Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453170 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1040 -: Септември 02, 2011, 07:15:31 pm »
Някой има ли наблюдения за Сатурн в 12ти соларен дом и какво дава - самота и изолация, престой в болница? Имам го в предстоящия ми солар и ме притеснява!   :o

В интерес на истината не е най-доброто , което може да ти предложи космическия спектакъл...Аз го имам...ДА! Има изолация , и ако я направиш сама...,дава едни други възможности на по-високо ниво по аналогията на 12-ти дом.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #1041 -: Септември 02, 2011, 10:44:28 pm »
Марая, по солара, който си поставила, какво конкретно те интересува?

На пръв поглед има голяма вътрешна и външна промяна. На жена ли е картата? Да не е решила да прави пластични операции?

*

Divna

• 2478
« Отговор #1042 -: Септември 02, 2011, 10:48:46 pm »
Някой има ли наблюдения за Сатурн в 12ти соларен дом и какво дава - самота и изолация, престой в болница? Имам го в предстоящия ми солар и ме притеснява!   :o

Усамотих се по собственно желание. От работа в къщи, от вкъщи на работа. Отдадох се изцяло на астрологията. За една година минаха много книги през ръцете ми. Тогава Сатурн ми правеше и съвпад с нат. Слънце и сол. Меркурий. Соларни Слънце, Сатурн и Меркурий бяха в 12 соларен дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1043 -: Септември 02, 2011, 11:14:01 pm »

На пръв поглед има голяма вътрешна и външна промяна. На жена ли е картата? Да не е решила да прави пластични операции?

Не съм поставяла солар Дивна... :-\ За кой солар говориш? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #1044 -: Септември 03, 2011, 03:23:01 am »

Не съм поставяла солар Дивна... :-\ За кой солар говориш? :rolleyes:

Днес съм супер разсеяна.  ;D ;D ;D
Видях ти стария аватар и без да чета името, реших че си ти ... а той бил на Zuzi.  ;D

« Отговор #1045 -: Септември 03, 2011, 11:23:09 am »

Усамотих се по собственно желание. От работа в къщи, от вкъщи на работа. Отдадох се изцяло на астрологията. За една година минаха много книги през ръцете ми. Тогава Сатурн ми правеше и съвпад с нат. Слънце и сол. Меркурий. Соларни Слънце, Сатурн и Меркурий бяха в 12 соларен дом.

Благодаря ви за отговорите! Аз не искам да се усамотявам, искам да имам срещи, да излизам, да се виждам с хора...да танцувам ..дано не се наложи да е принудителна изолация в някоя болница :( Иначе нямам други планети в 12ти в солара..

« Отговор #1046 -: Септември 03, 2011, 11:37:32 am »

В интерес на истината не е най-доброто , което може да ти предложи космическия спектакъл...Аз го имам...ДА! Има изолация , и ако я направиш сама...,дава едни други възможности на по-високо ниво по аналогията на 12-ти дом.... :blink:

Оооо не ми се израства духовно по 12ти дом! Искам да израствам в живия живот, а не изолирана от света и отдадена на книги  :-\

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #1047 -: Септември 03, 2011, 11:51:14 am »
Само по сатурн не можеш да съдиш, така че не се шашкай.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #1048 -: Септември 04, 2011, 08:36:16 pm »
Не знаех дали да пиша или не, но после реших да споделя това което се случи с мен  само, че при мен и луната  също беше в 12 дом. Не се плаши защото аз съм сигурна, че може някои аспекти да се отработят. Знаещият е подготвен предварително, имаш време да мислиш контраудар на Сатурн.
Рождения ми ден беше на 6 януари 2010, и тогава си направих слънчевата революция, долу горе всичко беше добре обаче Уран в 6 дом и Сатурн и Луна в 12, а също и някакъв акцент имаше на осми дом. Веднага си викам не е хубава тази работа, операция ли ще има или тайна любовна връзка /аз съм омъжена/, после си казах ще се скарам на работа и ще напусна и ще стоя сама в къщи, обаче осми дом не се вързваше с нищо. И така времето минаваше търсих си любовник с лечебна цел, не от курвалък ,но не много сериозно, така че не си намерих, трябваше да вкарам една приятелка в болницата, а все изчаквах да се оправи времето и отлагах. Не случайно казвам тези две неща защото посещението при някой в болница, маха от теб товара да влезеш ти. И така на 13 април същата година когато се прибирах от работа ме нападнаха и от удара ми беше счупена ръката. В бърза помощ казаха тежка операция, а пък аз като луда почнах да си говоря  ... "Ето на излезе осми дом".
Казвам ти тези неща не за да те плаша, защото звучат наистина плащещо, търси варианти.
Аз съм сигурна за себе си,  ако бях настанила в болница моята приятелка и ако имах любовна връзка по 12 дом нямаше нищо от това да ми се случи.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1049 -: Ноември 19, 2011, 07:21:09 pm »

Здравейте,
това е соларната ми карта. След около 2 месеца ще имам рожден ден, би трябвало този солар да се е активирал вече. Забелязах, че през 2012 ще има 2 новолуния в моите 5-11 дом. Соларния ми АС попада в 5 натален дом..... Кажете ми нещо хубавкоооо  :blink: :blink: :blink:
« Последна редакция: Декември 12, 2011, 05:38:48 pm от luli »

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1050 -: Декември 12, 2011, 05:39:45 pm »
хейййй  :blink: моля ви, отговорете ми  :-[

« Отговор #1051 -: Декември 12, 2011, 05:59:58 pm »
Ще пробвам, но предупреждавам, че ще съм кратка, тъй като в момента не мога да се концентрирам - шумно е около мен. А и по соларите не ме бива (липсва тренинг и четене на книги). Соларът ти много прилича на моя, родени сме на близки дати и часове.

Професионално ориентирана година на пръв поглед се очертава - сол. У1 в съвпад със сол. Слънце на сол. МС в 1-ви натален дом. Може би ще започнеш нова работа или ако следваш нещо, ще завършиш и ще намериш професионална реализация на придобитите знания. Друг вариант е да се отделиш и да стартираш собствен бизнес (сол. МС във Водолей, сол. У10 Уран в 11-ти дом). Възможно е да си натоварена в ежедневието повече от тази година (сол. Сатурн в 6-ти сол. дом). Откъм здраве се пази от точно от това претоварване, може някоя хронична болежка да напомни за себе си. Откъм любов също би трябвало да има събития - нова любов (ако търсиш такава), щастливи моменти със сегашната или зачеване/раждане на дете (сол. АС в 5-ти натален дом, сол. Луна в 1-ви сол. дом, сол. Марс в 5-ти сол. дом). Повишена сексуалност и възможности за нови завоевания на любовния фронт (сол. Плутон в 8-ми сол. дом, опозиция между сол. Венера и Марс по оста 5/11 дом).  Сол. Луна в 1-ви дом може да индикира повишена емоционалност през периода, емоциите ти могат да станат видими за околните и да ти е трудно да ги овладяваш (квадрат между сол. Луна и Марс).

Като цяло периодът би трябвало да е щастлив за теб - сол. светила са в тригон. Успешна реализация в творчеството, любовните дела и работата. Сол. Венера в 11-ти сол. дом може да ти донесе нови приятни и полезни приятелства или някое от тях да прерасне в нещо повече. Относно пари - мисля, че годината ще бъде добра и за тях, ще умееш добре да контролираш разходите си (сол. Плутон в 8-ми сол. дом), макар че със сол. Венера във 2-ри натален дом ще се изкушаваш да задоволяваш капризите си. На преден план може да излезе печеленето на пари (сол. У2 в 1-ви сол. дом, натален У2 във 2-ри сол. дом).

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1052 -: Декември 12, 2011, 06:35:11 pm »
мерси за отговора :wub: дай боже, така да е  :blink: :blink: :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1053 -: Декември 12, 2011, 07:21:41 pm »
Със съвпад на соларен К6 с нат. Сатурн следи здравословното си състояние. Преглеждай зъбките си и внимавай за травми.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1054 -: Декември 12, 2011, 08:21:38 pm »
Със съвпад на соларен К6 с нат. Сатурн следи здравословното си състояние. Преглеждай зъбките си и внимавай за травми.
а това, че имам съвпад на натабни слънце и меркурий със соларни, сексил на натална венера със соларна, какво означава?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1055 -: Декември 12, 2011, 08:28:45 pm »
Люли, да не сложиш точка на нЕкои романтични обязаности? :unsure:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1056 -: Декември 12, 2011, 08:31:12 pm »
 :blink: не те разбрах  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1057 -: Декември 12, 2011, 08:33:39 pm »
Приключване на любовна афера или на нещо друго дефинирано по 5 дом. :blink:

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1058 -: Декември 12, 2011, 08:42:59 pm »
това от наталните и соларните съвпади ли го тълкуваш, или от сатурн на к6? мислех, че по 5 дом хубави неща ще ме очакват  :-\
Иска ми се малко повече да коментираш.....

*

Uran

• 6041
« Отговор #1059 -: Декември 12, 2011, 08:50:27 pm »
Замесени са 4 и 8 домове, което ако не е край/начало, можем да го приемем и като по-емоционален период (водни домове са).
« Последна редакция: Декември 12, 2011, 09:06:58 pm от Uran »