Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 878627 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Re: синастрия
« Отговор #4280 -: Юни 21, 2013, 11:20:34 am »
Зара,
казах във втората част на изречението, че зависи от общата синастрия, но е факт, че за мен също хората, чиито пл. попадат в моя 6 дом искат и правят за мен доста неща, без да съм молила, а аз понякога се учудвам. Сигурно има едно чувство, че дължиш нещо на др. , така е и с 12 дом, но там е психологическо разбиране на другия, несъдене...пак -не се дразниш от глупостите и несъвършенствата му

Определено трябва да се огледа цялата карта, преди да се правят заключения, но това с дома на робството ми хареса.
В 12-ят ми дом ми попадат негови Марс и Сатурн в съвпад. Та, инфото, което сподели е доста любопитно, ще наблюдавам как се развиват нещата там. Но наистина не се дразня от несъвършенствата му. Той е с един Нептун на АСЦ и няма по-разсеяно същество от него, с моят девешки стелиум при друг неточността не я търпя.

При Слънце на единият върху АСЦ на другия от чия страна е харесването? Аз си мисля, че този с АСЦ харесва този със Слънцето, но дали не изразява и взаимно харесване?!

Зарка, няколко пъти съм имала такъв аспект, техни слънца на мой ас. Считам, че определено има взаимно, дори неудържимо харесване и уважение, което остава във времето, но като че ли този с ас-то /сиреч аз/ е една идея по-впечатлен. Понеже няма как да знам ас-тата на другите по принцип, та не мога да ти кажа какво става, ако някой набучи моето слънце. Като цяло за мен това е един много добър взаимен показател при синастрия, един от най-силните.

ПП: Сега прочетох и поста на Сладурката, определено потвърждавам написаното

Ascendant conjunction Sun:  This is one of the great indicators for a stable and long lasting relationship.

И си го пожелавам да ми се случи още много пъти с други такива слънца или същите от миналото.

Аз го гледам в карти с познати. Но, както казва Енигма, важна е цялата картина. Единият такъв индивид трудно го търпя, даже ми е досаден. Но при нас са засегнати всички оси: АСЦ/ДСЦ, МЦ/ИЦ и възлите. Добре намесен в цялата картина е и Сатурн.
Другата жена ми е симпатична, но ентусиазма й ми идва малко в повече. Тя е слънчев Рак, АСЦ-Лъв и Плутон на АСЦ. Но пък имаме съвпад на Сатурните и една квадратура на нейно Слънце с мой Плутон, което малко оправя нещата. Интересна синастрия имаме :)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4281 -: Юни 21, 2013, 11:24:04 am »
Хей Хей,

аз ще задълбоча малко.

Първо при теб ми направи впечатление, Слънце в Овен, Луна в Лъв, Меркурий и Венера и те в Овен, Марс ти е в Крабииии  :P :P :P 5ти в Риби, 7ми в Овен (брех, че много овни) и 7ми в Телец. При твоя човек, Слънце в Дева, Луна в Овен, Меркурий в Дева, Венера в Лъв, Марс в Дева... 5ти в Риби, 7ми в Телец, 8ми в Блзнаци. Асцидента ти е Везни,а неговият в Скорпион.

Слънцето ти е в пети дом, което ти дава един приятен подход в живота, иксаш да си забелязана от хората около теб и обичаш вниманието, Марс в девети с слънце в овен, струва ми се че трудно може някой да промени мнението ти, целеустремен човек си и знаеш какво искаш от живота. Интересното е, че на твоят човек слънцето пада в 10ти дом, което също го прави целеустремен и той също знае точно какво иска от живота. Луната му е в 6ти дом, което го кара да не се цели да е лидер на всякъде, а по скоро да е дясната ръка, това до някаква степен се съчетава с твоята нужда да водиш, и предполагам ти ще си тази, която ще води във връзката. По чувствителен е от теб, най-вероятно защото в пети дом има риби, малко по мистериозен, което на теб ти се нрави, защото и ти в 5ти дом си с Рибки, търсиш и ти същите неща.

Да минем към синастрията.
Ще спомена и някой от нещата, които момичетата вече са споменали, а ти гарантирам, че те са прави.
Съвпад на Луна с Венера, спогаждате се, има разбиране между вас както на интелектуално така и на емоционално ниво. Наслаждавате се на времето прекарано заедно, има съвпад и на Меркурий с Луна, ще имате моменти, когато ще се разбирате само с поглед, това е силен аспект, и дава едно прекрасно разбиране между двама души.
Опозиция има на слънце с луна, от там може да идва разочарованието, както и от другите няколко квадрата, ще ги спомена и обобщя - Квадрат има на Луна с Марс,Меркурий с Юпитер, Венера със Сатурн, Марс с Уран, Марс с Юпитер, Сатурн с Плутон, Меркурий със Сатрун - с две думи много квадрати, много нещо. Ще има доста проблеми във връзката, твърде много страст, и то не само положителна ами и отрицателна, не винаги ще споделяте една гледна точка, а понеже и двамата не можете да се съгласявате от там и проблемите. Венера и Сатурн аспекта, въпреки че не е положителен, често съм го срещала и при двойки, които са от дълго заедно, понякога ще го чувстваш отдръпнат, по студен, това ще те привлича толкова, колкото и ще те отблъсква. Ще искаш да си с него, защото ти имаш тази нужда, в същото време ти липсва емоцията, която някога си получавала. Много сте нетърпеливи, което води до проблеми, трябва да се научите как да се изчаквате и да си давате време, да си влизате в положение един на друг. Ще има доста разочарования. Сатурн и Плутон, говорят за изпепеляващ съюз, който най-вероятно ще завърши негативно за един от двамата, препоръчително е с такива аспекти да не се почва връзка, защото един от партньорите ще е много наранен след връзката, както и е станало.
Иначе има и секстили, на Луна с Уран, Марс с Марс!, Венера с Юпитер,Сатурн и Уран,  Тригони при Юпитер и Уран, Сатурн и Уран негов, Луна със Сатурн, силно привличане, моменти, които ще бъдат незабравими и за двамата, понякога искате да сте заедно и всичко е страхотно, но често нещата са повече от ужасни.

Гледам всичко е 50 на 50, ако не сте в приятните 50, където всичко е прекрасно, ще сте в неприятните 50, където е борба на живот и смърт дет' се вика... Сигурна съм, че е имало някакво невероятно привличане, така като гледам по аспектите, но с толкова квадрати и опозиции, доста борба ще има, за да се запази тази връзка. Има страст и желание, повече от твоя страна, но и той е имал силни моменти с теб, но просто тази връзка много ми напомня за едни приятели, то не бяха караници, ревове, любов и омраза, накрая пак са заедно, но всичките тези негативи от миналото им пречат в настоящето, имате много общи аспекти с тяхната връзка.

Надявам се да съм ти била полезна!

Crabby  :cancers:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #4282 -: Юни 21, 2013, 11:28:00 am »
Да, така е, Зара, важна е цялата картинка.

Но в допълнение на поста ми, току що като че ли за затвърждение се видях и говорих изневиделица с единия такъв слънчев ми асцедентен.

Още веднъж 100 пъти потвърждавам силата на аспекта, но ние и изобщо си пасваме. С този човек ни е достатъчо дори да се забележим отдалече. И мисля, че енерго-емоцията между нас не остава незабелязана от целия свят.

Ако някога имам дете, искам да е от него. Дори може и да не му кажа, че е от него, нито името му ще искам. Мисля, че ми е достатъчно, че е той.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4283 -: Юни 21, 2013, 11:33:33 am »
Ехе Нова :)

Ще чакам и аз да срещна такъв човек, щом те кара да мислиш по този начин, не съм го изпитвала, не знам какво точно е чувството... Но като гледам искам да го изпитам

*

Нова

• 3491
« Отговор #4284 -: Юни 21, 2013, 11:38:54 am »
Нали знаеш, Краби, няма пълно щастие. Уви.  ;D ;D

Но на хубавото как да не се усмихвам ?!

« Отговор #4285 -: Юни 21, 2013, 04:42:26 pm »
 :blink: :88:Много БЛАГОДАРЯ момичета-Crabby,sladurka,Zara.Много ми помогнахте,изясниха ми се доста неща.

« Отговор #4286 -: Юни 21, 2013, 10:12:43 pm »
 :blink:Сега забелязах още нещо по синастрията ми,което никой не е споменал,а сигурно е ВАЖНО...съвпад мой Сев.лунен възел с негов Плутон...!!! Дали -ТОВА е РАЗКОВНИЧЕТО за ФАТАЛНОТО МИ ПРИВЛИЧАНЕ/ОБСЕБВАНЕ/ КЪМ НЕГО???Аз не разбирам,Вие как мислите??? :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4287 -: Юни 22, 2013, 06:36:04 am »
Аз го видях, но плутон е много бавен, буквално хора, родени в рамките на 2 години ще имат плутон в съвпад със северния ти възел, както и с възлите на хората родени няколко месеца преди и след теб.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4288 -: Юни 23, 2013, 08:32:07 am »
какво мислите за тази синастрия?
съвпадът слънце-марс в мъжкия хороскоп е доста ярко проявен при човека и се отработва най-вече чрез работата му. но май не е много добре, че е точно върху иц-то ми? неговият час не ми е известен, сложих 12на обяд.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4289 -: Юни 23, 2013, 11:05:49 am »
Дай датички на лично :) Клер

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4290 -: Юни 24, 2013, 02:09:51 pm »
Може ли да ви помоля да си кажете мнението  :thinking:
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4291 -: Юни 24, 2013, 02:11:55 pm »
Може маил, само че не виждам да е качена снимка или написани дати, ако искаш прати ми датички, часове и т.н на лично, и ще ти кажа мнение до 1 час  :wub:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4292 -: Юни 24, 2013, 02:12:35 pm »
Опс сега ми зареди, след около 1 час ще ти кажа, почвам я  ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4293 -: Юни 24, 2013, 03:17:11 pm »
И такааа, не знам какво не и е наред на твоята карта, ама в астро ми показва други неща за тези часове, както и да е да минем към моето скромно мнение, което както винаги ще е по-дългичко  ;D ;D ;D Ще почна от важните точки по наталите, до тригоните, квадратите и домовете и т.н

Та какво става като огъня срещнел въздух? Аааа???  :P

Ти си огън, ама бая огън, и си любимата и в същото време най-омразната ми зодия, Стрелец. Обожавам начина по-който, един стрелец вижда света, толкова позитивен и в същото време винаги има нещо ново на хоризонта за тях, за съжаление аз като един рак, от към партньорства не ви харесвам, вие много парите  :P
Въпреки, че луната ти е в една много земна и стабилна зодия, Венера ти е в Стрлец в девети, което все пак си казва думата. Искам да обобщя няколко важни момента при теб, които ми направиха впечатление.
Имаш опозиция на Слънце с Марс, в теб има много енергия, темпераментна си, а когато имаш цел и искаш да я постигнеш можеш да станеш и много егоистична. Луната ти е в 4ти дом в Телец, което е предпоставка, че въпреки огъня на много места в натала ти, ти все пак ще искаш да създадеш семейство, ще обичаш дома и ще се чувстваш добре в него, а не като повечето огнени зодии, постоянно в търсене на новости  :P Венера ти е в 9ти дом, както споменах, това изрично дава предпоставка, че за теб е важно да си приятел с половинката си.

При момчето пак няколко важни елемента, Венера прави Квадрат с Плутон, малко е манипулативен, понякога се мъчи да се хареса на хората, спрямо това което те биха харесали, парадоксаа е, че го тормози мисълта, защо хората не го харесват за самият него, а той не им и дава шанс, странна персона, но се постарай да опознаеш истинското му аз, може да е трудна цел. Има опозиция на Марс в Плутон, реагира на много от нещата, които му се случват спрямо това как се чувства, а не с разум. Емоционален е като човек, и не умее да се сдържа, изразява често мнения и говори неща, които могът да обидят хората около него, защото е подвластен на емоцията, а не на разума, когато го провокират. Също видях, че 5ти дом му е в рак, което значи че сигурно често се влюбва, докато не срещне истинската любов, той ще си осети като му се случи.

Синастрията изглежда така:

Имате Квадрат на Слънце в Луна - негативен аспект, на моменти ще ви идва малко повече един от друг, той ще става много досаден, ти пък много ще искаш от него, и други такива неприятни нещица, които водят до кавги. Видях, че неговата луна е в твой 6ти дом, с какво точно ти помага, нещо се грижи за теб..
Твоята пък е в неговият 2ри дом, нещо финансово, да не би да му помагаш с пари, или той на теб  :-\
Иначе имате съвпад на луна с юпитер, което ви предразполага към добра комуникация, не създава проблеми с разбирането помежду ви.
Квадрат на Марс с Юпитер, мисля че вие двамата сте си обещали неща един на друг, които не можете да изпълните. Ти имаш нужда от свобода, и не се чувстваш постоянно длъжна да си с него, от друга страна той иска да прекарвате време заедно, но може би твърде много време.
Има опозиция на твоя Венера с негов Юпитер - Имате различни идеи и виждания за живота, не се съгласявате по-много теми, а от там идват и проблеми.
Твоята Венера е в негов 9ти дом, сигурно го приемаш като интелигентен човек, харесва ти как си води живота, при него Венера ти е в 1ви дом, според мен това да е с теб му дава някакво спокойствие и го кара да приема себе си за повече, той харесва, че е атрактивен на момиче като теб.. така си го обяснявам аз де :)
Квадрат на Юпитер с Плутон, докато сте заедно ще се опитвате да се променяте един друг, за съжаление и двамата сте силни характери, и вместо да погледнете с добро око на това, ще се чувствате все едно не сте достатъчни за партньора си и той се опитва да ви нагоди по негов вкус...
Има и опозиции между Луна и Меркурий, и между Марс и Плутон - Не ви се отдава да влизате в положението на другият, не можете да разберете нуждите на партньора си...
Има секстил на Венерите ви, което си е приятен аспект, който символизира еднаквите ви нужди от партньора си, задоволява ви тактиката, която всеки един от вас прилага в любовният си живот. Тригон правят Меркурий и Марс и Марс и Нептун - креативна връзка, изпълнена с много и различни неща в ежедневието, няма да ви е скучно един с друг.
Забелязах, че и слънцето му е в първи твой дом, той наистина те мисли за много красива, на моменти даже се чуди какво си харесала в него сигурно, а твоето е в  8ми, което ти дава едно силно привличане към него..

Надявам се да съм ти била полезна.

ПП. Това е астрология, не залагай на 100% на всичко, което съм написала!

Crabby  :cancers:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4294 -: Юни 24, 2013, 03:32:39 pm »
... и си любимата и в същото време най-омразната ми зодия, Стрелец.
И аз мога да кажа същото за раците,изобщо не ви разбирам :)
Благоаря ти много
А за опозицията Марс Плутон можете ли да ми кажете повече,че тя ми изглежда най-интересна :)  :-[
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4295 -: Юни 24, 2013, 03:39:48 pm »
Какво да ти кажа, страст - сексуална, да съм по конкретна :)

Аз харесвам Стрелци, само като приятели..

А и Раците, кой ги харесва, само някой луд може  ;D ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4296 -: Юни 24, 2013, 03:41:55 pm »
Ох забравих, за тази опозиция любимият ми израз е - ОПРЕДЕЛЕНО ЗНАЕТЕ КАК ДА СИ НАТИСКАТЕ БУТОНИТЕ  ;D ;D всякакви бутони, ако ме разбираш.

Драма, страст, хубав секс, караница, рев, пак страст, обичам те, не те обичам, защо правиш така, не ме разбираш, секс, страст, не искам да съм с теб, аз искам остани, не , да, секс, старт.. Има ли червена точка в този форум :)):P :P

*

Нова

• 3491
« Отговор #4297 -: Юни 24, 2013, 03:44:21 pm »
Аз лично се стряскам от такава опозиция. За мен си е агресивен показател и то по смисъла на холериците, палят от раз и за нищо, бумтят и след 5 минути се хилят.

Баща ми го има. По дева-риби. Подвижно изменчиво крещене. Сега на дърти години се успокои и я веднъж в годината му се чуе гласа, ама на младини беше огън. /Слънце и венера в овен, луна във везни или скорпи )))) Да крещи е единственото нещо, което умее да прави като мъж. Е, вероятно не само, защото жените много го харесват, ама той е с много курвенски показатели.

Интересното е, че и майка ми има такава опозиция. Но по фиксираната ос. Тя изобщо си е фиксираната. Сигурно единствената жена, дето би го изтърпяла на света и за нищо на света не си го дава нейния Гошо. Аз бих го елиминирала моментално. Много си го обича, но като цяло имат доста добра синастрия. Майка ми обратно на Гошо. Веднъж на две години ще изтрещи, ама и комшиите се плашат.

« Отговор #4298 -: Юни 24, 2013, 09:40:02 pm »
Аз лично се стряскам от такава опозиция. За мен си е агресивен показател и то по смисъла  палят от раз и за нищо, бумтят ина холериците, след 5 минути се хилят.

...аз изживях такава синастрия  и наистина е агресивничка,и  непродуктивна в секса/все пак имаме квадратура на Марс /...но нещата при нас бяха по-сложни ,защото Х има 4планети/Венера,Марс,плутон ,слънце /  накупчени в 3*орбис и е трудно за отграничаване ,но аз за себе си отдавах много силната страст точно на този аспект -мой Марс квадратира неговите Марс/Плутон......по-скоро е кофти/освен ако е някой "търсач на силни усещания"-тогава би бил супер този аспект/  :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #4299 -: Юни 25, 2013, 08:20:56 am »
Абе колкото и да ги търсиш тези силни усещания, все си идва момента на необходимостта от тихото водно разливане на тела и емоции.