Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875634 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: синастрия
« Отговор #4660 -: Август 05, 2013, 04:09:21 pm »
Пусни я пак, всички ще погледнем, а дали ще има експерти - Божа работа.
Но не вярвам някой да тръгне да рови назад.
Щом си я пускала веднъж, не виждам какъв е проблема да се повториш.
Ако искаш пиши, ще видя утре сутрин, ей така, за адета.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4661 -: Август 05, 2013, 04:10:31 pm »
По принцип аз съм по Синастриите, но имам един въпрос. Има един човек в моят живот, който ми преобърна живота, така да се каже.

Иска ми се да чуя мнения по тази карта, аз естествено вече имам мнение, и то не толкова по картата, колкото от изживяното.  Все пак ще ми е много интересно да чуя и вашите! :)

:88:

PS: Аз съм външният кръг :)

Ето Нова, тук е.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #4662 -: Август 05, 2013, 07:04:40 pm »
мъжки марс в съвпад с женска луна, сексуален аспект ли е? или трябва да са обратно мъжките/женските планети, за да се счита за сексуален?
Имам го с приятеля ми в абсолютно точен съвпад. Негов Марс съвпад моя Луна в Рак. Животинско привличане, от първия миг, в който го видях. Отдавам го на този аспект, няма друг толкова точен. Но както го описват по други сайтове - привличането е по-скоро инстинктивно, дори неосъзнато, не е точно тип Марс-Венера, където можеш да кажеш: "Харесвам те защото.......", тук дори не можеш да кажеш защо, някакси сякаш нещата са на подсъзнателно ниво, така го усещаш и толкоз. Несъмнено е силен аспект.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #4663 -: Август 05, 2013, 08:26:19 pm »
Несъмнено взаимовръзката Луна/Марс е много по-силен от притегателна гледна точка, отколкото Венера/Марс - за опозицията и съвпада съм се убедил лично. При Венера/Марс има несъмнено "харесвам те", което обаче със сигурност не е като "искам те".
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4664 -: Август 05, 2013, 09:43:11 pm »
а за кой е по-силно привличането - за луната или за марса? знам, че зависи от цялата карта, ама все пак, ако гледаме само този аспект?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #4665 -: Август 05, 2013, 09:50:46 pm »
а за кой е по-силно привличането - за луната или за марса? знам, че зависи от цялата карта, ама все пак, ако гледаме само този аспект?

Луната.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Нова

• 3491
« Отговор #4666 -: Август 06, 2013, 09:00:47 am »
По принцип аз съм по Синастриите, но имам един въпрос. Има един човек в моят живот, който ми преобърна живота, така да се каже.

Иска ми се да чуя мнения по тази карта, аз естествено вече имам мнение, и то не толкова по картата, колкото от изживяното.  Все пак ще ми е много интересно да чуя и вашите! :)

Ето Нова, тук е.

Ми, Краби, и преди я подминах тази синастрия, защото тя просто не може да ме развълнува. Но сега се върнах специално на 220 страница и какво, нищо. Ти във всеки случай повече му въздействаш, той е по-вътре, при все че ти питаш, освен ако някой транзит не ти мъти главичката с глупости и стари спомени и нямате проблеми с англичанина.
Общо взето липсват мощни, силни, обвързващи, дълбоки аспекти. Липсват дори и такива бързи, ако изключим негов мерк при твой уран/нептун - взела си му акъла от раз, като гръм, изведнъж се е впечатлил. А сигурно и стимулираш интелекта му. Единствен съвпад луна-марс дава индикатори за връзка на женско-мъжките ви с-ри, по памет май на края на негов 8 дом, но може и да не запомних. Това също показва, че той повечко те желае, отколкото ти него. Или поне така би било във времеви план. Тригон на венерите ви +твоя луна. И толкова. Ти му действаш сексуално, асц му попада в 8 ти дом, както и ти се чувстваш уютно с него, твоят е в 4 му, набучва негова венера, заради този аспект мисля, че си впечатлена, а и той действа мощно двустранно. Сигурна съм в това. Но твоето слънце с мерка увисват, дори не те стимулира мисловно, негов марс също и като цяло казах няма връзка на "половите" планети и светилата ви не правят нищо. Нищо и по отношение на тези същите, не са вързани с плутон, нептун, сатурн, няма какво да породи поробващи еротични увленечия, омая или дългосрочно отговорно отношение. Още едно нещо в твой плюс е, че сатурнът ти държи слънцето му на негов к5, ето че пак той е вътре, а ти си някакси дистанцирана. Почти навсякъде в картата ти си някак отстрани, не си инволвната, а той с времето ще почне да го чувства и ще те смята за студена и "далечна".  Каре на юпитерите - липсват общи идеали, вярвания, убежденията ви са различни, радвате се на живота по различен начин, е, твоят впечатлява неговата венера и я кара да се чувства добре, да е оптимистична, но казвам за стотен път, ти просто не си в тази синастрия, затова и преди сме ти я подминавали. Сори, но така.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #4667 -: Август 06, 2013, 09:44:54 am »
Мога ли да помоля хората с дълготрайни отношения с партньор да си изчислят МП слънце/ луна - и на себе си, и на партньора и да ми кажат квадратите и опозетата (може и полуквадратите и квадрат иполовина) , които партньорски планети правят към мидпойнта.

Благодаря ви!!
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #4668 -: Август 06, 2013, 10:17:07 am »
Здарвейте,бих искала да помоля за помощ.Имам връзка която от астролог знам че е кармична...но тази връзка направо ми взима живота.Астролога тогава ми каза Марсовете ви са в овен и вие може да се избиете но ще сте заедно...Все още не сме се избили но натам вървят нещата.Някой може ли по синастрията ни ,да ми каже защо се случва този ад с нас,и накъде върви....вече се плаша.
Данните ни са:
Меглена 10,06,1975 14:45 София
Асен 30,01,1972 04:30 Банско

Предварително благодаря на всички отделили от времето си:)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4669 -: Август 06, 2013, 10:26:10 am »

Ето Нова, тук е.

Ми, Краби, и преди я подминах тази синастрия, защото тя просто не може да ме развълнува. Но сега се върнах специално на 220 страница и какво, нищо. Ти във всеки случай повече му въздействаш, той е по-вътре, при все че ти питаш, освен ако някой транзит не ти мъти главичката с глупости и стари спомени и нямате проблеми с англичанина.
Общо взето липсват мощни, силни, обвързващи, дълбоки аспекти. Липсват дори и такива бързи, ако изключим негов мерк при твой уран/нептун - взела си му акъла от раз, като гръм, изведнъж се е впечатлил. А сигурно и стимулираш интелекта му. Единствен съвпад луна-марс дава индикатори за връзка на женско-мъжките ви с-ри, по памет май на края на негов 8 дом, но може и да не запомних. Това също показва, че той повечко те желае, отколкото ти него. Или поне така би било във времеви план. Тригон на венерите ви +твоя луна. И толкова. Ти му действаш сексуално, асц му попада в 8 ти дом, както и ти се чувстваш уютно с него, твоят е в 4 му, набучва негова венера, заради този аспект мисля, че си впечатлена, а и той действа мощно двустранно. Сигурна съм в това. Но твоето слънце с мерка увисват, дори не те стимулира мисловно, негов марс също и като цяло казах няма връзка на "половите" планети и светилата ви не правят нищо. Нищо и по отношение на тези същите, не са вързани с плутон, нептун, сатурн, няма какво да породи поробващи еротични увленечия, омая или дългосрочно отговорно отношение. Още едно нещо в твой плюс е, че сатурнът ти държи слънцето му на негов к5, ето че пак той е вътре, а ти си някакси дистанцирана. Почти навсякъде в картата ти си някак отстрани, не си инволвната, а той с времето ще почне да го чувства и ще те смята за студена и "далечна".  Каре на юпитерите - липсват общи идеали, вярвания, убежденията ви са различни, радвате се на живота по различен начин, е, твоят впечатлява неговата венера и я кара да се чувства добре, да е оптимистична, но казвам за стотен път, ти просто не си в тази синастрия, затова и преди сме ти я подминавали. Сори, но така.

Ами какво да ти кажа Нова...От цялата работа аз бях вътре, теб може да не те е впечетлила, но това беше една много интересна връзка, поне за мен, може да се дължи на транзити и дирекции...не задължително на синастрия. Благодаря ти за вниманието Нова, винаги си отзивчива когато те помоля! Знаеш, твоето мнение е важно за мен. Но си мисля, че от цялата работа аз съм вътре, а той не е толкова. И той беше дистанцираният не аз... Виж, аз с моя натал, рядко се влюбвам, но когато го правя е на 1000%.. и затова ми е силен спомен и си ми минава в главата всеки ден поне веднъж, все пак и слънцето в рак си казва думата, не забравям лесно, нали знаеш.

Благодаря ти още един път.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #4670 -: Август 06, 2013, 10:26:42 am »
обърках се

*

Нова

• 3491
« Отговор #4671 -: Август 06, 2013, 10:41:27 am »
Моля, Краби, но аз не съм корифей, нещо другите да кажат, но грешиш като не постваш пак. Ако мислиш, че много хора биха се ровили 20 страници назад да ти я търсят...
И точно твоето рачешко слънце си стои самотно в тази синастрия, милото.

И не разбрах, защо мислиш пак по този въпрос?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4672 -: Август 06, 2013, 10:47:02 am »
Моля, Краби, но аз не съм корифей, нещо другите да кажат, но грешиш като не постваш пак. Ако мислиш, че много хора биха се ровили 20 страници назад да ти я търсят...
И точно твоето рачешко слънце си стои самотно в тази синастрия, милото.

И не разбрах, защо мислиш пак по този въпрос?

Ако кликнеш на поста, който съм написала, директно те прехвърля към страницата с картата.  То винаги е самотно. Винаги съм мислила по този въпрос, защото беше по красиво от приказка и по перфектно от всичко, което някога съм искала, а в един момент просто всичко пропадна, и до ден днешен не мога да го асимилирам напълно. Гледам да се изолирам от мисълта, но все пак живея и в миналото, като един смотан Рак  ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4673 -: Август 06, 2013, 10:47:58 am »
Ето за по лесно.
« Последна редакция: Август 07, 2013, 10:54:05 am от Crabby »

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4674 -: Август 06, 2013, 11:05:34 am »
Мога ли да помоля хората с дълготрайни отношения с партньор да си изчислят МП слънце/ луна - и на себе си, и на партньора и да ми кажат квадратите и опозетата (може и полуквадратите и квадрат иполовина) , които партньорски планети правят към мидпойнта.

Благодаря ви!!

Да задам един лаишки въпрос - намерих онлайн калкулатор за мидпойнт, като въведа мое Слънце и Луна и ми дава 19.37 * овен-везни, в неговата карта в овен ли му попада или във везни, или се гледа цялата ос?

« Отговор #4675 -: Август 06, 2013, 11:22:06 am »
Здравейте, дами!)
Прикачвам картата на една приятелка и нейния младеж. Познават се от съвсем скоро, но и двамата се усвщат като единствени(чак не могат да повярват как са се нямерили). Към момвнта разстоянието ги разделя,но общуват постоянно,планират общо бъдеще и току  т.н. Със сигурност любов от пръв поглед! Тъй като току що бях събудена от плажната си дрямка,още не съм разгледала подробно картата,реших първо да я пусна тук и после да си сверя с осезаемо по-про коментарите ви. Надявам се,ще се отзовете!)) Изпращам ви слънце и вятър, кой от каквото се нуждае!))

« Отговор #4676 -: Август 06, 2013, 11:29:58 am »
Много ми е интересна любовта между Радина Кърджилова и Деян Донков... Ако ще и рекламен трик да е...  ;)
Те са раздирани от изпепеляваща страст до жестока непоносимост. Двамата се целуват, галят, прегръщат, но и бият, отблъскват и борят... http://youtu.be/ddexhE7IJSU

« Последна редакция: Август 06, 2013, 12:43:17 pm от romantica »

« Отговор #4677 -: Август 06, 2013, 11:33:03 am »
Момичета,какво ще кажете за тази синастрия..вътрешният кръг съм аз, а външният -той..часа на раждане не го знам с точност..приблизително...мерси предварително.  :wub:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4678 -: Август 06, 2013, 11:39:31 am »
rumpelshtilchen Здравей и на теб, вятър ако може  ;D ;D

Погледнах синастрията, ще ти кажа какво виждам аз.

Съвпад на луните, нормално е че още при срещата им са имали чувството, че са се намерили, понеже този аспект придава пълен комфорт и лекота при прекарване на време заедно. Но квадрата на Слънце и Марс може да им поразвали малко мечтите, и двамата са доминанти личности и ще влизат в пререкания доста честичко, ще има караници, няма да е всичко розово, за сметка на това има секстил на Слънце и Меркурий, който ще им позволява да разрешават проблемите си и да намират решения на всички дискомфорти от квадрата на марс и слънце. Прословутият съвпад на Слънце и Венера, прятно им е заедно и се харесват един друг. Твоята приятелка е по хлътнала ми се струва, тя е по привлечена към него, понеже нейната Венера е със съвап с неговото Слънце. Квадрата на Марс със Слънце е и в двата кръга. Венера и Юпитер и те са в квадрат, много са различни, на първо сигнално няма да го усетят, но ако задълбочат нещата ще си проличи. Има съвпад на Меркурий с Нептун, и на Венера със Сатурн - ако приятелката ти си търси някой мачо, да се грижи за нея и е готова да влезе в сериозна връзка, има поле за изява. Има лоялност между двама им в дългосрочен план и са отговорни един към друг. Тригон на Луна с Юпитер и секстил на Меркурий с Плутон - просто ще кажа, че аспектите са положителн иза връзка, НО Сатурн и Плутон са в квадрат - ето от тук и от квадрата на Слънце Марс ще идват проблемите. Не смятам, че синастрията е перфектна, но винаги може да се опита. Има хубави аспекти, но силните са негативни, особенно този на Сатурн и Плутон...

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4679 -: Август 06, 2013, 11:42:15 am »
Момичета,какво ще кажете за тази синастрия..вътрешният кръг съм аз, а външният -той..часа на раждане не го знам с точност..приблизително...мерси предварително.  :wub:

Ще кажа две неща:

Първо по-добре си направи картата в astro.com и второ с приблизителен час не е хубаво да се гледа, понеже ако не е много приблизителен, може да има важни разлики и да ти наговорим неща, които не са съвсем така, по добре се увери в часа и ела пак тук.

Поздрави  :wub: