи си вибратор.
Ми не мога,изкуствено е ;D
Искам допир,прегръдка ,а вибратора не може да го даде това ;D :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #3653 -: Септември 24, 2012, 10:22:05 pm »
В така описаното съчетание на дрехи не виждам нищо лошо, няма да ми е изненадан погледът, ами радостен  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3654 -: Септември 24, 2012, 10:29:49 pm »
Преди време някой тук беше казал:Купи си вибратор.
Ми не мога,изкуствено е ;D
Искам допир,прегръдка ,а вибратора не може да го даде това ;D :-[

Предполагам, че някоя водолейска Венера ти го е казала, може и друга въздушна да е в съчетание с въздушен Марс.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3655 -: Септември 24, 2012, 10:55:49 pm »
В така описаното съчетание на дрехи не виждам нищо лошо, няма да ми е изненадан погледът, ами радостен  :blink:

:P ;D, ярко жълто дълго палто - тип "шинел"!

*

Papy

• 4343
« Отговор #3656 -: Септември 24, 2012, 11:01:37 pm »

Супеер-ако я бях видяла, като нищо да й се лепна  ;D
Ексцентриците ме привличат като лампа нощна пеперуда :)
М/у другото, анабел, концертът на rhcp бил мноо як-жалко, че не успях да го видя

*

Anabell

• 2022
« Отговор #3657 -: Септември 24, 2012, 11:12:53 pm »

Супеер-ако я бях видяла, като нищо да й се лепна  ;D
Ексцентриците ме привличат като лампа нощна пеперуда :)
М/у другото, анабел, концертът на rhcp бил мноо як-жалко, че не успях да го видя

невероятни бяха... най-доброто нещо, което съм гледала на живо (с помощта на публиката, която си беше публика мечта ;)). Самите rhcp писаха в twitter, че това е бил един от 5 им най-добри концерти....

*

Papy

• 4343
« Отговор #3658 -: Септември 24, 2012, 11:19:45 pm »

невероятни бяха... най-доброто нещо, което съм гледала на живо (с помощта на публиката, която си беше публика мечта ;)). Самите rhcp писаха в twitter, че това е бил един от 5 им най-добри концерти....

Ииииххх  :-X

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #3659 -: Септември 26, 2012, 11:34:54 pm »
Не съм фен на квадрати плутон-марс и плутон-луна.
Моята Луна е зле поставена в натала и си търся аспекти в синастрията, които да са подкрепящи, иначе не ми е нито интересно, нито комфортно. Проблемът е, че с мен самата не намирам баланс.;D Но един квадрат/съвпад на Слънце или Марс към Луната ми са тригер на неприятни емоции; просто се научих да ги избягвам (надявам се), защото ми създават някакво чувство на зависимост (особено квадрата на Слънцето).