Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211630 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Композит
« Отговор #640 -: Май 27, 2011, 02:32:55 am »
Само това не е достатъчно да знаеш...Това по-скоро може да се тълкува като дълъг и болезнен край .
Но аспектите имат много проявления, та знае ли човек на къде може да избие.

точно така :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #641 -: Май 27, 2011, 02:48:51 am »
Abroad, връзката дълготрайна ли е била (поне няколко години)?

« Отговор #642 -: Май 27, 2011, 02:55:49 am »
Венера в аспект с Уран = наелектризиращо привличане. Дисхармоничен аспект - привличането често е изнервящо, нещо сърби, боли, но не можеш да се отдръпнеш. Венера в 4-ти дом ли е или в 10-ти? Ако е в 4-ти, по-скоро ще го усещате подсъзнателно, без да му давате голяма гласност. Ако Венера е в 10-ти дом, може хората около вас да забелязват нещо, което вие не - заяждате се, защото се обичате. В синастрията имате ли аспекти между Венера и Уран? Тези аспекти са често аспектите на любовта от пръв поглед.

*

Divna

• 2478
« Отговор #643 -: Май 27, 2011, 02:57:01 am »
Дивна, а ако Уран в съвпад с асцендента в композитната карта е в квадратура с Венера, това лошо ли е? Как мислиш, че се отразява това?

Уран и Венера, управители на кои домове са в композита?

Уран квадрат Венера - бързо и силно влюбване, но така също и неустойчиво.

Ако Уран в композитната карта е управител на 2ри дом - подчертава честото безпаричие в семейството в предвид квадратурата му с Венера.

ПП: Хело, не е добре да се говори без карта.

*

Stella

• 7765
« Отговор #644 -: Май 27, 2011, 03:07:58 am »
Как ще приключи връзката се гледа 4 дом, неговия управител и планетите в 4ти.
Планетите на Асц. ни показват как е започнала връзката. Уран на Асц.показва, 4е е запо4нала по нетрадиционен на4ин, бързо и нестандартно.

И аз това щях да напиша. Асц. показва началото на връзката. Краят е по ИЦ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #645 -: Май 27, 2011, 03:32:28 am »
композитно слънце на ДЦ как се разглежда? публикувах по-горе картите..

*

abroad

• 2187
« Отговор #646 -: Май 27, 2011, 03:13:00 pm »
Abroad, връзката дълготрайна ли е била (поне няколко години)?

да, 7 с прекъсвания и пак обратно :blink:

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #647 -: Май 27, 2011, 07:52:02 pm »
Иска ли някой да каже има ли практически "опит" с композитно слънце в съвпад с венера и квадрат с луна, очевидно двете ;D :blink:

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #648 -: Юни 06, 2011, 06:37:32 am »
скъпи момичета, по кое се изследва продължителността на една връзка? започването по Асц., а краят - по ИЦ и 4 дом - дотук добре, но какво по-конкретно още трябва да се гледа? Можете ли да ми помогнете за продължителността на връзката по този прогресивен композит? А може ли да се каже и дали двойката ще има деца по него... ще гледам и отделните радикси.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #649 -: Юни 06, 2011, 06:56:29 am »
Като гледам композита е доста показателен...за връзка с динамика и любов и в тоя пети дом ...вероятност да има деца доста голяма... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #650 -: Юни 06, 2011, 08:56:28 pm »
Иска ли някой да каже има ли практически "опит" с композитно слънце в съвпад с венера и квадрат с луна, очевидно двете ;D :blink:

Привет,  при  мен  композита  е  съмпад  на  Слънце  с  Венера,  но  Слънцето  е  в  опозиция  с  Луната :-[
Опита ...   Голяма ,  много голяма  любов - ДА - и  двамата  се  искаме  и  на  двамата  не  ни  стиска ,  а  не  можем  да  дишаме  един  без  друг  / проблема при  нас  е ,  че  имаме  голяма разлика в годините и  това  ни  плаши  до  известна  степен  -  дано  намерим  начин  да  го  превъзмогнем /

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #651 -: Юни 07, 2011, 03:53:37 am »
Като гледам композита е доста показателен...за връзка с динамика и любов и в тоя пети дом ...вероятност да има деца доста голяма... ;D

Благодаря, Марая! За продължителността на връзката какво/къде да гледам...както и за деца...?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #652 -: Юли 30, 2011, 04:18:40 am »
Здравейте, пускам две карти за разглеждане и композитна с тях. На една приятелка, че много се е замотала с нейния. Връзката е много сложна и трудна за нея . Моля кажете какво развитие виждате и какво може да се очаква. Ще се радвам да чуя повече мнения.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #653 -: Август 01, 2011, 05:17:56 am »
здравейте, много ще се радвам на кратък коментар как виждате и тълкувате тази връзка, че нежо много ме тормози напоследък, за композит и синастрия не съм чела почти нищо..

« Отговор #654 -: Август 01, 2011, 08:44:19 pm »
Здравейте,
Доста неща изчетох за композита в тази тема, но все още ми е много объркано.
В момента се намирам в сложна ситуация и незнам какво точно да предприема.
Моля някой ако има желание да хвърли един поглед на композита ми, тъй като доста се опитвах да го тълкувам, но съвсем се обърках. Композита е нещо ново за мен и много бих искала да се науча на интерпретацията му.
Ако няма изход, излез през входа...

*

Марая

• 28287
« Отговор #655 -: Август 02, 2011, 05:00:16 am »
Здравейте, пускам две карти за разглеждане и композитна с тях. На една приятелка, че много се е замотала с нейния. Връзката е много сложна и трудна за нея . Моля кажете какво развитие виждате и какво може да се очаква. Ще се радвам да чуя повече мнения.

Мисля , че скоро ще приключи... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #656 -: Август 03, 2011, 12:11:14 am »

Мисля , че скоро ще приключи... :-\
Жалко ...
Кое те води на тази мисъл ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #657 -: Август 03, 2011, 07:06:19 am »
В картата на мъжа Плутон е на ДСЦ...В картата на жената СЛВ ще направи съвпад с ИЦ...-тя има друга съдба...,при това предстоят красиви емоции за нея...В композита упр. на 5-ти е във възврат....
За мен това означава преосмисляне..., както и край в предвид предстоящите тежки аспекти...

Елфи , моля те докладвай! :blink: ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #658 -: Август 03, 2011, 08:39:55 am »
Елфи, защо е сложна връзката? Мъжът да не поддържа две връзки едновременно? Нещо такова ми изглежда в картата.

« Отговор #659 -: Август 03, 2011, 08:38:55 pm »
По композита на Елфи. И двамата имат в наталните си карти квадратури на светилата, но в синастрията имат къде точни, къде знакови секстили между Слънцата и Лунати си. От тази гледна точка мисля, всеки от тях намира в другия не само себе си, но и ключа към решаването на вътрешните си дилеми. Мисля, че тя се чувства много силно свързана с него (негов Сатурн в тригон със съвпада й Слънце-Меркурий в 4-ти дом, Меркурий е У1 в нейната карта). Тежките планети в картите им раняват Луната на другия - той не усеща достатъно емоционална стабилност и поддръжка от нея (негова Луна в квадрат с неин Уран). В същото време и тя няма как да разчита на неговите обещания (негов Нептун в квадрат с нейната рибешка Луна). Имат квадрат на Венерите си - имат малко различен стил на обичане - тя държи на верността и отдадеността, той предпочита свободата. Но пък имат и секстил Венера-Марс.

В композита им доста от планетите попадат в Скорпион и в 4-ти дом, което говори за дълбока и интензивна връзка, в която няма половинчати работи - или всичко, или нищо. Диспозиторът им Плутон в момента попада под ударите на тр. Сатурн (това е поколенчески аспект, при доста двойки, родени около техните години, се получава в момента). Сатурн беше стационарен на 1 гр. от Плутон. Мисля, че това е бил периодът, в който е трябвало сериозно да помислят за отношенията си, защото оставане на това статукво изглежда, че не е възможно или поносимо и за двамата. При нея Сатурн е бил в квадрат с натална Венера, при него в съвпад малко по-рано. И двамата би трябвало да са изитали наскоро нуждата от сериозно обръзване (нямам представа дали са женени). В момента в композита имат юпитеров възврат. Мисля, че е добър момент да си припомнят доброто, което са имали заедно и да градят върху него. И да не бързат да се оттеглят от битката с житейските проблеми (тр. Уран в опозиция с композитен Марс в момента ги затруднява да действат рационално като едно цяло). Композитна Луна получава дисхармонични аспекти (не само от Слънцето, което е следствие от наталните им квадратури). Водолейска Луна в 7-ми дом в квадрат със скорпионски Слънце (У1) и Венера (У10) в 4-ти си е доста сериозно предизвикателство. Предпалагам, че двамата се нараняват взаимно с безумна ревност. Всеки иска свобода, но не дава такава на другия. Всеки иска да знае всичко за другия, но никой не споделя достатъчно. Решението е да бъдат справедливи един към друг. Мисля, че тя ревнува малко повечко от него - нейната Венера е в точен квадрат с Плутон и широка опозиция със Сатурн (чувство за неувереност, страх от загуба на любимия).

Извинявай, ако греша. :wub: