Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 129704 Прегледи
Re:Земетресенията
« Отговор #500 -: Ноември 03, 2010, 01:30:05 pm »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #501 -: Ноември 03, 2010, 04:06:09 pm »

Картата на Сърбия!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #502 -: Ноември 03, 2010, 04:36:44 pm »
Доста показателни аспекти има в тази карта....
Там обаче ми се струва , че ще има още и нови проблеми...

ИЦ е във водолей , тр.Сатурн е в тригон /апликиращ/ към оста...tuk e i СЛВ...
Упр. на 12-ти и 7-ми  е Венера в 8-ми дом -знака е Близнаци....
Сходящите тригони на транзитен сатурн към управителя на 12-ти и 7-ми ситуиран в 8-ми ми дават основание да мисля , че ще има сериозни проблеми .....Белите , които тригоните носят , нито една квадратура и опозиция не може да донесе....
В Сърбия ще има сериозни политически промени и дано не се случи онова , което виждам....
Транзитния Плутон е на К3....Много трябва да се пазим и ние.....Защото ЧУДОМИР някога е казал:
Я че си запалим къщата , та да изгори на Вуте плевнята!

Solar Eclipse:   11 Jul 2010   19Can23 наталното слънце на Сърбия е на 20гр. в Рак.... :-X
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 05:24:49 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #503 -: Ноември 03, 2010, 11:26:28 pm »
Планетата , която най-вече се свързва с природните катаклизми в това число и земетресенията е Плутон....
Гледам картата и това , което ми прави впечатление е , че към настоящия етап Плутон прави секстил с АСЦ i to`en trigon s DSC...
Поредното доказателство , че тригоните не са това , което са! :blink: :(

Мисля , че в Япония ще има земетресение до дни..... :-X :unsure:
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 03:05:41 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #504 -: Ноември 05, 2010, 04:26:17 pm »

*

sunrain

• 6710
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #506 -: Декември 21, 2010, 08:22:10 pm »
Стотици са ранени след земетресение от 6.5 по Рихтер в Иран
Ако искате вярвайте тази нощ го сънувах.Беше толкова истинско,че като се събудих и се поинтересувах дали действително е станало някъде земетресение,защото в съня ми само знаех,че сме в друга държава.Виждах как рухват сградите като страничен наблюдател.Беше ужасно,за пръв път ми се случва такова нещо.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #507 -: Декември 21, 2010, 08:25:33 pm »
Стотици са ранени след земетресение от 6.5 по Рихтер в Иран
Ако искате вярвайте тази нощ го сънувах.Беше толкова истинско,че като се събудих и се поинтересувах дали действително е станало някъде земетресение,защото в съня ми само знаех,че сме в друга държава.Виждах как рухват сградите като страничен наблюдател.Беше ужасно,за пръв път ми се случва такова нещо.
Аз ти вярвам :blink:
Дано никога повече не сънуваш подобни пророчески сънища :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #508 -: Март 10, 2011, 02:44:55 am »
Перигей на Луната, съчетан с опозиция на Луната със Слънцето - два мощни фактора се наслагват на 19 март.

http://www.cross-bg.net/index.php?option=com_content&view=article&id=1197594&Itemid=13
« Последна редакция: Март 11, 2011, 11:03:04 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #510 -: Март 11, 2011, 05:29:53 pm »
Някъде четох, че днес Уран влиза в Овен. Аз мислех, че е на 12.03.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

лилид

« Отговор #511 -: Март 11, 2011, 05:40:37 pm »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #512 -: Март 11, 2011, 06:19:35 pm »

Плутон на к8
ЮЛВ съвпад Луна

Нептун квадрат Нептун
Нептун съвпад Меркурий упр на АСЦ

Уран квадрат Юпитер
Лилит квадрат Луна

тр Луна е била в сходящ съвпад с Нептун-това също е интересно,а Нептун особено изпъква в транзитите
« Последна редакция: Март 11, 2011, 06:32:12 pm от Синухе »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #513 -: Март 11, 2011, 08:18:50 pm »
Видеото на лилид е направо повече от страховито.  :unsure:

*

Stella

• 7765
« Отговор #514 -: Март 11, 2011, 09:02:46 pm »
Ще зачестят наводненията и цунамитата, когато Нептун влезе в Риби, както и петролната криза ще се задълбочи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #515 -: Март 11, 2011, 09:11:30 pm »
Това е много по-ужасяващо от филма "Hereafter" още повече, че не е филм (за съжаление). :unsure:
Имаше хора, които безуспешно (дано да греша :() се опитвха да избягат с колите си. :( :'(

*

123

• *
  • 230
« Отговор #516 -: Март 11, 2011, 10:06:08 pm »
И аз затова слушам тук няколко дена по тв. Още вчера мисля казаха за земетресението и че се очаква цунами, и преди малко влизам в нета и гледам ... наистина цунами ... http://dnes.dir.bg/news/japonia-zemetresenie-tzunami-tihiat-okean-8174262?nt=4

И понеже не разбирам много от астрология ... схващам горе долу за многото Риби и за Огнения Уран (той май още не е влязъл в Овен ... какво ли ще става като влезе ...) .. и до толкова ..., но да споделя тук, въпреки, че това са сънища ... но от около половин година сънувам периодично нещо като потоп-цунами ... на различни места. Днес сутринта пак сънувах такова нещо ...  :(, беше студено ... ,бяхме в нещо като остров, парче земя, дървен кораб голям .. и аз незнам какво точно беше, но знаех, че ще се случва нещо лошо и ходих насам натам като хамава ... накрая гушнах детето, взех някви неща, които си мислех, че ще ми трябват за да оцелея (някви вълнени чорапи и такива глупости, понеже беше студено) и вълната ни връхлетя, мъжа ми го нямаше да помага ... чудех се как ще се измъкнем ... и после се сетих, че е трябвало предварително да излезем от този кораб, парче земя или каквото е било там ... за да се спасим ..., защото когато вълната ни помете ... нямаше да има време да изплуваме от затвореното помещение, в което се намирахме ... и такива работи  :( Вече за трети път ми се случва да сънувам потоп / цунами напоследък ... може би е някакъв страх ..., но ... то така като гледа човек какви работи се случват на тая земя ... 2012 ... пак ми звучи като някаква преломна година .... пък кой квото ще да ми разправя.
« Последна редакция: Март 11, 2011, 10:25:59 pm от 123 »
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #517 -: Март 11, 2011, 10:16:00 pm »
Ще зачестят наводненията и цунамитата, когато Нептун влезе в Риби, както и петролната криза ще се задълбочи.
Че на къде повече да зачестяват  :'(, то ... с тези едвам се оправяме ... то от често по често се случват бедствия ... вулкани, земетресения адски, цунамита ... Петролната криза както и да е, ще я преживеем, ама тези земетресения и цунамита ... не съм сигурна  :-\
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

123

• *
  • 230
« Отговор #519 -: Март 11, 2011, 10:26:48 pm »
Синухе каква е тази карта? На която Уран е във Везни???