И такааа, не знам какво не и е наред на твоята карта, ама в астро ми показва други неща за тези часове, както и да е да минем към моето скромно мнение, което както винаги ще е по-дългичко

Ще почна от важните точки по наталите, до тригоните, квадратите и домовете и т.н
Та какво става като огъня срещнел въздух? Аааа???

Ти си огън, ама бая огън, и си любимата и в същото време най-омразната ми зодия, Стрелец. Обожавам начина по-който, един стрелец вижда света, толкова позитивен и в същото време винаги има нещо ново на хоризонта за тях, за съжаление аз като един рак, от към партньорства не ви харесвам, вие много парите

Въпреки, че луната ти е в една много земна и стабилна зодия, Венера ти е в Стрлец в девети, което все пак си казва думата. Искам да обобщя няколко важни момента при теб, които ми направиха впечатление.
Имаш опозиция на Слънце с Марс, в теб има много енергия, темпераментна си, а когато имаш цел и искаш да я постигнеш можеш да станеш и много егоистична. Луната ти е в 4ти дом в Телец, което е предпоставка, че въпреки огъня на много места в натала ти, ти все пак ще искаш да създадеш семейство, ще обичаш дома и ще се чувстваш добре в него, а не като повечето огнени зодии, постоянно в търсене на новости

Венера ти е в 9ти дом, както споменах, това изрично дава предпоставка, че за теб е важно да си приятел с половинката си.
При момчето пак няколко важни елемента, Венера прави Квадрат с Плутон, малко е манипулативен, понякога се мъчи да се хареса на хората, спрямо това което те биха харесали, парадоксаа е, че го тормози мисълта, защо хората не го харесват за самият него, а той не им и дава шанс, странна персона, но се постарай да опознаеш истинското му аз, може да е трудна цел. Има опозиция на Марс в Плутон, реагира на много от нещата, които му се случват спрямо това как се чувства, а не с разум. Емоционален е като човек, и не умее да се сдържа, изразява често мнения и говори неща, които могът да обидят хората около него, защото е подвластен на емоцията, а не на разума, когато го провокират. Също видях, че 5ти дом му е в рак, което значи че сигурно често се влюбва, докато не срещне истинската любов, той ще си осети като му се случи.
Синастрията изглежда така:
Имате Квадрат на Слънце в Луна - негативен аспект, на моменти ще ви идва малко повече един от друг, той ще става много досаден, ти пък много ще искаш от него, и други такива неприятни нещица, които водят до кавги. Видях, че неговата луна е в твой 6ти дом, с какво точно ти помага, нещо се грижи за теб..
Твоята пък е в неговият 2ри дом, нещо финансово, да не би да му помагаш с пари, или той на теб

Иначе имате съвпад на луна с юпитер, което ви предразполага към добра комуникация, не създава проблеми с разбирането помежду ви.
Квадрат на Марс с Юпитер, мисля че вие двамата сте си обещали неща един на друг, които не можете да изпълните. Ти имаш нужда от свобода, и не се чувстваш постоянно длъжна да си с него, от друга страна той иска да прекарвате време заедно, но може би твърде много време.
Има опозиция на твоя Венера с негов Юпитер - Имате различни идеи и виждания за живота, не се съгласявате по-много теми, а от там идват и проблеми.
Твоята Венера е в негов 9ти дом, сигурно го приемаш като интелигентен човек, харесва ти как си води живота, при него Венера ти е в 1ви дом, според мен това да е с теб му дава някакво спокойствие и го кара да приема себе си за повече, той харесва, че е атрактивен на момиче като теб.. така си го обяснявам аз де

Квадрат на Юпитер с Плутон, докато сте заедно ще се опитвате да се променяте един друг, за съжаление и двамата сте силни характери, и вместо да погледнете с добро око на това, ще се чувствате все едно не сте достатъчни за партньора си и той се опитва да ви нагоди по негов вкус...
Има и опозиции между Луна и Меркурий, и между Марс и Плутон - Не ви се отдава да влизате в положението на другият, не можете да разберете нуждите на партньора си...
Има секстил на Венерите ви, което си е приятен аспект, който символизира еднаквите ви нужди от партньора си, задоволява ви тактиката, която всеки един от вас прилага в любовният си живот. Тригон правят Меркурий и Марс и Марс и Нептун - креативна връзка, изпълнена с много и различни неща в ежедневието, няма да ви е скучно един с друг.
Забелязах, че и слънцето му е в първи твой дом, той наистина те мисли за много красива, на моменти даже се чуди какво си харесала в него сигурно, а твоето е в 8ми, което ти дава едно силно привличане към него..
Надявам се да съм ти била полезна.
ПП. Това е астрология, не залагай на 100% на всичко, което съм написала!
Crabby :cancers: