Ще пробвам, но предупреждавам, че ще съм кратка, тъй като в момента не мога да се концентрирам - шумно е около мен. А и по соларите не ме бива (липсва тренинг и четене на книги). Соларът ти много прилича на моя, родени сме на близки дати и часове.
Професионално ориентирана година на пръв поглед се очертава - сол. У1 в съвпад със сол. Слънце на сол. МС в 1-ви натален дом. Може би ще започнеш нова работа или ако следваш нещо, ще завършиш и ще намериш професионална реализация на придобитите знания. Друг вариант е да се отделиш и да стартираш собствен бизнес (сол. МС във Водолей, сол. У10 Уран в 11-ти дом). Възможно е да си натоварена в ежедневието повече от тази година (сол. Сатурн в 6-ти сол. дом). Откъм здраве се пази от точно от това претоварване, може някоя хронична болежка да напомни за себе си. Откъм любов също би трябвало да има събития - нова любов (ако търсиш такава), щастливи моменти със сегашната или зачеване/раждане на дете (сол. АС в 5-ти натален дом, сол. Луна в 1-ви сол. дом, сол. Марс в 5-ти сол. дом). Повишена сексуалност и възможности за нови завоевания на любовния фронт (сол. Плутон в 8-ми сол. дом, опозиция между сол. Венера и Марс по оста 5/11 дом). Сол. Луна в 1-ви дом може да индикира повишена емоционалност през периода, емоциите ти могат да станат видими за околните и да ти е трудно да ги овладяваш (квадрат между сол. Луна и Марс).
Като цяло периодът би трябвало да е щастлив за теб - сол. светила са в тригон. Успешна реализация в творчеството, любовните дела и работата. Сол. Венера в 11-ти сол. дом може да ти донесе нови приятни и полезни приятелства или някое от тях да прерасне в нещо повече. Относно пари - мисля, че годината ще бъде добра и за тях, ще умееш добре да контролираш разходите си (сол. Плутон в 8-ми сол. дом), макар че със сол. Венера във 2-ри натален дом ще се изкушаваш да задоволяваш капризите си. На преден план може да излезе печеленето на пари (сол. У2 в 1-ви сол. дом, натален У2 във 2-ри сол. дом).