Здравейте,
имах доста сериозно скарване с момче, което харесвам и понякога сме заедно, понякога не сме и всеки отрича да има чувства към другият..
и двамата се наранихме много дълбоко, съответно си казахме много тежки думи и се разделихме в телефонен разговор със Сбогом.
аз със сигурност няма да му се обадя, тъй като винаги досега аз съм правила първата крачка
Дали той ще ми се обади? Въпросът е зададен на 12/04/09 в 11:50 в софия
Малко се обърквам при тези наши отношения и незнам 5ти или 7 дом да гледам
Аз се представям от Луна
Ако разгледам 5ти дом - управители плутон и марс
Луната е в тригон с Марс..не в краен дом, което говори че е необходимо известно време за да се пбади
Луната е в неговият 1ви дом скорпион и е в падение, което значи че мисли за мен нещо лошо или какво??
а Марс е в моя 9ти? това какво трябва да значи?
3ти дом при него се управлява от уран и сатурн сатурн е в моя 3ти, уран-9ти
Ако разглеждам за него 7ми дом - управител Сатурн и уран
Луна и уран са в тригон..луна се намира отново в падение скорпион в неговият 11дом-приятели..

?
Сатурн е ретрограден в моят 3ти дом/комуникации/ , уран в 9ти дом
3ти дом-комуникацията при него се управляна отново от сатурн и уран/водолей/ и сатурн е в моят 3ти???
както виждате оплела съм се като пиле в калчища ....на прав път ли съм и какво значи всичко това?
и в крайна сметка мога ли да разчитам, че ще се обади? според мен отговорът е да заради тригоните, но може би трябва да мине известно време..и това време определя ли се отнякъде??
Някакви идеи???