Дейзилайн, ти направо си му сгънала пешкира на този рак-осмокрак. Даа, те може да са много чувствителни и да се пазят, ма тоя е нямал никакъв шанс и яко си го изтрещяла с тоя твой уран, направо му е било като гръм от ясно небе. Сладурите ти в скорпи /негов 5 дом/ в идеален унисон на светилата му, а водолейската ти луна /негов 8/ на палавите му венера и марс, че и плутоньят. На мен лично в повечко ми идват слънцата опозе на моето, ма на теб може и да ти харесва, а и опозицията е само по знак, май, сега не виждам. На мнение съм, че само ектремистите обичаме такива шаващи въздушни венера и марс; дали твоите в скорпиона ще могат да ги преживеят? Обаче тоя може и вече да е влюбен в теб, изглежда ми по-ударения, ох чакай още малко да прегледам домовете )))) Даа, и венерата му е в тригон с нептуна му, ти направо си му се сторила като фея от приказките..
Обаче тия светила никви ги няма помежду ви, бее, там един негов сатър секстил на венерата ти, дали е достатъчен, ти кво искаш от рака? Трудни са си тия хора по принцип. А и той има венера каре сатурн по знак, не знам дали за натал астрокома го хваща като сходящ аспект, труден е за обвързване.
Транзитния юпитер може и да даде глътка оптимизъм, гарантирано той в аспект с натални въздушни венери и марсове дава кекс и любовни тематики, ма транзитния сатурн през скорпиона мен лично ме затиска, а при вас подчертава аспекти, виж като юпитера нагази в рака нещата могат да придобият по-весели измерения.