Здравей Гост

Композит

• 1213 Отговора
  • 211389 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Композит
« Отговор #820 -: Май 07, 2012, 02:29:21 pm »
ами на мен преди години когато пр. луна ми застана на ДЦ в натала започна сериозна връзка, веднага заживяхме заедно!

Предполагам и тук може да има подобно тълкуване.

Марайче: Прогресивно слънце съвпад с натална венера от кога започва да действа..от колко градуса?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #821 -: Май 07, 2012, 02:35:39 pm »
Не съм наясно с прогресивните композити и аз също се чудя пр Луна на ДСЦ тук дали има такова отражение. Макар че, все пак мисля, че Венера на ИЦ и Марс на ДСЦ по едно и също време, че и огледален тригон на Сатурн с Юпитер могат да побутнат малко мъжа. Това от транзити, плюс пр Луна на ДСЦто.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #822 -: Май 07, 2012, 02:38:26 pm »
ами на мен преди години когато пр. луна ми застана на ДЦ в натала започна сериозна връзка, веднага заживяхме заедно!

Предполагам и тук може да има подобно тълкуване.

Марайче: Прогресивно слънце съвпад с натална венера от кога започва да действа..от колко градуса?

Зависи от знака преди всичко...При мутабелен знак може и 1* преди конюкция...
Имаш 3 години...-1* ,0* ,+1*.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #823 -: Май 07, 2012, 02:39:31 pm »
Ми нищо. Не знам нещо да се е случило. Там проблемът е, че както правилно отгатна zikovu, мъжът е подложен на страхотен натиск отвън срещу връзката. Обещания не е давал, даже е доста резервиран, имам усещането, че води вътрешна борба. Девойката освен да чака, друго няма какво да направи. Ако нещо се е случило при Сатурн върху Слънце, то е останало несподелено, иначе тя щеше да ми го каже. Все таях надежди, че с тези транзити сега нещата могат да се задвижат.  :-\

Пуснах им и прогресивен композит. Луната се катери на ДСЦто, тригон с Юпитер в 11ти, Венерата върви към съвпад със Слънце, но е още на 5 градуса, не знам да го броя ли в прогресия.

Много е..,не го брой! ;) :blink:

Чакайте малко, моля за обяснение :blink: Когато се сложат прогресии и транзити отвън по рамката на картата и аз бих казала, че е много- същото като при натал. Но когато е прогресивна композитна карта- там не би ли трябвало да се брои съвпада? Или нещо..не разбирам пр. композит :-[ Съжалявам ако ми е глупав въпроса, но аз някак си разбирам пр. композит като натал на събитията в една двойка :-\...а в такива случаи съвпадането на слънце с луна би трябвало да се взима в предвид с нормалния орбис :-\

Моля, коригирайте ме ако ми е грешно схващането :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #824 -: Май 07, 2012, 02:51:16 pm »
И аз се чудех за съвпад на светило с планета в прогресивна карта. Дали остава правилото за по-широк орбис, защото е светило или е определящ факта, че прогресията е много бавна и реално 5 градуса орбис е над 5 години тук.  :-\ Тоест дали тук Венера вече има взимане-даване със Слънцето, дали ще се усеща.

*

Марая

• 28287
« Отговор #825 -: Май 07, 2012, 02:57:17 pm »
Ми нищо. Не знам нещо да се е случило. Там проблемът е, че както правилно отгатна zikovu, мъжът е подложен на страхотен натиск отвън срещу връзката. Обещания не е давал, даже е доста резервиран, имам усещането, че води вътрешна борба. Девойката освен да чака, друго няма какво да направи. Ако нещо се е случило при Сатурн върху Слънце, то е останало несподелено, иначе тя щеше да ми го каже. Все таях надежди, че с тези транзити сега нещата могат да се задвижат.  :-\

Пуснах им и прогресивен композит. Луната се катери на ДСЦто, тригон с Юпитер в 11ти, Венерата върви към съвпад със Слънце, но е още на 5 градуса, не знам да го броя ли в прогресия.

Много е..,не го брой! ;) :blink:

Чакайте малко, моля за обяснение :blink: Когато се сложат прогресии и транзити отвън по рамката на картата и аз бих казала, че е много- същото като при натал. Но когато е прогресивна композитна карта- там не би ли трябвало да се брои съвпада? Или нещо..не разбирам пр. композит :-[ Съжалявам ако ми е глупав въпроса, но аз някак си разбирам пр. композит като натал на събитията в една двойка :-\...а в такива случаи съвпадането на слънце с луна би трябвало да се взима в предвид с нормалния орбис :-\

Моля, коригирайте ме ако ми е грешно схващането :-[

Не ти разбирам въпроса?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #826 -: Май 07, 2012, 03:20:56 pm »
За мен в композита слънцето стои на определен градус в определен знак. Това е така и никога не се променя.
В прогресивния композит слънцето се изменя, всички планети се движат.
Когато в прогресивния композит слънцето и венерата са на 5 градуса, аз бих го броила като съвпад- т. е като фойерверк период по погресия и..любов.
И допълнително бих отворила пак композит за да изличсля къде този съвпад се намира по композита.. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #827 -: Май 07, 2012, 03:39:59 pm »
За мен в композита слънцето стои на определен градус в определен знак. Това е така и никога не се променя.
Когато в прогресивния композит слънцето и венерата са на 5 градуса, аз бих го броила като съвпад- т. е като фойерверк период по погресия и..любов.
И допълнително бих отворила пак композит за да изличсля къде този съвпад се намира по композита.. :rolleyes:

Ne...5* sa 5гр. Прогресията работи с 1*...

*

Stella

• 7765
« Отговор #828 -: Май 07, 2012, 08:59:01 pm »

Зъболекар е в другия форум, можеш да го питаш. той е много силен в композита.  :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #829 -: Май 07, 2012, 09:06:47 pm »

Зъболекар е в другия форум, можеш да го питаш. той е много силен в композита.  :wub:

:-X
Смешна интригантка! Що? Тук не пише ли Зъболекар? ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #830 -: Май 07, 2012, 09:13:11 pm »
Неаспектирана венера в композита,какво може да даде??

« Отговор #831 -: Май 07, 2012, 09:29:19 pm »
Съвсем без аспекти ?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #832 -: Май 07, 2012, 09:39:19 pm »
Съвсем без аспекти ?

Да,без аспекти с планети,а само с оси.
Композитната венера е в 7ми дом,управителка е на 1ви.Прави само опозиция с АС и квадрат с МС.

« Отговор #833 -: Май 07, 2012, 09:41:29 pm »
По принцип рядко срещано явление е напълно неаспектирана , но да ти кажа , че при липса на аспект тя действа в пълна сила и акцентира на дома , където е разположена . За да разбереш как я комбинираш с управител на знак , но при всички случаи заема много важно положение в композита . Поглеждаш опозиционния дом за планетите управители на дома  и аспектите им за да видиш как трябва да отработите липсата на аспекти при нея .  Влага се много енергия по отношение на чувства , романтика и всичко което носи като качества Венера .

« Отговор #834 -: Май 07, 2012, 09:45:18 pm »
Съвсем без аспекти ?
значи в случая си търсиш аспектите на Марс , погледни и тези на Сатурн .

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #835 -: Май 07, 2012, 09:45:33 pm »
Ето я картата.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #836 -: Май 07, 2012, 09:53:12 pm »
По принцип рядко срещано явление е напълно неаспектирана , но да ти кажа , че при липса на аспект тя действа в пълна сила и акцентира на дома , където е разположена . За да разбереш как я комбинираш с управител на знак , но при всички случаи заема много важно положение в композита . Поглеждаш опозиционния дом за планетите управители на дома  и аспектите им за да видиш как трябва да отработите липсата на аспекти при нея .  Влага се много енергия по отношение на чувства , романтика и всичко което носи като качества Венера .

Това не го разбрах с опозиционния дом.  :-[ В картата на онези двамата, която чопля тук Венера също е неаспектирана. Къде и какво да гледам?  :-\

« Отговор #837 -: Май 07, 2012, 09:54:53 pm »
При това положение освен сатурн заради десетия дом се взема под внимание и положението на луната и нейните аспекти заради знака Рак, марс идва от опозицията по дом  . Гледаш техните аспекти да добиеш представа как ще действа Венера .
Тъй като се получава много интересна комбинация само ще допълня , че при тази двойка страст и романтика са много важен фактор и действат като лепило за двамата , а липсата им ги гнети много .

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #838 -: Май 07, 2012, 09:57:35 pm »
Това по картата на Milkyway ли е или аз да чопля на тез двамата Сатурна, Луната и Марса?  :-[

« Отговор #839 -: Май 07, 2012, 09:59:03 pm »
гледа се опозиционния дом на неаспектираната планета , като се разглеждат управителите и по номер на дома и по знак в който е разположен и се търсят техните аспекти да се намери начина по който трябва да се отработят .