Здравейте,много ще се радвам да чуя мнението ви по тази синастрия.
Благодая предварително.
Много, ама наистина много важно е за мен, просто искам да разбера на къде да потегля :rolleyes:
АЗ СЪМ ВЪНШНИЯТ КРАГ.
Ти си външния кръг, ама мъж ли си,или жена?
Жена съм.
Обърка ли се, или само напомняш,защото ти е важно? :blink:
Първо се прави анализ на двамата поотделно.
Ти си силно "воден "човек.Слънце ,луна,меркурий, че и асцендента, също и управителят му във вода

.Силно интуитивен, вдъхновен за занимания с изкуство, езотерика човек. Всяко МНОГО дава ред на ново ниво на развитие, по-високо стъпало, или напротив-объркване заради прекаляване. Ти ще решиш каква си,но твоят човек не е толкова чувствителен/няма вода/ и може да те усеща като океан, в който той не знае да плува... Това вероятно хем го привлича, хем го плаши. Всеки се стреми към това,което му липсва, но също така и се среща с нещо неприсъщо нему,което не винаги знае как да ползва, иска ли го и доколко...Нямаш планети във въздух-трудно ти е да си обективна,абстрахирайки се от емоциите.Слънцето ти е опозирано от плутон- управител на асц. в 11дом-отначало тръгваш вероятно в стила на рибите да се раздаваш, да разбираш другия,какъвто и да е, без да съдиш-и това е чудесно. Но, после-когато се намеси плутон от 11дом- това,което получаваш/срещу това,което даваш в любовта, може да се почувстваш използвана и излишно пожертвователна. Аз много се възхищавам на всеотдайната любов, ама после и често човек се чувства употребен...Ако нямаш такива спомени,значи добре си интегрирала плутоня... :lol:А той -мъжът-няма нищо във водната стихия,-не ще много емоции,объркват го,дърпат го в един непознат за него свят.
Луна и меркурий са ти също в риби, вероятно и мисленето ти е повлияно от чувствата, дори и да си сензитивна много...понякога логиката ти не е много безпристрастна .
Мъжът е с венера и марс в близнаци-иска разнообразие, не чувство, иска интелектуален стимул, многото е мотото във връзките за него. Ако е по-осъзнат ще търси жена,която е с много интереси, лесно се променя, от стил и прическа, до интереси и духовни търсения.
Той най-вече в любовта е така...разнообразен. Иначе, със слънце в телец, асц.лъв, юпитер и луна в козирог-прагматичен, иска най-доброто също и в любовта и в радостите на живота...
Имате секстили на марс,венера, слънца,луни, добри показатели, но и много сте различни.
Ти имаш венера съвпад сатурн в овен-и двете планети не стоят добре там. Нужно ти е повече самочувствие,вяра в себе си и любов към себе си. Чакаш ги отвън,дано...ама трябва първо сама да се харесаш и обикнеш,след като си реализираш талантите и си дадеш най-висока оценка...