Здравей Гост

Прогресивната Луна

• 1542 Отговора
  • 291754 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Прогресивната Луна
« Отговор #260 -: Февруари 27, 2010, 08:23:12 pm »
Погледнах къде е била прогресивната Луна, когато емигрирах. В интерсептирания Водолей в 3 дом, в секстил с нат. Венера. Венера управлява ДС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #261 -: Февруари 27, 2010, 08:49:20 pm »
Погледнах къде е била прогресивната Луна, когато емигрирах. В интерсептирания Водолей в 3 дом, в секстил с нат. Венера. Венера управлява ДС.

Не казваш всичко.... ;) А в кой дом са ти Везните?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #262 -: Февруари 27, 2010, 09:12:46 pm »
В 11ти... И заедно със седми, ако бъдат засегнати, двата дома предполагат промяна в средата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #263 -: Февруари 27, 2010, 09:47:07 pm »

При прог. Луна на ИЦ имигрирах. Нов дом, нови хора и много съдбоносни връзки, въобще нов живот.

Мани, не думай!! И мойта е там сега.  ;) Де,тоя късмет,ама хич нямам намерение даже да емигрирам.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #264 -: Февруари 27, 2010, 11:06:19 pm »
Най-големи промени в местоживеенето (смяна на дома) съм имала с прогресивна Луна в 10-ти дом. При мен управителят на 4-ти се намира в 10-ти. Прогресивната Луна навлиза отново в 10-ти дом през юли 2012 г. Ще видим дали отново ще има промяна.

« Отговор #265 -: Февруари 28, 2010, 07:00:30 am »
при мен прогр.Луна премина през 10д. нямах промени на местоживеенето,
само промени в обкръжението, нат.Луна е в 3 в съвпад с упр.на 7 и самата тя упр.11.
Да си призная сега е в 11 дом и по натал го управлява, най-добре се чувствам, т.е
най- комфортно ми е на душата когато прогр. Луна е в своя дом, при Вас как е :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #266 -: Февруари 28, 2010, 07:46:24 am »
Най-големи промени в местоживеенето (смяна на дома) съм имала с прогресивна Луна в 10-ти дом. При мен управителят на 4-ти се намира в 10-ти. Прогресивната Луна навлиза отново в 10-ти дом през юли 2012 г. Ще видим дали отново ще има промяна.

Погледнах си транзити,солар и прогресии за годината,в която съм имала единствено преместване в нов дом. Соларната Венера е в съвпад с наталната на МЦ, прогресивното Слънце и то там, Юпитер е транзитирал през 10 дом. При мен също управителя на 4 дом е в 10.  :rolleyes:

*

missKapriz

« Отговор #267 -: Февруари 28, 2010, 09:46:08 am »
Моята Луна е У10 в натала,а по солар също са акцентирани 4 и 10 дом-сол ИЦ съвпад с нат МЦ-точен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #268 -: Февруари 28, 2010, 11:02:40 am »
при мен прогр.Луна премина през 10д. нямах промени на местоживеенето,
само промени в обкръжението...

И при мен, а по време на опозицията й към нат. Марс на ИЦ напуснах работа, по собствено желание. Трудно ми беше да взема това решение, тъй като това е мястото, където се задържах най-дълго и общо взето естеството на работата ми харесваше, но нещата в агенцията не вървяха никак добре, от самото начало. Калпав мениджмънт и липса на мотивация да работиш. През годините, откакто съществува, има голямо текучество.

Цитат
най- комфортно ми е на душата когато прогр. Луна е в своя дом, при Вас как е

При мен в радикса е в 8 дом и не се чувствах никак добре по време на завръщането й. Най-добре се чувствах, когато преминаваше през 7 и 9 домове.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #269 -: Февруари 28, 2010, 11:19:14 am »
 не мисля,че е от дома, а по- скоро от образуването на аспекти с натала
когато луната ми се "завърна" по- точно малко след това направи съвпад с кету и опозе плутон= почина баба ми
поради естетството на луната водните знаци са й по - близки, но най- добре се чувства тригонално към собственото си разположение
Lillie , погресивната луна в дева освен преподреждане предполагам е засилила екстрасензорното ти възприятие и "информацията" от другите светове идва  по- контактно; да не говорим, че това е силно лечителско положение за луната
 замислила съмс е точно за девешка луна тези дни
« Последна редакция: Февруари 28, 2010, 11:42:58 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #270 -: Февруари 28, 2010, 12:50:03 pm »
Lillie , погресивната луна в дева освен преподреждане предполагам е засилила екстрасензорното ти възприятие и "информацията" от другите светове идва  по- контактно; да не говорим, че това е силно лечителско положение за луната

:-X ...Никому не пожелавам това, което сега изживявам. В момента опозицията на тр. Плутон към нат. Луна в 8 дом е почти точна. Има моменти, в които съм буквално на ръба между двата свята, така се чувствам. Едва смогвам на енергията, идва ми в повече като за неподготвен човек. Напоследък свръхсетивното възприятие се засили при мен, но носи силно физическо неразположение. Световъртеж, повръщане, резки подеми и спадове в настроението... Не се чувствам добре на обществени места, където има струпване на хора или много техника. Два пъти трябваше да ходя до Техномаркет и щях да лудна.
Всеки ден като че ли умираш и отново се раждаш. Не знам защо толкова силно усещам енергията на Плутон, може би защото тази тема в радикса ми е акцентирна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #271 -: Февруари 28, 2010, 01:06:25 pm »
 Малко нервна е прог. Луна в дева или поне аз бях такава. Преекспонирах нещата типично по девишки и сега като погледна назад се чудя на ума си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #272 -: Февруари 28, 2010, 01:12:15 pm »
И аз се задълбах в едни анализи... Само че накрая криви ще ми излезнат анализите, като се има предвид дирекционния квадрат на Нептун към нат. Меркурий.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #273 -: Февруари 28, 2010, 02:46:50 pm »
Има моменти, в които съм буквално на ръба между двата свята, така се чувствам.....  носи силно физическо неразположение.
мхм :blink: силното физическо неразположение  е част от процеса ( доколкото съм чувала) различно е при всеки - имаше в раздел мистика добър сбор от "симптоми"
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #274 -: Февруари 28, 2010, 02:49:02 pm »
пр.луна в съвпад с транзитен СЛВ ми предстои през август 2010. този съвпад ще направи точен тригон с нат. луна и точен секстил с нат. сатурн -упр. на к2 , в натала в 3-ти.
СЛВ в козирог прави само хармонични аспекти и съвпади с дообре поставени и аспектирани планети. в Натла СЛВ е в 7-ми , негов упр. е мерка в 1-ви. от своя страна пр. мерк е във втори и му предстой транзит на раху .
та се питам ,как би могло да се прояви като събитие всичкото това?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #275 -: Февруари 28, 2010, 03:16:48 pm »
силното физическо неразположение  е част от процеса...

Съпроводено със загуба на усещане за време и пространство. Периодично имаш чувството, че се намираш в някакъв вакуум... Като че ли минаваш през тунел със скоростен влак, като в метрото, а от двете страни на "тунела" преминават разни фрагменти... Някои са от бъдещето, което още не се е случило. Както казва един мой набожен познат с ясновидски способности, туй ще да е "от дявола".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #276 -: Февруари 28, 2010, 03:24:47 pm »
Плутон - дявола, а.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #277 -: Февруари 28, 2010, 03:48:52 pm »
При мен в радикса е в 8 дом и не се чувствах никак добре по време на завръщането й. Най-добре се чувствах, когато преминаваше през 7 и 9 домове.

не завръщане, а когато е в дома,който тя управлява
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #278 -: Февруари 28, 2010, 09:58:00 pm »

"При Прогресивна Луна в 8-ми дом в опозиция на натален Меркурий хората отказват цигарите".

Нали писах, че драстично намалих сладките неща.  

На мен в прогресивната карта Луната ми е в опозиция на Меркурий.  ;) ;D

Луната ми е в 1-ви дом, Меркурий в 7-ми.

И аз скоро ще имам пр луна опозиция меркурий...от 2 седмици не ям сладко :-\
Странна работа.

*

Nebesna

« Отговор #279 -: Февруари 28, 2010, 10:07:33 pm »
Малко нервна е прог. Луна в дева или поне аз бях такава. Преекспонирах нещата типично по девишки и сега като погледна назад се чудя на ума си.

Аз пък въобще не съм нервна. Вероятно си зависи от аспектите, де! Моята е в опозе на натален Меркурий. Ако бях нервна едва ли щях да откажа тютюнопушенето.