Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211574 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Композит
« Отговор #620 -: Март 27, 2011, 05:28:57 am »
Много ви моля,хвърлете едно око на този композит. :-[

« Отговор #621 -: Март 27, 2011, 07:47:05 am »
Не ме бива много по композити. Но този мисля, че е много хубав. Тригон Венера-Марс... ммм... страст и огън... много общителна и социална двойка. Привличане от пръв поглед, с много романтика, предполагам. Почти всички домове са заети. Май имат много общи неща двамата в тази двойка, наситени взаимоотношения.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #622 -: Март 27, 2011, 09:52:42 pm »
Не ме бива много по композити. Но този мисля, че е много хубав. Тригон Венера-Марс... ммм... страст и огън... много общителна и социална двойка. Привличане от пръв поглед, с много романтика, предполагам. Почти всички домове са заети. Май имат много общи неща двамата в тази двойка, наситени взаимоотношения.
Благодаря Мирабела,дай Боже :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #623 -: Март 27, 2011, 09:55:56 pm »

Подходящ за брак..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #624 -: Март 28, 2011, 04:40:28 am »

Подходящ за брак..... ;D
Ми не,не желая да се женя за него,нито да го развеждам или нещо от този сорт.
Нито той мен. ;D
За други работи става въпрос ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #625 -: Март 28, 2011, 08:23:19 pm »

Подходящ за брак..... ;D
Нито той мен. ;D

Ще се мечтае и ще се говори за секс, но дали ще се действа ... това вече от вас зависи. Ако се стигне до там ... се очертават много добри интимни моменти. Ако започне връзка, то тя ще е дълготрайна.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #626 -: Март 29, 2011, 05:14:59 am »

Подходящ за брак..... ;D
Нито той мен. ;D

Ще се мечтае и ще се говори за секс, но дали ще се действа ... това вече от вас зависи. Ако се стигне до там ... се очертават много добри интимни моменти. Ако започне връзка, то тя ще е дълготрайна.
Мерси Дивна,ще видим :blink:
Рано е да се каже още.
Е,ако става въпрос да се действа,аз отдавна съм съгласна ;D Ама нещо напоследък рядко се виждаме :-[ :-[
Нова седмица-нов късмет :lol:

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #627 -: Март 30, 2011, 12:03:21 am »
Какво ще кажете за този композит  :confuse3:. Дали може да стане дълготрайна връзка при положение че Сатурн почти не участва.....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #628 -: Април 16, 2011, 04:32:02 am »
Зачетох се в тома за синастриите на Марч/Макевърс.
Разглеждах този композит и открих,че има 2 тао квадратури,голям въздушен тригон.
Но не мога да разбера,има ли Голям кръст и Йод.
Има ли Голям кръст и Йод?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #629 -: Май 27, 2011, 12:07:26 am »
Какво ще кажете за Уран в съвпад с асцендента в композитна карта? Особено, ако Уран е в 12-ти дом. И за композит между мъж и жена.

Само да не кажете - Очаквай неочакваното!

Вероятно връзката започва чрез интернет или по нетрадиционен, неочакван начин.

Не е започнала чрез Интернет, но наистина е започнала по нетрадиционен начин и той е свързан с астрологията.  ;D

Нещо друго? ;D

Не искам да те плаша, но има вероятност да се разпадне по време на Уранов транзит - поне така се получи при нашия композит. Уран на АЦ- нали ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #630 -: Май 27, 2011, 12:33:37 am »
Не е нужно да изреждаме всички планети  ;D ;D ;D ;D
Но определено планетата която стои на АЦ е от най-голямо значение и описва най-добре двойката. А вие сте Уранианци. Дай боже да го отработита този Уран по друг начин  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #631 -: Май 27, 2011, 12:37:57 am »
Какво ще кажете за Уран в съвпад с асцендента в композитна карта? Особено, ако Уран е в 12-ти дом. И за композит между мъж и жена.

Само да не кажете - Очаквай неочакваното!

Вероятно връзката започва чрез интернет или по нетрадиционен, неочакван начин.

Не е започнала чрез Интернет, но наистина е започнала по нетрадиционен начин и той е свързан с астрологията.  ;D

Нещо друго? ;D

Не искам да те плаша, но има вероятност да се разпадне по време на Уранов транзит - поне така се получи при нашия композит. Уран на АЦ- нали ?

По тази логика, дори и със Сатурн на асцендента, има опасност да се рападне при Сатурнов транзит.

ДА, При мен се случи....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #632 -: Май 27, 2011, 12:58:12 am »
какво ще кажете за този композит...качвам и прогресивния с транзитите

*

abroad

• 2187
« Отговор #633 -: Май 27, 2011, 12:59:58 am »

По тази логика, дори и със Сатурн на асцендента, има опасност да се рападне при Сатурнов транзит.

не е тази логиката, но как да е  :blink:
може би трябва да има силно компенсиращи основни фактори в превес, за да неутрализират Уран - трудна работа
е, ако ти стигат 7 (иначе вълнуващи) години на иди ми-дойди ми, значи става

*

Divna

• 2478
« Отговор #634 -: Май 27, 2011, 01:05:42 am »
Как ще приключи връзката се гледа 4 дом, неговия управител и планетите в 4ти.
Планетите на Асц. ни показват как е започнала връзката. Уран на Асц.показва, 4е е запо4нала по нетрадиционен на4ин, бързо и нестандартно.

*

abroad

• 2187
« Отговор #635 -: Май 27, 2011, 01:10:00 am »
Divna, и композит, и комбин Уран все ни е на АС - нищо нетрадиционно нямаше в започването, а в продължението и типично по урановски на приливи и отливи :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #636 -: Май 27, 2011, 01:46:28 am »
Всеки транзит през кардиналните оси на композитната карта бележи промяна за връзката. Когато упр. на 4-ти дом премине през асц е повече от сигурна промяната във връзката. В повечето случай тя е край!

*

Divna

• 2478
« Отговор #637 -: Май 27, 2011, 02:00:00 am »
Хело, трудно ми е без картата.  

Слънце в ъглов дом е винаги един голям плюс в композита. Слънце показва ядрото на двойката и ако е добре аспектирано, тогава позоцията му в 4ти дом говори за дълготрайни семейни отношения.
Управителят на 4ти в 1ви дом също е добра позиция, пък макар и 4ти дом да се управлява от тежка планета, както в случая е Нептун. Хубаво е, че освен квадратурите, Нептун получава и тригон от Венера.
Опасността на Нептун в 1ви дом е да заслепи влюбените в началото. Да ги накара да си мислят, че изживяват някаква приказна любовна история и като се събудят да останат разочаровани /зависи от аспектите/. Но това не е задължително да се случи в случая, тъй като тригона Нептун/Венера показва именно наличието на някакви "вълшебни" любовни усещабния.

*

abroad

• 2187
« Отговор #638 -: Май 27, 2011, 02:18:36 am »
и преди, по задание, съм качвала този композит
знам, че астрологията не работи за мен :P, но в случая май не е така ;D

иначе само по него има индикации за връзка до гроб ;D (Сатурн У4 в 8ми)

« Последна редакция: Май 27, 2011, 03:12:09 pm от abroad »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #639 -: Май 27, 2011, 02:26:25 am »
и преди, по задание, съм качвала този композит
знам, че астрологията не работи за мен :P, но в случая май не е така ;D

иначе само по него има индикации за връзка до гроб ;D (Сатурн У4 в 8ми)

*транзитите са за деня на окончателния разпад

Ох мила, и ние бяхме със Сатурн У4 в осми и на 1  юни ни е развода  ;)
Само това не е достатъчно да знаеш...Това по-скоро може да се тълкува като дълъг и болезнен край .
Но аспектите имат много проявления, та знае ли човек на къде може да избие.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева