Дейзи, финасите през тази година ще са значително по-добри, а може и ремонтче да спретнеш (ако ти е на сърце). Внимавай с любовите -особено тези дето не се афишират. 
и то в работата- нат. венера в шести, соларна в десети..с някой женен- плутон, марс и сол. слънце в дванайсети..знам, че и ти затова говориш, ама да се обадя и аз като черна станция..
а ремонтче заради иц в телец ли??+ уран и юпитер във втори, може освен ремонта и нови ел. уреди да си купи
с тази луна съвпад венера в скорпион, десети дом, ако Дейзи се хване с някой женен в работата, обещавам лично да дойда и да я набия, ама една каруца бой ще ти метна, така да знаеш Дейзи!! никога не забравяй- ти си принцеса и заслужаваш само най- доброто..а най- доброто не е да делиш мъж с друга жена..и да знаеш, че съм много лоша и много бия..
Много сте мили и двете - :88: Всъщност смених пералня и хладилник, в момента чакам компютъра - харддиска, видео-картата ще му се сменят...Та уредите са вече факт. Ремонтчето отдавна съм го замислила, но не мога да се видя с пари - значи тази година ще е факт - пу-пу - дано. А женени мъже - не поглявам - бягам през глава. Странно това за неафиширана връзка ми излиза и на кафето
.
Таааа

изтича и тази година - в резюме - женени мъже нямаше, моето приятелче - парчето "отвъд обичта" - само то беше, много исках връзката ни да се афишира, но явно на моето чело пише "вечната любовница"...Парчето, си възстанови връзката с миналогодишното си гадже, та аз ще си остана в нелегалност....Бях обидена, бясна и 3 месеца - ни вопъл, ни стон...От което ни е боляло и двамата. Сега поне знам, че винаги ме е обичал и това ми стига, пуснала съм го да си уреди живота. А отношенията ни

"отвъд обичта" - продължават - докато не изперкам пак някой ден

.
Дааам, спретнах си съвсем мъничко ремонтче, изолирах си от вътрешния край вградената тераса...И идната седмица се местим в нов офис цялата кантора...Слагам и прогресивна и симв.дир. карта - много е интересна :rolleyes:. И солар също - обещавам догодина ако съм жива и здрава, да дам обратна връзка :wub: