По принцип аз съм по Синастриите, но имам един въпрос. Има един човек в моят живот, който ми преобърна живота, така да се каже.
Иска ми се да чуя мнения по тази карта, аз естествено вече имам мнение, и то не толкова по картата, колкото от изживяното. Все пак ще ми е много интересно да чуя и вашите!
:88:
PS: Аз съм външният кръг 
Ето Нова, тук е.
Ми, Краби, и преди я подминах тази синастрия, защото тя просто не може да ме развълнува. Но сега се върнах специално на 220 страница и какво, нищо. Ти във всеки случай повече му въздействаш, той е по-вътре, при все че ти питаш, освен ако някой транзит не ти мъти главичката с глупости и стари спомени и нямате проблеми с англичанина.
Общо взето липсват мощни, силни, обвързващи, дълбоки аспекти. Липсват дори и такива бързи, ако изключим негов мерк при твой уран/нептун - взела си му акъла от раз, като гръм, изведнъж се е впечатлил. А сигурно и стимулираш интелекта му. Единствен съвпад луна-марс дава индикатори за връзка на женско-мъжките ви с-ри, по памет май на края на негов 8 дом, но може и да не запомних. Това също показва, че той повечко те желае, отколкото ти него. Или поне така би било във времеви план. Тригон на венерите ви +твоя луна. И толкова. Ти му действаш сексуално, асц му попада в 8 ти дом, както и ти се чувстваш уютно с него, твоят е в 4 му, набучва негова венера, заради този аспект мисля, че си впечатлена, а и той действа мощно двустранно. Сигурна съм в това. Но твоето слънце с мерка увисват, дори не те стимулира мисловно, негов марс също и като цяло казах няма връзка на "половите" планети и светилата ви не правят нищо. Нищо и по отношение на тези същите, не са вързани с плутон, нептун, сатурн, няма какво да породи поробващи еротични увленечия, омая или дългосрочно отговорно отношение. Още едно нещо в твой плюс е, че сатурнът ти държи слънцето му на негов к5, ето че пак той е вътре, а ти си някакси дистанцирана. Почти навсякъде в картата ти си някак отстрани, не си инволвната, а той с времето ще почне да го чувства и ще те смята за студена и "далечна". Каре на юпитерите - липсват общи идеали, вярвания, убежденията ви са различни, радвате се на живота по различен начин, е, твоят впечатлява неговата венера и я кара да се чувства добре, да е оптимистична, но казвам за стотен път, ти просто не си в тази синастрия, затова и преди сме ти я подминавали. Сори, но така.