Zikovu, почти от 5 години сме заедно, на приливи и отливи е връзката, започна ей така за разнообразие и стигна дотук да говорим за много по-сериозни неща. Моя МП овен-везни му е по 1-7, 1 е везни. Изненадах се в неговата карта колко попадения има. Не е лесна връзка никак, иска си много нагаждане и много работа, колкото сме различни, толкова сме и еднакви и са ни еднакво негъвкави характерите, оттам трудностите. Тия твърди аспекти с какво трябва да допринасят?
Цитат на: irina в Август 07, 2013, 10:45:08 amZikovu, почти от 5 години сме заедно, на приливи и отливи е връзката, започна ей така за разнообразие и стигна дотук да говорим за много по-сериозни неща. Моя МП овен-везни му е по 1-7, 1 е везни. Изненадах се в неговата карта колко попадения има. Не е лесна връзка никак, иска си много нагаждане и много работа, колкото сме различни, толкова сме и еднакви и са ни еднакво негъвкави характерите, оттам трудностите. Тия твърди аспекти с какво трябва да допринасят?правят отношенията сериозни- когатото мидпойнта ти е подразнен-разбираш отношенията като цел- житейска.Пусни ми линк със синастрията и в темата за комбин и композит пусни 2те ви карти- там имам още 2 да коментирам- ще стигна до там
Цитат на: zikovu в Август 07, 2013, 12:22:18 pmЦитат на: irina в Август 07, 2013, 10:45:08 amZikovu, почти от 5 години сме заедно, на приливи и отливи е връзката, започна ей така за разнообразие и стигна дотук да говорим за много по-сериозни неща. Моя МП овен-везни му е по 1-7, 1 е везни. Изненадах се в неговата карта колко попадения има. Не е лесна връзка никак, иска си много нагаждане и много работа, колкото сме различни, толкова сме и еднакви и са ни еднакво негъвкави характерите, оттам трудностите. Тия твърди аспекти с какво трябва да допринасят?правят отношенията сериозни- когатото мидпойнта ти е подразнен-разбираш отношенията като цел- житейска.Пусни ми линк със синастрията и в темата за комбин и композит пусни 2те ви карти- там имам още 2 да коментирам- ще стигна до тамАз да ти пусна карти, ама моя час като не е съвсем изкусурен... Това е синастрия с последния час, който коментирахме със Съни, тепърва ще го засичам по събития... А нашия и композит и комбин съм ги гледала, без да задълбавам, ама са такива цветущи, страх да те хване... ще ги кача по-късно днес в другата тема.
:58: Времето ще си покаже само, на анонимно писане зад компа е едно, на реално е малко по-друго винаги, като дойдете до Пловдив да напрвим едно вечерно излизане ще се огледаме като хората :blink:
П.СМалко размисли и страсти...По повод вчерашния празник и всичко, което ми се случи в близките месеци след много мислене(ем скорпи мерка и близнашката луна не спират да анализират) стигнах до извода, че когато желанията ни не се изпълняват, обикновено е за наше добро - защото нещо по-хубаво ни чака зад ъгъла. Онзи Отгоре знае най-добре момичета и момчета :confuse3:
Е, аз съм нептунианка...2-3 само, докато се гримирам.Така, че ще приказваш.ПП: Добре, че вече не се гримирам.
Ще ти разредим едно Степче.
Искам да помоля всички, които ми пишат на лични за синастрии, за следните няколко неща.Първо и най-важното ТЪРПЕНИЕ. Отговарям на всички, рано или късно. Занимава ми се, но имам и други неща в живота. Понякога нямам време да я прегледам даже и след седмица, но това ще се случи. Моля Ви бъдете търпеливи.Второ - Пишете ми лични дати, не карти. Трябва ви Дата, Час и Място на раждане на Вас и партньора Ви, хора с неточни и несигурни часове, няма смисъл да пишат, понеже не излизат верни аспекти и е чиста загуба на време както за мен, така и за вас, а тези синастрии не стават за 5 минути, така че уважавайте трудът на хората тук.Трето - Изрично уточнете дали искате да ви отговоря на лично или да я напиша тук в тази тема. Това зависи изцяло от Вас, аз препоръчвам да я публикувате ТУК, защото тук има хора, които разбират и биха се включили и добавили нещо, което аз може да съм изпуснала.Ако спазвате тези три стъпки, ще улесните и моята работа, а и ще направим процеса по бърз и приятен за всички.Благодаря предварително.Crabby :cancers: