На мен този композит защо ми е странен...има много силни и много слаби страни.
Негативните са ми: подвижните оси, слънце 12 дом, сатурн съвпад плутон, луна в стрелец, квадратирана от слънце и венера, липсата на планета в земен знак, напрегрантия уран- ше се спука да прави квадрати, съвпад с луната, силно подчертан 12 дом.
От това заключавам, че тези отношения са он- офф както Мирабела каза, много нестабилни, трудни, няма естествен поток на любовта, липсва гладкост в отношенията, квадратурите на марс квадратират трудностите- т.е трудността породена от съвпада на сатурн с плутон ще прави хората нервни, ще ги напряга. Жената може би е тази, която на която начина по който се сформира любовта и начина по който действа мъжа и пречи и тя действа много под урановото влияние.
Позитивните са ми: Стелиума в 12 дом, към който е закачен и Мерк, който е У4,7- добре аспектиран мерк, тригониран от сатурна- целият стелиум е тригониран от сатурн, слънце, съвпад венера, съвпад асц., У1 нептун добре аспектиран, в знака на стрелец, луна съвпад юпитер съвпад МЦ, съвпад ЮЛВ, СЛВ съвпад ИЦ,
Еми нещо тука ме кара да си мисля, че тези двамата просто ще останат заедно, напук на всичко. Тригона към сатурн може да задържи доста тези хора, а пък жената на пук на квадратите явно ще е щастлива ( Тя е Луна на МЦ- чувства се реализирана- като в апогея си). Мъжа много ще я обича, макар, че тя ще го дразни (Той е на АЦ - идентифицира се с връзката, съвпад венера- много влюбен). Дълбока духовна връзка- нептуна в стрелец го дава, прибавя влияние към 12 дом. Управителите на АСЦ и ДЦ са в секстил, а СЛВ дава общ път и дом. Деца мисля, че ще има заради съвпада на луната с юпитера. Втори дом телец, сатурн в 8ми в скорпион-добре аспектиран- добре ще са с парите, може да имат добри служебни отношения.
(Плутон квадрат Марс) Бурни страсти в леглото. ( Путон тригон Слънце)- Това ще държи мъжа...(Плутон тригон Мерк, У4,7) в здрави отношения с жената .
Къде са ми грешни интерпретациите според вас, грешни ли са?