Ива, всичко е наред. Когато те помолих да сложиш картите с прогресиите и транзитите имах предвид радиксите ви /на теб и приятеля ти/ с транзитите и прогресиите.
Иначе в прогресивния ви композит ясно се вижда, че през последните месеци прогресивна Луна е получавала квадратури от целия стелиум в 5ти дом. Наред с нея и транзитите са се включили

като допълнение. В момента отшумява последната й квадратура с прогр. Сатурн, което е добре, защото не след дълго ще почувствате емоционално облекчение /пр. Луна ще започне да тригонира стелиума в 5ти дом/. Предстои един тежък аспект /съвпад тр. Сатурн с композитна пр. Луна в 8ми дом/, може би това ще бъде пиков момент. За съжаление не мога да видя кога се пада /няма ви данните, за да ги вкарам и да проверя в моя компютър/. Като цяло композитна прогресивна Луна в 8ми дом не се чувства много добре, но хубавото е, че няма да остане завинаги там :blink:. От там идва и усещането, че връзката навярно ще приключи.
Не мисли негативно. Опитай се да усвоиш енергията на тоя дом. Да я трансформираш и да я насочиш в друга насока, като например, че живота ви изпраща изпитания, за да бъдете по-силни в последствие.
Опитай се също да преусмислиш нещата около вас. Дали проблемите пред които сте изправени, в основата им е твоя приятел? Той ли създава напрежението, което чувстваш или факторите са странични?
Не знам от кога датира познанството ви и дали сте се опознали достатъчно добре, за да желаеш да предприемете една толкова важна стъпка, каквато е съвместното съжителство. Бъди честна и откровенна със самата себе си, за да намериш правилния отговор, който какъвто и да е той ще те накара да се чувстваш по-уверена в себе си и от там ще ти даде усещането за щастие.
Би било добре да поставиш радиксите ви с транзитите и прогресиите. Погледни също в соларните ви карти има ли акцентирани 3, 7 и 9 домове?