Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876065 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #3740 -: Октомври 10, 2012, 09:06:46 am »
Знаете,че от около 3 месеца имам нова любов.Която става все по дълбока и дълбока.
Днес имаше момент,на обясняване в любов и той ми каза "колко странно,чувствам се като обсебен от теб със всеки изминал ден все повече и повече"....и т.н и т.н.

Та, чудя се,тази обсебеност заради квадратите ли е или заради това ,че и двамата сме плутонови личности или заради неговите планети съвпад с моето ИС или.....какво друго? :unsure:

Но и аз изпитвам същото към него.Като обсебена съм :lol:Толкова силно го желая,не само сексуално...а просто НЕГО.

Милки, че той си е обсебен по рождение с Плутон /Слънце Лъв ,неговата Луна допълва до тау-каре твоята опозе Слънце/Плутон
имате огледален асп. каре Плутон /Луна, тук обсебеността е фиксирана и дълготрайна и вижда само човека и никой друг,иска само този човек изцяло
като добавим негов СЛВ точно върху твоя Дсц./СЛВ  връзката е с елемент на съдбовност
имате си тригони между Мерковете,добра комуникация,пък и двамата сте с разцепени езици ти с Меркурий в Овен,той съвпад Марс/Меркурий,
каквото мислите,това казвате колкото и да трудно смилаемо за околните
асп. за дълготрайност са, по значими :
СЛВ/негов/ върху твоя Дсц-СЛВ, негов ЮЛВ съвпад твоя Асц/ЮЛВ /+3 в  таблицата за съвместимост/
Луна/негова/ върху твоя Юпитер е асп.на щастието за човека с Луната,а ти си като дар от Дядо Коледа за него/+3/, негов Юпитер е в тригон към твоя У7 Уран
твоя Луна на негов Асц /+3/

предизвикателни асп са:
твоя Сатурн каре негово Слънце -2
твоя Луна каре Слънце -3
твоя Луна каре Марс -3
твоя Луна каре Плутон -3

конфликтни асп:
тв.Юпитер каре негов Сатурн
тв.Сатурн/Марс  каре негов Плутон/Марс,тук нещата сублимират в крайности

твоя стелиум телешки Венера-Марс/Луна-Сатурн в каре неговия в Лъв Мерка/Марс- Слънце/Плуто,тук съзирам борби за надмощие коя власт е по-силна, страстта или контрола,
а той с тоя съвпад Венера-Уран,дали ще улегне без да му шарат очичките  :'(

каква тайна крие връзката ви негов К12 върху твоя У1 Слънце, твоята Венера в негов 12,негова Венера в твой 12, и двамата ли сте обвързани
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #3741 -: Октомври 10, 2012, 09:46:51 am »
Стреличка, хубав анализ :)
Но един коментар-имам доста приятели и познати мъже със съвпад уран/венера
Влюбват се в нестандартни жени, буйнички, малко джаста-праста, но не им шарят очите.
Често се случва да са 1-во приятели

« Отговор #3742 -: Октомври 10, 2012, 10:54:27 am »
Стреличка, хубав анализ :)
Но един коментар-имам доста приятели и познати мъже със съвпад уран/венера
Влюбват се в нестандартни жени, буйнички, малко джаста-праста, но не им шарят очите.
Често се случва да са 1-во приятели
ок,всеки е различен
и сигурно те нямат уран/венера в опозе на диспозитора си луна, опозето луна/венера в мъжка карта носи неудоволетвореност,напрежение от уран там,липса на пълнота в задоволяване на желания-потребности , двойственост и опозето с диспозитора винаги носи елемент на компромисност или допълване на тези липси чрез  алтернативности
триъгълници и прочие геометрични фигури :mellow:

познавам мъж със съвпад венера/уран везни, слаб му е ангела,което даведе до загуба на семейство-деца
и друг с венера в рак в тригон уран в 7 и той като стъпи уран на асц.- стегна багажа и дим да го няма, остави две дечица
и трети с венера риби в тригон уран- същият филм
сетих се за още един с каре венера овен-уран рак и опозе марс/юпитер, многобройни изневери,като брояч на такси с помпа :mellow:
« Последна редакция: Октомври 10, 2012, 11:23:52 am от strelicka »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3743 -: Октомври 10, 2012, 11:11:27 am »
 :blink:Дано не ставам нахална,но много бих искала някой да каже две думи за картата, която поставих на предходната страница.Благодаря за отделеното време :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3744 -: Октомври 10, 2012, 08:57:41 pm »
Благодаря ти Стреличке за подробния анализ.
И на Папи също.

Да, тайна е връзката.Не може да е явна.И аз съм обвързана с дете,той също.Има 30 годишен брак.С 2 деца и едно внуче на 6 месеца.
Той е по -голям от мен с 19 години.Прекалено е улегнал :lol:
Все още за някои неща не мога да го разбера,но се опитвам.Но ,се опитвам да го накарам да бъде себе си,да се отпусне и да няма "лъж-вериш" между нас.Да го накарам да бъде себе си,чрез моята искреност и доверие.И да говори за чувствата си,така както го правя аз.Без задръжки.И знам,че това го цени,и това го кара и тегли още повече към мен.
Не знам какво ще стане с тези борби за надмощие....дано не се стигне до там.Все пак сме големи хора,преживяли доста неща.Чудя се защо и за какво да властваме.Аз не искам да се налагам и съм му го казала.Ако искаме да бъде хубаво и да сме щастливи,не трябва да се стига до игри.Защото те ще развалят всичко.
Иначе всеки може да бъде инат,но това ще доведе до разруха и любовнто чувство ще изчезне.
Моите карти са свалени и се надявам, за мъж на такава възраст,все пак интелигентен ,да може да оцени това.
Тайна е връзката,ние работим и на едно място.
Разбира се той в друг отдел,съвсем различен от моя.
Но ние сме силни и сме си говорили/предимно аз на него ;D поучително/,че трябва да бъдем предпазливи,за да не тръгнат слухове.Той в началото като че ли не се пазеше,както и аз.Но осъзнахме все повече с нарастването на чувствата между нас,че трябва да сме дискретни.И просто започнахме да се виждаме извън рамките на работата.И това вече се случва всеки ден.
Разбира се,за времето от когато сме заедно до днес,успях да го подпитам за характера му,за нрава му.И както всеки лъв,да,призна че навремето е бил ужасно и патологично ревнив.Но вече каза,че имал бариери и задръжки и се въздържа от ревността и т.н и т.н.Но после на майтап казва,как като ме видял с еди кой си в асансьора ,му идвало да му фрасне една ;D
Аз пък от друга страна,за да видя как ще реагира си нямах работа,да му кажа,как онзи ден,един друг колега  в прав текст ми каза,ако съм искала.........направо да му се обадя.
Е ,моя човек не ми направи сцена на ревност ;Dно от тогава насам,все го вмъква в приказките си.
Когато се виждаме на кафе,изпитвам голямо напрежение,защото трябва да се въздържаме от това ,да си държим ръцете например,а пък камо ли да се прегърнем или целунем.Защото все пак сме на публично място.Това напрежение е голямо за мен,защото аз много го желая.Не само физически,ами просто искам да го докосвам,да се допирам до него.Той също го иска и  изобщо целия разговор преминава на тази тема ;Dколко е неприятно всичко това.
И представете си,какво се получава,когато останем насаме,както се е случвало доста до сега.Изригват вулкани от страст ;D :-[
И това редуване на въздържане,а после на споделяне на страстта ,направо ме подлудява.Един ден се въздържаш,и не можеш да направиш това което искаш,а след два три дни,не можем да се отлепим един от друг.
Снощи бяхме на ресторант и после минахме през една тъмна градинка,седнахме на пейка и като двама влюбени съученици се смеехме,целувахме и прегръщахме.Беше прекрасно :-[

А колко много материал прочетох последните седмици за съвпада на венера и уран,не е истина ;D
Вкъщи си го имам един......мъжът ми.Той е с такъв съвпад в скорпион.Добре успя да ме отблъсне от себе си :mellow:Явно му е добре да сме като съквартиранти.
« Последна редакция: Октомври 10, 2012, 09:05:04 pm от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3745 -: Октомври 10, 2012, 09:46:17 pm »
Сега мъжо да не си хапе дирника от яд (;D) или си се постарала да бъдеш и вкъщи дискретна?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3746 -: Октомври 11, 2012, 06:10:16 am »
Сега мъжо да не си хапе дирника от яд (;D) или си се постарала да бъдеш и вкъщи дискретна?
Еее ти как мислиш? :-[
Нищо няма да разбере.
И най-интересното е,че като му кажа"Тази вечер ще излизам",той ми отговаря" Ми добре" и с това се приключва всичко.
Нито ми задава въпроси,нито нищо.
Никога и преди не ми е задавал въпроси,но аз все му казвах,ще излизам,с тази приятелка,ще ходя еди къде си.....но виждам,че няма смисъл от подробности,защото той не се интересува :-[

« Отговор #3747 -: Октомври 11, 2012, 09:04:11 am »
А колко много материал прочетох последните седмици за съвпада на венера и уран,не е истина ;D

Милки ,радвам се за теб  ;)
Лиз Грийн добре го е описала с идеала за съвършенство и сблъсъка с реалността
асп.венера-уран са си екпериментатори без повторение на натрупан вече опит,търсят съвършенство и като открият,че обекта не е идеалният губят интерес
връзката трябва да има елемент на непредсказуемост, вълнуващо наелектризиране,без зарядът да се заземява напълно, веднъж изтощен се превръща в проза
докато венера в рак е традиционалист,търси семейното спокойствие,стабилност  и уют,при диспозитор козирожка луна,но елемент на фриволност ще има венера е в 3 дом ,а диспозитора на луната  сатурн съвпад с нептун във везни и веригата се затваря, този човек винаги ще има нужда от двойственост и нестабилност ,консервативност за пред обществото и вълнуваща скрита природа от уран и нептун, нещо,което не можеш да контролираш а просто да преживееш и след като си се потопил и презаредил оставаш насаме със себе си ,което околните на човека със асп.венера-уран възприемат като студенина и дистанцираност,липса на емоции,а то си просто едно емоционално пренасищане и почивка до следващото усещане за глад/ емоционален/ дори връзката венера-луна,както и венера в рак,луна везни при мъжете е предразположение на разделят жените на подходящи за съпруги и предпочитани за леглото,даже Юнг пише за проблема на "раздвоената женственост" при мъжете- между образа на майката и любимата,те се женят за майчински настроени към тях жени,но еротично неудоволетворени,търсят алтернатива -любовница за да компенсират липсите :mellow:

« Отговор #3748 -: Октомври 11, 2012, 01:47:40 pm »
Здравейте момичета ,много съм ви благодарна за това ,че разчетохте синастричната карта на мама и бих ви помолила ако имате желание и време да погледнете и моята с приятелят ми с когото съм вече година и малко ;) много си ми е ценен и миличък,изпитвам силна обич, привързаност и влечение към него и се надявам тези чувства да не отшумят бързо,преди мен е имал връзка с момиче с което са били от деца заедно и ми беше доста трудно да му помогна да забрави миналото ,но мисля ,че вече успях.Искрено се надявам и с мен да изживее една бурна, разтърсваща и запомняща се любов.Защото смело мога да твърдя ,че с всеки изминал ден заедно лично аз започвам да си го обичам все повече и повече и ми иде никога да не го пусна далече от мен  :confuse3:
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 02:12:09 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

vall

• 26
« Отговор #3749 -: Октомври 11, 2012, 02:58:01 pm »
Здравейте, и аз имам въпрос. В синастрията с един господин имаме двоен съвпад на Луна и Лилит, четох, че това сочело "болна" връзка между двамата и че едва ли не сме нещо като зомбирани един спрямо друг. Факт е, че взаимно си активираме много болезнени спомени без да искаме и си бъркаме в раните, вадим си взаимно тъмните страни, които не си харесваме, караме се, сдобряваме се и всичко почва от начало. Като емоционално влакче на ужасите   ;)
Не знам дали това, което описвам се дължи на Луната или Лилит, просто импровизирам, без претенции за астро познания... Друг двоен съвпад, макар и с по - широк орбис е Марс и Уран. Това, честно казано не знам как да го тълкувам, всеки много си трепери над свободата, но иска да е с другия, без да е с него :)
Това даже не е връзка, не мога да го нарека така, по - скоро е общуване, което се трансформира в много неща. Четох и за кармичните аспекти тук във форума, ами... и от тях има доста :) Това продължава вече 4 години, с периоди на прекъсване /което си мислех, че е окончателно/ и след това рестарт. Преди няколко дни пак приключихме /уж/ окончателно, защото в крайна сметка имаме различни виждания за живота, които не можем лесно да хармонизираме и всеки си иска своето /това сигурно е Уран, не знам/ :)
ще сложа и картата, ако искате да ми споделите вашето мнение, ще се радвам. Мерси :rolleyes:
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 03:42:23 pm от vall »
And all I loved I loved alone.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3750 -: Октомври 11, 2012, 04:35:49 pm »
Не искам да пренебрегвам момичетата,задали въпросите си.
Но да споделя....
Аз съм влюбена.Уж исках само любовник,уж само за секса,ама.....такава съм си.И сега понеже съм доста чувствителна,заради месечните включвания ;D и почвам да ставам подозрителна :-X
Чухме се днес,но не можехме да се видим...и започвам със съмненията си,къде ходи,какво прави,друга любовница ли си има...... :-X
И бях решила да взема да му кажа утре....да спрем с нашата история.
Но добре,че една приятелка ме посъветва да не избързвам..... :'(
Охххх,не мога да избягам от себе си...... :lol:

*

Papy

• 4343
« Отговор #3751 -: Октомври 11, 2012, 04:42:18 pm »
Пък питаш той ревнив ли е-каквото гърнето, такъв и похлупака

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3752 -: Октомври 11, 2012, 06:11:31 pm »
Пък питаш той ревнив ли е-каквото гърнето, такъв и похлупака

:blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3753 -: Октомври 11, 2012, 06:18:00 pm »
Чухме се днес,но не можехме да се видим...и започвам със съмненията си,къде ходи,какво прави,друга любовница ли си има...... :-X

Не, Милки, човекът просто си има семейство.
Съмнявам се да се разкъсва между една съпруга и две любовници.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3754 -: Октомври 11, 2012, 08:58:34 pm »

Не, Милки, човекът просто си има семейство.
Съмнявам се да се разкъсва между една съпруга и две любовници.  :blink:
Знам ли го,с тоя аспект венера-уран :-\
Но както и да е :blink: Просто не е от хората,които поне за сега,да споделя какво точно ще прави,както правя аз :lol:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3755 -: Октомври 13, 2012, 09:19:44 pm »
Ако на някой му остане време и желание, би ли погледнал синастрията между мен и сина ми. Интересува ме, как да подходя, за да имаме по-добри взаимоотношения. Като се роди, ми идеше да се тръшна от рев - пълна несъвместимост на характерите. Аз съм с 5 планети във фиксирани знаци, той е с АСЦ, Слънце и Луна в подвижни знаци. Неговият съвпад Венера/ Марс в Телец е опозиция на моя Плутон, Сатурн му е в съвпад с Луната ми и т.н. и т.н... Знам, че нищо не идва случайно ( Слънцето му е в същия знак, като моя СЛВ ), но ако някой може да ми даде съвет, как да подходя в случая, ще съм му много благодарна.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #3756 -: Октомври 14, 2012, 09:12:59 am »
Ако на някой му остане време и желание, би ли погледнал синастрията между мен и сина ми. Интересува ме, как да подходя, за да имаме по-добри взаимоотношения. Като се роди, ми идеше да се тръшна от рев - пълна несъвместимост на характерите. Аз съм с 5 планети във фиксирани знаци, той е с АСЦ, Слънце и Луна в подвижни знаци. Неговият съвпад Венера/ Марс в Телец е опозиция на моя Плутон, Сатурн му е в съвпад с Луната ми и т.н. и т.н... Знам, че нищо не идва случайно ( Слънцето му е в същия знак, като моя СЛВ ), но ако някой може да ми даде съвет, как да подходя в случая, ще съм му много благодарна.
явно сте си сменили ролите,той е учителя- н.Сатурн -т.Луна,н.Слънце-т.СЛВ
ще те учи да не си толкова маниакално пристрастена  към хората,който обичаш
Луна в Дева ,У5 - властваш чрез грижовност, много неуловима власт,но създава обсебваща зависимост,която той няма да припознава
сблъсъците са винаги,когато изпитваш някаква форма на безсилие и страхове за него,почти до хипохондрия
имате еднакви Венери, еднакви вкусове,желания,предпочитания,усещане за зона на комфортност и чрез активна комуникация и дипломация,нещата няма да стигат до заинатяване и неотстъпчивост,по голяма гъвгавост и свобода е нужна на детето ,без усещане за натиск и принуда,който да активират водене на свещенна война за права
той е с асц./луна стрелец  ще играеш решаваща роля в неговият живот,ако съумееш да не се стараеш да го подчиняваш на св.воля,а да го подкрепяш в свободното изразяване на неговата въздушна същност и пътя му в постигането на слв водолей - да бъде иноватор,индивидуалист,различен :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3757 -: Октомври 14, 2012, 11:28:27 am »
явно сте си сменили ролите,той е учителя- н.Сатурн -т.Луна,н.Слънце-т.СЛВ
ще те учи да не си толкова маниакално пристрастена  към хората,който обичаш
Луна в Дева ,У5 - властваш чрез грижовност, много неуловима власт,но създава обсебваща зависимост,която той няма да припознава
сблъсъците са винаги,когато изпитваш някаква форма на безсилие и страхове за него,почти до хипохондрия
имате еднакви Венери, еднакви вкусове,желания,предпочитания,усещане за зона на комфортност и чрез активна комуникация и дипломация,нещата няма да стигат до заинатяване и неотстъпчивост,по голяма гъвгавост и свобода е нужна на детето ,без усещане за натиск и принуда,който да активират водене на свещенна война за права
той е с асц./луна стрелец  ще играеш решаваща роля в неговият живот,ако съумееш да не се стараеш да го подчиняваш на св.воля,а да го подкрепяш в свободното изразяване на неговата въздушна същност и пътя му в постигането на слв водолей - да бъде иноватор,индивидуалист,различен :blink:
Стреличка, много ти благодаря за анализа  :58:
Всичко написано от теб е вярно - и за моя, и за неговия характер, и за причините за проблемите. Ще трябва да поработя върху себе си, за да се променят нещата при нас  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #3758 -: Октомври 17, 2012, 02:27:51 pm »
Здравейте отново! Бих искала да ви помоля да ми помогнете със разчитането на съдбите на двама човека(по молба на девойката) Не знам как да направя синастриална карта, за това ще ви дам данните им и ако имате време , ще съм много щастлива, както и момичето :  ,момичето -  Бургас , дата на раждане: 13.09.1988 -22.20 часа и , момчето - Варна , дата на раждане: 11.09.1979 година , 15.30 часа.
Надявам се да свърши работа... :-\
« Последна редакция: Октомври 17, 2012, 08:11:54 pm от moonchilddd »

« Отговор #3759 -: Октомври 17, 2012, 05:14:52 pm »
Съветвам те да премахнеш имената им.

Тук
Какво можете да кажете за тази натална карта? Любовен живот?

си дала друг час на раждане за него. Кой е верният - 15 и 30 или 17 и 30?