Здравей Гост

Земетресенията

• 720 Отговора
  • 129800 Прегледи
*

Veselin

Re:Земетресенията
« Отговор #600 -: Март 18, 2011, 07:49:38 pm »
да не чувам да мрънкате!
задава се и тао-квадратура, Нептун в ингрес... тогава това ще ни се стори бял кахър  :lol:
Може ли малко по-конкретно и по-подробно, pleeease!  :blink: Какво и кога???

*

Yaya

• 2265
« Отговор #601 -: Март 18, 2011, 08:00:08 pm »
лятото - Сатурн, Плутон и Уран в кардинални знаци
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Veselin

« Отговор #602 -: Март 18, 2011, 08:01:00 pm »
лятото - Сатурн, Плутон и Уран в кардинални знаци
Да. И това значи?
Доколкото помня в горния пост споменахте и Нептун.
« Последна редакция: Март 18, 2011, 08:12:20 pm от Veselin »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #603 -: Март 19, 2011, 03:16:55 am »
Сатурн Уран и Плутон са в тау квадратура от година и половина, вече се разпада, каква тау квадратура те гони тепърва?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #604 -: Март 19, 2011, 03:35:34 am »
Сатурн сега е ретро, това ме гони
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #605 -: Март 19, 2011, 03:59:40 am »
Може, ама няма да стигне ония точни градуси, де имаше миналата година. На практика според мен тау квадратурата се поразпадна тия месеци.

*

Veselin

« Отговор #606 -: Март 19, 2011, 05:31:38 am »
И това значи, че ако човек обича другите така, както обича себе си, няма място за притеснения. 2 думи: любов и благодарност.
Ако не можеме да промениме обстоятелствата, можеме да промениме нагласата си към тях!

Могат, могат да се променят всякакви обстоятелства.  :blink: Какво е това примиренство, яяяя?!  ;D Всичко е възможно на този свят.

Сега сериозно: как можем да убедим близките си, как да обясним на малките деца какво ги чака? Вие как подхождате с тях, кажете?  :'(

*

Veselin

« Отговор #607 -: Март 19, 2011, 05:33:43 am »
Аз съм в Пловдив сега. Днес имаше страхотни светкавици и гърмежи, имам куче, обаче то сега спи спокойно и не показва никакви признаци за безпокойство. За разлика от мен.  :(
Днес в Пловдив вали проливен дъжд. Дали не е радиоактивен?  :unsure:

Защо трябва да чакаме точно в 19:10 да се случи нещо?
« Последна редакция: Март 19, 2011, 05:39:41 am от Veselin »

« Отговор #608 -: Март 19, 2011, 05:43:36 am »

Неее. Просто е облачно с кюфтета! Ти си от тези хора, които много обичат да се притесняват за нещо, явно.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

leny

• 21
« Отговор #609 -: Март 19, 2011, 04:53:52 pm »

Неее. Просто е облачно с кюфтета! Ти си от тези хора, които много обичат да се притесняват за нещо, явно.

А защо не и с паниран кашкавал?  :blink: Колкото до квадрата Уран-Плутон някъде четох, че ще се разпадне чак след 2017. И сега какво? Ще тресе ли у нас? Какво мислите?  :-\

« Отговор #610 -: Март 19, 2011, 06:40:20 pm »
Забележката ми е към автора на статията във в-к Старнадарт Любомир Старидолски. Не магнитното поле на Луната, а гравитационното поле предизвиква приливи, отливи и надигане на земната кора. Луната няма цялостно диполно магнитно поле като Земята.

*

123

• *
  • 230
« Отговор #611 -: Март 20, 2011, 12:43:38 am »
Не магнитното поле на Луната, а гравитационното поле предизвиква приливи, отливи и надигане на земната кора. Луната няма цялостно диполно магнитно поле като Земята.
Ще чакам да видя какво ще се случи като почне да се отдалечава тогава от Земята, след като вече толкова се е приближила днес ...
Всеки трябва да намери собствен път в живота ..., защото живота си е негов, такъв какъвто си го е избрал, още преди да дойде на този свят ...

*

Vision

• 3523
« Отговор #612 -: Март 23, 2011, 01:39:07 pm »
Снощи един приятел ми беше пратил една статия,която беше правел на български за италиански сеизмолог на име Рафаеле Бенданди, който е починал през 1979 г,но е можел с удивителна точност да предсказва земетресения. Според него прогнозата на земетресенията зависи от векторната сума на гравитационната сила на слънчевата система, планетите и Луната по отношение на различните региони на Земята.
Някои от теориите и откритията на Бенданди:
"Произходът на земетресенията според моята теория са космически. Според данните, събрани от мен, земетресението се предизвиква в момента, в който към месечния цикъл на лунната революция и действията на Луната се присъединят към действията на други планети.
Луната, Слънцето и другите планети, водят до разширяване на земната кора и генерират земетресения. По тези причини земетресенията са напълно предсказуеми ", казва  Бенданди в интервю на италианската телевизия РАИ, излъчено през 2009 г. и 11 февруари 2011 година.

Рафаеле Бенданди е предсказал унищожително земетресение в Рим на 11 май 2011 г. Дали ще стане, ще разберем след няма и два месеца.

звучи ми напълно логично, защото сега учените казват ''мии..приплъзват се плочите и затова така става..''...а кога точно ще се приплъзнат за тях си остава мистерия..като се натрупа достатъчно енергия, едва ли не мотивация някаква..а би трябвало да има физически закони и за това..жалко за Вечния град, ако стане, но краят му е описан и в Библията, като падането на блудницата Вавилон..ако живеех в Рим щях да се изнеса веднагически..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #613 -: Март 29, 2011, 09:48:06 pm »
А,че кой ни знае,че сме живи, че ще предизвиква тук земетръси...
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #614 -: Март 29, 2011, 09:55:51 pm »
Странно  :unsure: :unsure: :unsure:, вчера ушите ми цял следобед свиреха. Вечерта около 18,30 ч бях при обущаря да си взема обувките и ми се стори, че стаята се премести  :unsure:, но не усетих трус.

« Отговор #615 -: Март 29, 2011, 10:08:35 pm »
поне една седмица преди събитията в Япония имах страшен сън с цунами,

А аз с торнадо  :unsure:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #616 -: Март 29, 2011, 10:12:21 pm »
Те ни се облизват или ние ги облизваме...Едва ли ще се занимават точно с нас. Не сме интересни
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #617 -: Март 29, 2011, 10:27:51 pm »
Те ни се облизват или ние ги облизваме...Едва ли ще се занимават точно с нас. Не сме интересни

Че какво има в България, за да е нужна някому - полезни изкопаеми, нефт и газ, производство? Освен да я използват като транзитна зона за настаняване на чужди интереси, много жалко за държавата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #618 -: Март 29, 2011, 10:43:39 pm »
Е,аз го познавам този човек-))) Лично и съм правила анализ по метода описан там-))) Действа. Освен това съм пристрастна към него-))) Ами...слабост,кво да прайш...но е от малкото,които уважавам като специалисти.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #619 -: Март 29, 2011, 11:21:48 pm »
Достатъчно са ни вкарали в блатото,че действителността да е друга-))). При нас действа принципа-очаквай неочакваното-)))),така че сега само акумулираме сила...Ще избухне някой ден-)))