Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876881 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: синастрия
« Отговор #4700 -: Август 07, 2013, 12:22:18 pm »
Zikovu, почти от 5 години сме заедно, на приливи и отливи е връзката, започна ей така за разнообразие и стигна дотук да говорим за много по-сериозни неща. Моя МП овен-везни му е по 1-7, 1 е везни. Изненадах се в неговата карта колко попадения има. Не е лесна връзка никак, иска си много нагаждане и много работа, колкото сме различни, толкова сме и еднакви и са ни еднакво негъвкави характерите, оттам трудностите. Тия твърди аспекти с какво трябва да допринасят?

правят отношенията сериозни- когатото мидпойнта ти е подразнен-разбираш отношенията като цел- житейска.

Пусни ми линк със синастрията и в темата за комбин и композит пусни 2те ви карти- там имам още 2 да коментирам- ще стигна до там
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4701 -: Август 07, 2013, 12:46:16 pm »
Zikovu, почти от 5 години сме заедно, на приливи и отливи е връзката, започна ей така за разнообразие и стигна дотук да говорим за много по-сериозни неща. Моя МП овен-везни му е по 1-7, 1 е везни. Изненадах се в неговата карта колко попадения има. Не е лесна връзка никак, иска си много нагаждане и много работа, колкото сме различни, толкова сме и еднакви и са ни еднакво негъвкави характерите, оттам трудностите. Тия твърди аспекти с какво трябва да допринасят?

правят отношенията сериозни- когатото мидпойнта ти е подразнен-разбираш отношенията като цел- житейска.

Пусни ми линк със синастрията и в темата за комбин и композит пусни 2те ви карти- там имам още 2 да коментирам- ще стигна до там

Аз да ти пусна карти, ама моя час като не е съвсем изкусурен... Това е синастрия с последния час, който коментирахме със Съни, тепърва ще го засичам по събития... А нашия и композит и комбин съм ги гледала, без да задълбавам, ама са такива цветущи, страх да те хване...  ;D ще ги кача по-късно днес в другата тема.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4702 -: Август 07, 2013, 02:00:36 pm »

Аз да ти пусна карти, ама моя час като не е съвсем изкусурен... Това е синастрия с последния час, който коментирахме със Съни, тепърва ще го засичам по събития... А нашия и композит и комбин съм ги гледала, без да задълбавам, ама са такива цветущи, страх да те хване...  ;D ще ги кача по-късно днес в другата тема.

Никакъв Козирог не си ти скъпа, поне аз лично винаги така ще мисля :)
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #4703 -: Август 07, 2013, 02:02:35 pm »
Така считам и аз, не го надушвам. Сънили я ректифицира, но не можем още да го усетим този козирог. Дотук нищо по него не си ни проявила, откакто пишеш във форума.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4704 -: Август 07, 2013, 02:05:19 pm »
Може и да не съм  :blink: то ще си покаже само с времето ... какво проявявам, ако смея да запитам  :blink:??

*

Нова

• 3491
« Отговор #4705 -: Август 07, 2013, 02:07:32 pm »
Сънили те познава, ние не. И хич няма да взимам стараната точно на Мусито, но във форума си много повече по близнак - виж се ква си закачлива, приказлива, лека, осторумна.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4706 -: Август 07, 2013, 02:11:28 pm »
Знаеш мнението ми по въпроса :)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4707 -: Август 07, 2013, 02:17:05 pm »
:58:

Времето ще си покаже само, на анонимно писане зад компа е едно, на реално е малко по-друго винаги, като дойдете до Пловдив да напрвим едно вечерно излизане ще се огледаме като хората  :blink:

Ти ела към морето, Варна, Бургас, се една от двете ни ще приплува  ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4708 -: Август 07, 2013, 02:17:24 pm »

П.С
Малко размисли и страсти...По повод вчерашния празник и всичко, което ми се случи в близките месеци след много мислене(ем скорпи мерка и близнашката луна не спират да анализират) стигнах до извода, че когато желанията ни не се изпълняват, обикновено е за наше добро - защото нещо по-хубаво ни чака зад ъгъла. Онзи Отгоре знае най-добре момичета и момчета  :confuse3:

:72: :72: :72:

*

Нова

• 3491
« Отговор #4709 -: Август 07, 2013, 02:19:03 pm »
:58:

Времето ще си покаже само, на анонимно писане зад компа е едно, на реално е малко по-друго винаги, като дойдете до Пловдив да напрвим едно вечерно излизане ще се огледаме като хората  :blink:

Или Бс )))

А ако е вярно това, което казва и Сънили, че на живо мълчи, то вероятно ще си имаме една много тягостно-мълчалива вечеринка )))))

Каквото и да си, леката чаровност, която анонимно ни пишеш, изобщо не е характеристика на анонимно пишещите тук козирози.  :rolleyes:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4710 -: Август 07, 2013, 02:35:04 pm »
Последен спам  :-[
С удоволствие идвам към морето!! На живо не съм от най-общителните, но е поправимо след 2-3 коктейла, после ставам една широока душа  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4711 -: Август 07, 2013, 02:38:23 pm »
Е, аз съм нептунианка...

2-3 само, докато се гримирам.
Така, че ще приказваш.

ПП: Добре, че вече не се гримирам.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4712 -: Август 07, 2013, 02:59:00 pm »
Е, аз съм нептунианка...

2-3 само, докато се гримирам.
Така, че ще приказваш.

ПП: Добре, че вече не се гримирам.

;D ;D и аз така
Не знам как ви изглеждам, ама където и да чета за описанията на асцендентите, винаги ми е трудно да се навържа с близнак, с козирог повече прилики откривам.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4713 -: Август 07, 2013, 03:07:22 pm »
Все за пиене, детски коктейли правят ли там Нова?

*

Нова

• 3491
« Отговор #4714 -: Август 07, 2013, 03:09:15 pm »
Ще ти разредим едно Степче.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4715 -: Август 07, 2013, 03:10:32 pm »
Ще ти разредим едно Степче.

Колко мило  :-[ аз докато доплувам до Бургас, не знам дали ще можете да отворите даже пакетчето  :P ;D ;D ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4716 -: Август 08, 2013, 09:18:57 am »
Искам да помоля всички, които ми пишат на лични за синастрии, за следните няколко неща.

Първо и най-важното ТЪРПЕНИЕ. Отговарям на всички, рано или късно. Занимава ми се, но имам и други неща в живота. Понякога нямам време да я прегледам даже и след седмица, но това ще се случи. Моля Ви бъдете търпеливи.

Второ - Пишете ми лични дати, не карти. Трябва ви Дата, Час и Място на раждане на Вас и партньора Ви, хора с неточни и несигурни часове, няма смисъл да пишат, понеже не излизат верни аспекти и е чиста загуба на време както за мен, така и за вас, а тези синастрии не стават за 5 минути, така че уважавайте трудът на хората тук.

Трето - Изрично уточнете дали искате да ви отговоря на лично или да я напиша тук в тази тема. Това зависи изцяло от Вас, аз препоръчвам да я публикувате ТУК, защото тук има хора, които разбират и биха се включили и добавили нещо, което аз може да съм изпуснала.

Ако спазвате тези три стъпки, ще улесните и моята работа, а и ще направим процеса по бърз и приятен за всички.

Благодаря предварително.

Crabby  :cancers:

Bump

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #4717 -: Август 11, 2013, 11:10:26 am »
мичета какво мнение ще дадете за тзи синстрия има нещо в този човек дето вече години наред не ми дава мира уж сме разделени а все едно не сме кажете си мнението бе хора предстои ми среща с този човек какво мислите
« Последна редакция: Август 11, 2013, 11:40:21 am от elodiq »

*

Uran

• 6041
« Отговор #4718 -: Август 11, 2013, 12:17:24 pm »
Възлите и планетите по тях, са това,което ви задържа. Пробвай да следваш собствения си СЛВ, а не да се поддаваш на интервенцията от горе му или в/у отсрещния.
« Последна редакция: Август 11, 2013, 09:29:15 pm от Uran »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4719 -: Август 11, 2013, 04:43:21 pm »
Здравейте,
вижте моля ви ей така бегло,как ви се вижда тази синастрия между мен и един мъж?

Виждам,че трудничко,но може и да греша.Има ли потенциал за нещо? Приятелство и друго ;D