И аз затова слушам тук няколко дена по тв. Още вчера мисля казаха за земетресението и че се очаква цунами, и преди малко влизам в нета и гледам ... наистина цунами ...
http://dnes.dir.bg/news/japonia-zemetresenie-tzunami-tihiat-okean-8174262?nt=4И понеже не разбирам много от астрология ... схващам горе долу за многото Риби и за Огнения Уран (той май още не е влязъл в Овен ... какво ли ще става като влезе ...) .. и до толкова ..., но да споделя тук, въпреки, че това са сънища ... но от около половин година сънувам периодично нещо като потоп-цунами ... на различни места. Днес сутринта пак сънувах такова нещо ...

, беше студено ... ,бяхме в нещо като остров, парче земя, дървен кораб голям .. и аз незнам какво точно беше, но знаех, че ще се случва нещо лошо и ходих насам натам като хамава ... накрая гушнах детето, взех някви неща, които си мислех, че ще ми трябват за да оцелея (някви вълнени чорапи и такива глупости, понеже беше студено) и вълната ни връхлетя, мъжа ми го нямаше да помага ... чудех се как ще се измъкнем ... и после се сетих, че е трябвало предварително да излезем от този кораб, парче земя или каквото е било там ... за да се спасим ..., защото когато вълната ни помете ... нямаше да има време да изплуваме от затвореното помещение, в което се намирахме ... и такива работи

Вече за трети път ми се случва да сънувам потоп / цунами напоследък ... може би е някакъв страх ..., но ... то така като гледа човек какви работи се случват на тая земя ... 2012 ... пак ми звучи като някаква преломна година .... пък кой квото ще да ми разправя.