"КАТО ГО ВИДЯ, ЩЕ ГО ПОЗНАЯ" или "ПОЧУВСТВАХ, ЧЕ СМЕ ОТ ЕДНА ПОРОДА"Всеки от нас желае да срещне другата си половинка. Това винаги става ненадейно, но струва ми се, че даже и да не сме подготвени за МИГА, вибрациите около двамата говорят сами по себе си, по начин, който нашепва на всяка клетка от тялото ни, че ТОВА Е ЧОВЕКА.
Задавам хорарен въпрос за вероятна романтична връзка. Кверентката чувства, че привличането е взаимно, но това не е онзи тип грубо сексуално привличане, а на много фино, деликатно и изтънчено ниво. Общуването с този човек я кара да се чувства емоционално и душевно балансирана.
Въпросът е следния:
"Харесва ли ме господин (назовавам го по име) и възможно ли е да има роман между двама ни?", въпросът е зададен на 03.02. 2009 г. в 20,46 ч. в гр. Варна.
http://i489.photobucket.com/albums/rr252/Nebesna/Horar-Romantichnavryzka.gifКартата, според мен е обещаваща, но има някои смущаващи аспекти, които аз лично се затруднявам да разтълкувам.
1. Аз винаги търся връзка между господарите на 5-тите домове на двамата.
2. Поглеждам и господарите на 8-мите им домове за евентуални сексуални отношения.
3. Смущава ме мунданната опозиция на Уран със Сатурн - това го тълкувам като външни смущаващи обстоятелства, които са извън контрола на двете страни, но които биха могли да окажат влияние върху развитието на взаимоотношенията.
4. Най много ме смущава квадратурата на Венера с Плутон, а и не зная доколко да и обръщам внимание. (все пак Венера символизира "любовта", по принцип).
Съществуват и някои обективни пречки - тя е от Варна, а той от София, тя е свободна, а той май не е. Срещнали са се всичко на всичко два пъти и предстои съвместно професионално сътрудничество.
Много ще се радвам да изкоментираме заедно този интересен казус на "привличане от пръв поглед".