Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875087 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: синастрия
« Отговор #4000 -: Март 25, 2013, 03:59:24 pm »
 Елодия, ти вече не беше ли качила една карта от астрокома по-горе за някойси Лъчо? А тази тук направо ме разби, то че в този форум сте напред с материала, то е ясно, ама откъде ги намирате тия програми, аз това не мога да го чета.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4001 -: Март 25, 2013, 04:04:02 pm »
Вертекс е портал...Основната думичка с която се свързва е обрат. Венера е естествен сигнификатор на любовта.
С две думи- обрат в любовта...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4002 -: Март 25, 2013, 04:25:33 pm »
ааахахаха, ми що го  зареди с любовна енергия, бе душко?

;D
« Последна редакция: Март 25, 2013, 08:00:11 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4003 -: Март 25, 2013, 04:41:43 pm »
Елодия, ти вече не беше ли качила една карта от астрокома по-горе за някойси Лъчо? А тази тук направо ме разби, то че в този форум сте напред с материала, то е ясно, ама откъде ги намирате тия програми, аз това не мога да го чета.
bqh no tam lipsvaha mnogo neshta za tova kachih i tazi tq r sus sushtiq chovek

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4004 -: Март 25, 2013, 04:43:25 pm »
Вертекс е портал...Основната думичка с която се свързва е обрат. Венера е естествен сигнификатор на любовта.
С две думи- обрат в любовта...
blagodarq ti za otgovora popitah zashtoto b tazi sinastriq imam tozi aspekt negova venera v suvpad s moq verteks
« Последна редакция: Март 25, 2013, 04:53:54 pm от elodiq »

« Отговор #4005 -: Март 26, 2013, 01:50:40 am »
Дейзилайн, ти направо си му сгънала пешкира на този рак-осмокрак. Даа, те може да са много чувствителни и да се пазят, ма тоя е нямал никакъв шанс и яко си го изтрещяла с тоя твой уран, направо му е било като гръм от ясно небе. Сладурите ти в скорпи /негов 5 дом/ в идеален унисон на светилата му, а водолейската ти луна /негов 8/ на палавите му венера и марс, че и плутоньят. На мен лично в повечко ми идват слънцата опозе на моето, ма на теб може и да ти харесва, а и опозицията е само по знак, май, сега не виждам. На мнение съм, че само ектремистите обичаме такива шаващи въздушни венера и марс; дали твоите в скорпиона ще могат да ги преживеят? Обаче тоя може и вече да е влюбен в теб, изглежда ми по-ударения, ох чакай още малко да прегледам домовете )))) Даа, и венерата му е в тригон с нептуна му, ти направо си му се сторила като фея от приказките..
Обаче тия светила никви ги няма помежду ви, бее, там един негов сатър секстил на венерата ти, дали е достатъчен, ти кво искаш от рака? Трудни са си тия хора по принцип. А и той има венера каре сатурн по знак, не знам дали за натал астрокома го хваща като сходящ аспект, труден е за обвързване.
Транзитния юпитер може и да даде глътка оптимизъм, гарантирано той в аспект с натални въздушни венери и марсове дава кекс и любовни тематики, ма транзитния сатурн през скорпиона мен лично ме затиска, а при вас подчертава аспекти, виж като юпитера нагази в рака нещата могат да придобият по-весели измерения.

Благодаря ти, Нова  :blink: Забелязах, че на един дъх си го писала - и щооо моя Уран да го е тряснал. Пък дали съм му сгънала пешкира нямам идея - хахаха. Много бързо се разви всичко, просто се награбихме, сега спорим кой е направил първата крачка, казах му че съм аз...щото иначе и сто крачки да направи ако аз не искам няма как да стане. Темата е секс, но за мен е друго, просто му казах че имам нужда от гърди на които да се облегна и подслоня...Е, в това отношение няма проблем, прегръдката му ми харесва   :-[, аз чрез нея усещам много неща...Гадното е, че ни се разминават почивните дни и работното време...и става така че само по-малките часове на нощта може да се виждаме ...Но разстоянието между нас е една река - той е от едната страна, аз от другата  :blink:, но сме толкова уморени.... Надявам се да продължи докато имам нужда - за развитие на отношенията не ми се мечтае..и не си позволявам... :wub:

*

BRV

• 11
« Отговор #4006 -: Март 27, 2013, 04:41:12 pm »
Здравейте,много ще се радвам да чуя мнението ви по тази синастрия.
Благодая предварително.
Много, ама наистина много важно е за мен, просто искам да разбера на къде да потегля  :rolleyes:
АЗ СЪМ ВЪНШНИЯТ КРАГ.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #4007 -: Март 27, 2013, 05:47:14 pm »
Здравейте :blink:,може ли да погледнете и моята карта.Ще се радвам да чуя мнението ви,благодаря предварително :blink:.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4008 -: Март 27, 2013, 09:03:31 pm »
Благодая предварително.
Много, ама наистина много важно е за мен, просто искам да разбера на къде да потегля  :rolleyes:
АЗ СЪМ ВЪНШНИЯТ КРАГ.
Ти си външния кръг, ама мъж ли си,или жена?
« Последна редакция: Март 27, 2013, 09:25:43 pm от Enigma »

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #4009 -: Март 27, 2013, 09:04:36 pm »
Здравейте :blink:,може ли да погледнете и моята карта.Ще се радвам да чуя мнението ви,благодаря предварително :blink:.
За теб знаем, че си женско,ама в коя окръжност са твоите планети-вътре, или вън?

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #4010 -: Март 27, 2013, 09:31:57 pm »
За теб знаем, че си женско,ама в коя окръжност са твоите планети-вътре, или вън?
Аз съм вътрешния кръг,а господина външния :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #4011 -: Март 27, 2013, 09:49:00 pm »
[/quote
   Да, нитересно, логично е жените да са вътрешния кръг,да са уютно защитени, ако мъжете са силни-да ги заградят,те да са слабите. Невинаги е така,естествено... :mellow:
   Е и какво-твоят марс е в съвпад със слънцето,на както казваш-Господина. Той въплъщава качествата на твоя идеал за мъж.
   Аз лично обаче имам и друго мнение-винаги между марс и слънце си има едно съперничесттво,особено ако твоите планети са повечето в мъжки знаци, а те са.... ;D
   Отклонение-синастрии задълбочени се правят за сериозни връзки ,ако само си флиртуваш с някой-може и да се ограничим до венера-марс-луна- плутон.
   Ами на първо четене не ви е лоша партньорската карта.
   Твоята карта има венера в лъв в квадрат с марс в телец-негов, ти искаш да е ларж, драматичен, правещ изненади, а той е ,вероятно -материално стабилен, но има простички,затова пък истински ценности и идеали, но това не е твоята философия. твоята луна в овен никак не се съобщава с неговия марс в телец.
   Ами нищо не питаш, не казваш, не се доверяваш. И така....
   Успех! :blink:

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #4012 -: Март 27, 2013, 10:13:11 pm »
[/quote
   Да, нитересно, логично е жените да са вътрешния кръг,да са уютно защитени, ако мъжете са силни-да ги заградят,те да са слабите. Невинаги е така,естествено... :mellow:
   Е и какво-твоят марс е в съвпад със слънцето,на както казваш-Господина. Той въплъщава качествата на твоя идеал за мъж.
   Аз лично обаче имам и друго мнение-винаги между марс и слънце си има едно съперничесттво,особено ако твоите планети са повечето в мъжки знаци, а те са.... ;D
   Отклонение-синастрии задълбочени се правят за сериозни връзки ,ако само си флиртуваш с някой-може и да се ограничим до венера-марс-луна- плутон.
   Ами на първо четене не ви е лоша партньорската карта.
   Твоята карта има венера в лъв в квадрат с марс в телец-негов, ти искаш да е ларж, драматичен, правещ изненади, а той е ,вероятно -материално стабилен, но има простички,затова пък истински ценности и идеали, но това не е твоята философия. твоята луна в овен никак не се съобщава с неговия марс в телец.
   Ами нищо не питаш, не казваш, не се доверяваш. И така....
   Успех! :blink:
Благодаря Enigma :blink:. С младежа имахме флирт,който прерасна във някакъв вид връзка.Преди два месеца прекъснахме всякакъв вид общуване по мое желание,но от вчера отново говорим (преглътнах гордостта си и му писах). Всичко което си написала е така.Просто не знам,как да се държа с него.Той е прекрасна личност,отдаден на кариерата си и на този етап май това ме е приоритет и не иска да се обвързва.А аз здраво съм налапала въдицата :-[.

*

BRV

• 11
« Отговор #4013 -: Март 27, 2013, 10:22:06 pm »
Благодая предварително.
АЗ СЪМ ВЪНШНИЯТ КРАГ.
Жена съм :)

*

BRV

• 11
« Отговор #4014 -: Март 28, 2013, 03:13:06 pm »
Благодая предварително.
АЗ СЪМ ВЪНШНИЯТ КРАГ.
Жена съм.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #4015 -: Март 28, 2013, 07:18:42 pm »
Благодая предварително.
АЗ СЪМ ВЪНШНИЯТ КРАГ.
Жена съм.
Обърка ли се, или само напомняш,защото ти е важно? :blink:
Първо се прави анализ на двамата поотделно.
Ти си силно "воден "човек.Слънце ,луна,меркурий, че и асцендента, също и управителят му във вода ;).Силно интуитивен, вдъхновен за занимания с изкуство, езотерика човек. Всяко МНОГО дава ред на ново ниво на развитие, по-високо стъпало, или напротив-объркване заради прекаляване. Ти ще решиш каква си,но твоят човек не е толкова чувствителен/няма вода/ и може да те усеща като океан, в който той не знае да плува... Това вероятно хем го привлича, хем го плаши. Всеки се стреми към това,което му липсва, но също така и се среща с нещо неприсъщо нему,което не винаги знае как да ползва, иска ли го и доколко...Нямаш планети във въздух-трудно ти е да си обективна,абстрахирайки се от емоциите.Слънцето ти е опозирано от плутон- управител на асц. в 11дом-отначало тръгваш вероятно в стила на рибите да се раздаваш, да разбираш другия,какъвто и да е, без да съдиш-и това е чудесно. Но, после-когато се намеси плутон от 11дом- това,което получаваш/срещу това,което даваш в любовта, може да се почувстваш използвана и излишно пожертвователна. Аз много се възхищавам на всеотдайната любов, ама после и често човек се чувства употребен...Ако нямаш такива спомени,значи добре си интегрирала плутоня... :lol:А той -мъжът-няма нищо във водната стихия,-не ще много емоции,объркват го,дърпат го в един непознат за него свят.
Луна и меркурий са ти също в риби, вероятно и мисленето ти е повлияно от чувствата, дори и да си сензитивна много...понякога логиката ти не е много безпристрастна .
Мъжът е с венера и марс в близнаци-иска разнообразие, не чувство, иска интелектуален стимул, многото е мотото във връзките за него. Ако е по-осъзнат ще търси жена,която е с много интереси, лесно се променя, от стил и прическа, до интереси и духовни търсения.
Той най-вече в любовта е така...разнообразен. Иначе, със слънце в телец, асц.лъв, юпитер и луна в козирог-прагматичен, иска най-доброто също и в любовта и в радостите на живота...
Имате секстили на марс,венера, слънца,луни, добри показатели, но и много сте различни.
Ти имаш венера съвпад сатурн в овен-и двете планети не стоят добре там. Нужно ти е повече самочувствие,вяра в себе си и любов към себе си. Чакаш ги отвън,дано...ама трябва първо сама да се харесаш и обикнеш,след като си реализираш талантите и си дадеш най-висока оценка...
« Последна редакция: Март 28, 2013, 07:26:27 pm от Enigma »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4016 -: Март 28, 2013, 07:25:04 pm »
Това е, аз вътре-то:
« Последна редакция: Март 28, 2013, 08:18:32 pm от 3apa »

*

Papy

• 4343
« Отговор #4017 -: Март 28, 2013, 07:48:40 pm »
А-ама той съвпадът слънце/меркурий с нодална бил огледален? Едва я чета-толкова неща сложени
Ако можеш една проста астрокомска-само с хирон и възлите?

*

BRV

• 11
« Отговор #4018 -: Март 28, 2013, 08:14:54 pm »
Благодая предварително.
АЗ СЪМ ВЪНШНИЯТ КРАГ.
Жена съм.
Обърка ли се, или само напомняш,защото ти е важно? :blink:
Първо се прави анализ на двамата поотделно.
Ти си силно "воден "човек.Слънце ,луна,меркурий, че и асцендента, също и управителят му във вода ;).Силно интуитивен, вдъхновен за занимания с изкуство, езотерика човек. Всяко МНОГО дава ред на ново ниво на развитие, по-високо стъпало, или напротив-объркване заради прекаляване. Ти ще решиш каква си,но твоят човек не е толкова чувствителен/няма вода/ и може да те усеща като океан, в който той не знае да плува... Това вероятно хем го привлича, хем го плаши. Всеки се стреми към това,което му липсва, но също така и се среща с нещо неприсъщо нему,което не винаги знае как да ползва, иска ли го и доколко...Нямаш планети във въздух-трудно ти е да си обективна,абстрахирайки се от емоциите.Слънцето ти е опозирано от плутон- управител на асц. в 11дом-отначало тръгваш вероятно в стила на рибите да се раздаваш, да разбираш другия,какъвто и да е, без да съдиш-и това е чудесно. Но, после-когато се намеси плутон от 11дом- това,което получаваш/срещу това,което даваш в любовта, може да се почувстваш използвана и излишно пожертвователна. Аз много се възхищавам на всеотдайната любов, ама после и често човек се чувства употребен...Ако нямаш такива спомени,значи добре си интегрирала плутоня... :lol:А той -мъжът-няма нищо във водната стихия,-не ще много емоции,объркват го,дърпат го в един непознат за него свят.
Луна и меркурий са ти също в риби, вероятно и мисленето ти е повлияно от чувствата, дори и да си сензитивна много...понякога логиката ти не е много безпристрастна .
Мъжът е с венера и марс в близнаци-иска разнообразие, не чувство, иска интелектуален стимул, многото е мотото във връзките за него. Ако е по-осъзнат ще търси жена,която е с много интереси, лесно се променя, от стил и прическа, до интереси и духовни търсения.
Той най-вече в любовта е така...разнообразен. Иначе, със слънце в телец, асц.лъв, юпитер и луна в козирог-прагматичен, иска най-доброто също и в любовта и в радостите на живота...
Имате секстили на марс,венера, слънца,луни, добри показатели, но и много сте различни.
Ти имаш венера съвпад сатурн в овен-и двете планети не стоят добре там. Нужно ти е повече самочувствие,вяра в себе си и любов към себе си. Чакаш ги отвън,дано...ама трябва първо сама да се харесаш и обикнеш,след като си реализираш талантите и си дадеш най-висока оценка...
Направо ме уби! :) Ужасно, ма направо ужасно си права. Доста неща съм отработила вече. Май скорпиончо ми помогна...Даже да ти кажа честно, имам чувството, че на моменти доста се надценявам  и май това е проблем. Да, в него няма никаква вода, но разбирайки в последствие това, аз доста се учудих, защото първоначално сантименталността, задълбочеността-бяха нещата, които ми направиха впечетление. Нооо, може би този екземляр е успял да ме заблуди, независимо от силната ми интуиция ;) Много ти благодаря !
« Последна редакция: Март 28, 2013, 08:22:56 pm от BRV »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4019 -: Март 28, 2013, 08:19:05 pm »
А-ама той съвпадът слънце/меркурий с нодална бил огледален? Едва я чета-толкова неща сложени
Ако можеш една проста астрокомска-само с хирон и възлите?

Смених я.