Мисля, че Венера е силно подчертана, защото 2те новолуния падат върху нея. Прогресивно новолуние върху Венера ... дай Боже всеки му! :blink:
Теб какво те притеснява? Затъмнението ли? Според мен, именно то ще отключи прогресивния аспект. Замесени са транзитни и натални нодални оси. Юпитер и той се качва на ДЦ .. Според мен Прогресивно новолуние в първия градус на Водолей, отключено от транзитно новолуние в първия градус на Близнаци, ще подчертае интерес към новаторство, писменни дейности ... Съдружниците са с подобни интереси. Мисля, че ще започнеш някаква свободна дейност по Уран, съвместно с партньор, който ще е вероятно и брачен в последствие. Задоволяване на интереси, в предвид тр. Юпитер на ДЦ. Парични постъпления, от това, че Венера в натала е добре аспектирана и в момента се отключва от два мощни аспекта - прогресивен и транзитен. Транзитен Плутон тригонира натална Луна, която също е добре натално сложена и е с управител Венера... Марая, мисля, че радикса ти ще работи като атомна електроцентрала. :blink: Много натални планети се отключват, както и много важни точки. Със сигурност може да се каже, че периодът ще е от изключително значение и много ползотворен.