Благодаря ти Стреличке за подробния анализ.
И на Папи също.
Да, тайна е връзката.Не може да е явна.И аз съм обвързана с дете,той също.Има 30 годишен брак.С 2 деца и едно внуче на 6 месеца.
Той е по -голям от мен с 19 години.Прекалено е улегнал :lol:
Все още за някои неща не мога да го разбера,но се опитвам.Но ,се опитвам да го накарам да бъде себе си,да се отпусне и да няма "лъж-вериш" между нас.Да го накарам да бъде себе си,чрез моята искреност и доверие.И да говори за чувствата си,така както го правя аз.Без задръжки.И знам,че това го цени,и това го кара и тегли още повече към мен.
Не знам какво ще стане с тези борби за надмощие....дано не се стигне до там.Все пак сме големи хора,преживяли доста неща.Чудя се защо и за какво да властваме.Аз не искам да се налагам и съм му го казала.Ако искаме да бъде хубаво и да сме щастливи,не трябва да се стига до игри.Защото те ще развалят всичко.
Иначе всеки може да бъде инат,но това ще доведе до разруха и любовнто чувство ще изчезне.
Моите карти са свалени и се надявам, за мъж на такава възраст,все пак интелигентен ,да може да оцени това.
Тайна е връзката,ние работим и на едно място.
Разбира се той в друг отдел,съвсем различен от моя.
Но ние сме силни и сме си говорили/предимно аз на него

поучително/,че трябва да бъдем предпазливи,за да не тръгнат слухове.Той в началото като че ли не се пазеше,както и аз.Но осъзнахме все повече с нарастването на чувствата между нас,че трябва да сме дискретни.И просто започнахме да се виждаме извън рамките на работата.И това вече се случва всеки ден.
Разбира се,за времето от когато сме заедно до днес,успях да го подпитам за характера му,за нрава му.И както всеки лъв,да,призна че навремето е бил ужасно и патологично ревнив.Но вече каза,че имал бариери и задръжки и се въздържа от ревността и т.н и т.н.Но после на майтап казва,как като ме видял с еди кой си в асансьора ,му идвало да му фрасне една

Аз пък от друга страна,за да видя как ще реагира си нямах работа,да му кажа,как онзи ден,един друг колега в прав текст ми каза,ако съм искала.........направо да му се обадя.
Е ,моя човек не ми направи сцена на ревност ;Dно от тогава насам,все го вмъква в приказките си.
Когато се виждаме на кафе,изпитвам голямо напрежение,защото трябва да се въздържаме от това ,да си държим ръцете например,а пък камо ли да се прегърнем или целунем.Защото все пак сме на публично място.Това напрежение е голямо за мен,защото аз много го желая.Не само физически,ами просто искам да го докосвам,да се допирам до него.Той също го иска и изобщо целия разговор преминава на тази тема ;Dколко е неприятно всичко това.
И представете си,какво се получава,когато останем насаме,както се е случвало доста до сега.Изригват вулкани от страст

И това редуване на въздържане,а после на споделяне на страстта ,направо ме подлудява.Един ден се въздържаш,и не можеш да направиш това което искаш,а след два три дни,не можем да се отлепим един от друг.
Снощи бяхме на ресторант и после минахме през една тъмна градинка,седнахме на пейка и като двама влюбени съученици се смеехме,целувахме и прегръщахме.Беше прекрасно

А колко много материал прочетох последните седмици за съвпада на венера и уран,не е истина

Вкъщи си го имам един......мъжът ми.Той е с такъв съвпад в скорпион.Добре успя да ме отблъсне от себе си :mellow:Явно му е добре да сме като съквартиранти.