Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452224 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1100 -: Декември 25, 2011, 05:42:41 pm »
Благодаря ти кавара :blink:дано работата да върви,че минахме тежка година

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1101 -: Декември 25, 2011, 07:27:01 pm »
Eй го моят солар, топъл топъл.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1102 -: Декември 25, 2011, 07:55:29 pm »
Eй го моят солар, топъл топъл.

Кайли, ;D
Е тая година ,ако не хванеш некоя будала чужденец.../търговец на пертолни продукти, корабостроителен магнат, собственик на шипингова компания, търговец на скъпи и екзотични етерични масла и смоли/...да знаеш..,че няма кога да стане друг път... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #1103 -: Декември 25, 2011, 08:25:22 pm »
Е това как го разбра не знам, ама амин дай Боже!
Повече не ми и требе.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1104 -: Декември 25, 2011, 08:32:24 pm »
Е това как го разбра не знам, ама амин дай Боже!
Повече не ми и требе.  ;D

Сол ДСЦ е в 12-ти дом/свързва се с чужбина/ освен с всичко останало. Планетата в/у която попада е Нептун..,който управлява в натала ти 4-ти или ИЦ. Това означава , че кардиналните оси на картата ти са активирани...
Аз съм повече от сигурна..,че ти ще срещнеш чужденец, който ще живее край голям воден басейн....и ще бъде доволно богат...
Какво ще избереш ти...не знам, защото право на избор имаш само ти...,но със сигурност знам, че такава среща ти предстои...Твърде възможно е да го срещнеш във връзка с работа и ежедневни дела...

Късмет Кайли и весела и щастлива коледа ти желая! ;D

П.П. Отваряй си очите края на февруари средата на март.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #1105 -: Декември 25, 2011, 08:38:48 pm »
Весела Коледа!

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1106 -: Декември 25, 2011, 08:41:37 pm »
Искам и аз да си направя соларен хороскоп.Върнах се в първата страница на темата и пишеше нещо за ЗЕТ, това ли трябва да изтегля - http://zaytsev.com/downloads.html :>? И после какво следва? :>
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #1107 -: Декември 25, 2011, 08:50:09 pm »
Не работя с ZET много-много. Затова ти предлагам друг вариант. Влизаш в astro.com. Избираш Free Horoscopes от менюто горе. След това от списъка най-долу в дясно натискаш върху Extended Chart Selection. После, от Add New Person въвеждаш данните си на раждане и натискаш Continue. След това от вид карта (Please select the type of chart you want:) избираш от падащото меню Natal + Solar Chart Return, with houses и натискаш Click here to show the chart. И воала. ;)

Прикачвам актуалния ти солар за 2011/2012-та. Силно подчертан 9-ти соларен дом в комбинация с 1-ви натален и 5-ти соларен. Следването ли се очаква да приключи догодина или е още рано? Може би ще пътуваш по програма за обмен на студенти или ще започнеш да учиш втора специалност? Положителна година откъм емоции - Луна в Стрелец, в 11-ти соларен дом на връх на голям трин с Марс и Уран. Може да се освободиш от вътрешни страхове и съмнения. С Плутон в 1-ви соларен и 4-ти натален дом ще изследваш дълбините на същността си (а може и тези на други хора). Реализация на творчески проекти.
« Последна редакция: Декември 25, 2011, 09:08:05 pm от Mirabella »

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1108 -: Декември 26, 2011, 01:47:10 am »
Благодаря ти. Да, сега съм 4-ти курс и догодина завършвам, след това предполагам ще запиша магистратура, не знам още каква...От доста време се каня да се запиша на курс по фотография, за да започна да се занимавам професионално може би. От страховете и съмненията не мисля, че някога ще се освободя :((...Представях си как заминавам за Лондон при Стрелеца, и заживяваме щастливо...но няма да се случи, нали? :(( Вече не знам дали изобщо ще се видим през януари, а ще се върне само за две седмици.... :((
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #1109 -: Декември 26, 2011, 09:27:27 am »
Момичета,аконе ви затруднявам може ли да погледнете солара на мъжа ми  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1110 -: Декември 26, 2011, 10:44:35 am »
Кайли, годината няма да е лесна. Възможни са постъпления по линия на чужбина/чужденци.
Следи здравословното си състояние.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1111 -: Декември 26, 2011, 10:56:25 am »
 Към Везничка с теленце: Приключване на образование. Акцент в/у придобиване на по-висока степен, която може да е свързана с чужбина. Задълбочаване на любовна връзка.

Re:соларен хороскоп
« Отговор #1112 -: Декември 26, 2011, 11:25:57 am »
Дейзи, финасите през тази година ще са значително по-добри, а може и ремонтче да спретнеш (ако ти е на сърце). Внимавай с любовите -особено тези дето не се афишират. ;D

и то в работата- нат. венера в шести, соларна в десети..с някой женен- плутон, марс и сол. слънце в дванайсети..знам, че и ти затова говориш, ама да се обадя и аз като черна станция.. :-[ а ремонтче заради иц в телец ли??+ уран и юпитер във втори, може освен ремонта и нови ел. уреди да си купи  ;)

с тази луна съвпад венера в скорпион, десети дом, ако Дейзи се хване с някой женен в работата, обещавам лично да дойда и да я набия, ама една каруца бой ще ти метна, така да знаеш Дейзи!! никога не забравяй- ти си принцеса и заслужаваш само най- доброто..а най- доброто не е да делиш мъж с друга жена..и да знаеш, че съм много лоша и много бия..

Много сте мили и двете -  :88: Всъщност смених пералня и хладилник, в момента чакам компютъра - харддиска, видео-картата ще му се сменят...Та уредите са вече факт. Ремонтчето отдавна съм го замислила, но не мога да се видя с пари - значи тази година ще е факт - пу-пу - дано. А женени мъже - не поглявам - бягам през глава. Странно това за неафиширана връзка ми излиза и на кафето  :-\.

Таааа  ;D изтича и тази година - в резюме - женени мъже нямаше, моето приятелче - парчето "отвъд обичта" - само то беше, много исках връзката ни да се афишира, но явно на моето чело пише "вечната любовница"...Парчето, си възстанови връзката с миналогодишното си гадже, та аз ще си остана в нелегалност....Бях обидена, бясна и 3 месеца - ни вопъл, ни стон...От което ни е боляло и двамата. Сега поне знам, че винаги ме е обичал и това ми стига, пуснала съм го да си уреди живота. А отношенията ни  ;D"отвъд обичта" - продължават - докато не изперкам пак някой ден  ;D ;D ;D.
  Дааам, спретнах си съвсем мъничко ремонтче, изолирах си от вътрешния край вградената тераса...И идната седмица се местим в нов офис цялата кантора...Слагам и прогресивна и симв.дир. карта - много е интересна  :rolleyes:. И солар също - обещавам догодина ако съм жива и здрава, да дам обратна връзка  :wub:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #1113 -: Декември 26, 2011, 11:37:56 am »
Към Везничка с теленце: Приключване на образование. Акцент в/у придобиване на по-висока степен, която може да е свързана с чужбина. Задълбочаване на любовна връзка.

Любовна връзка ??? Истинска ??? Не виртуална и само в главата ми??? : :rolleyes: :57: :93: :58:

Благодаря ти, Уран! :>

*

Uran

• 6041
« Отговор #1114 -: Декември 26, 2011, 11:40:18 am »
Ако беше омъжена щях да предположа развод.
Ще има раздвижвания в работата ти, а е и възможно да пътуваш извън БГ. Договорииии, ама какви????

Ще помисля....

« Отговор #1115 -: Декември 26, 2011, 11:57:53 am »
Ако беше омъжена щях да предположа развод.
Ще има раздвижвания в работата ти, а е и възможно да пътуваш извън БГ. Договорииии, ама какви????

Ще помисля....
;D честно казано, силно се надявах парчето да ме избере - таз година му беше последния шанс, той го пропиля. Мислено се разделих с всякакви желания за обвързване с него - така на разстояния ми изнася повече и това, което има между нас - приятелство, уважение, страст - поне ще се съхрани - такава беше рекапитулацията. И двамата сме свободни, да уредим живота си и да получим това, което заслужаваме...Вече имам предложения за зад граница - и идното лято смятам да се възползвам...Договориии? - не по-скоро интернет комуникации и след това среща - заради 3-9-ти дом ли ?!  Намерих във фейса стар познат - отпреди 10 години, бяхме си комуникирали по нета и той дойде, пропътува над 1000 км за да се запознаем...Получих много скъп подарък от него - тогава, но срещата мина в разговори само и му казах, че не сме един за друг. Сега той иска да довърши започнатото  ;D - ауууу...Та предполагам, че това лято - мечка страх, мен не страх - ще се впусна в пътешествие - лятната ми отпуска ще прекарам някъде на Средиземно море...Амаааа, кой знае...

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #1116 -: Декември 26, 2011, 02:23:42 pm »
Привет, момичета......на 25.12. имах рд, време е за нов солар, срам ме е да си го поискам, но пускам карта, който иска да се влючи.... :-[

*

abroad

• 2187
« Отговор #1117 -: Декември 26, 2011, 03:32:51 pm »
Кайли, да не си намислила отново да се върнеш към свободната практика, някакво съдружие :-\? Работиш ли с чужбина и чужденци?
Но където и както и да го гледам се любов ми се привижда ;D
ма ти си знаеш, че не отбирам много :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #1118 -: Декември 26, 2011, 05:16:36 pm »
Кайли, да не си намислила отново да се върнеш към свободната практика, някакво съдружие :-\? Работиш ли с чужбина и чужденци?
Но където и както и да го гледам се любов ми се привижда ;D
ма ти си знаеш, че не отбирам много :blink:

Защо съдружие? Нищо не съм намислила на тоя етап. Все едно ми се върти в главата - да се омета от тая държава.  ;D
А за любовта - амин дай боже, кажи ми повече.  :confuse3:

« Отговор #1119 -: Декември 26, 2011, 05:22:50 pm »
Някой ако има желание и време да погледне моя, ще се радвам много.  :rolleyes: То половината време мина, като цяло беше период на голяма главоблъсканица но в духа на новата година ми е интересно какво ме чака така поне през приблизително шестте месеца, за които важи този солар.  :rolleyes: Хем ако намерите нещо, което вече е стнало, мога да си кажа.  :blink: :P
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 08:49:16 pm от ThunderGoddess »