Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 453089 Прегледи
Re: соларен хороскоп
« Отговор #1140 -: Декември 27, 2011, 08:01:41 pm »
Е, хубаво, защо на мен нищо не ми донесе транзитът през 7 дом, хем Юпито е съуправител на 5 и прави тригон с У на 5 и 7, сега като тръгне директно пак ще повтори аспектите и ще попътува още из 7, но към момента не ме е зарадвал хубостникът.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Stella

• 7765
« Отговор #1141 -: Декември 27, 2011, 08:07:21 pm »

Но колкото по-умен е човек, толкова повече се стреми той да управлява звездите и тогава не се знае кой ще е по-силен за добро или лошо:) Важното е, че звездите ти дават шанс, пък другото е твоя работа:)

Уверих се вече, че "звездите" не можеш ги надви. Колкото по-бързо осъзнае това човек, толкова по-малко сътресения и забавяния ще има в живота си. например в момента транзитен Сатурн е в съвпад с натален Марс. Този аспект го знам аз как действа. Зная го от една синастрия в близка връзка, където изпитах влиянието, чрез Сатурна на другия върху своя Марс. Чрез този човек се научих как да овладявам сатурновите енергии, като не им се съпротивлявам.  Обикновено сатурн ограничава марсовата енергия, което се проявява в натрупване на гняв и възмушение, ако не си овладял аспекта Но аз не се съпротивлявам  вече - приемам ограниченията на Сатурн, защото знам, че след това ще има отплата. (сатурн винаги се отплаща). И не изпитвам негативни чувства, когато виждам пречки и ограничения, а гледам на тях като на временни препятствия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1142 -: Декември 27, 2011, 08:09:07 pm »
Е, хубаво, защо на мен нищо не ми донесе транзитът през 7 дом, хем Юпито е съуправител на 5 и прави тригон с У на 5 и 7, сега като тръгне директно пак ще повтори аспектите и ще попътува още из 7, но към момента не ме е зарадвал хубостникът.

Това дето го очертаваш ме очаква в края на 2012.
Обаче докато транзитираше в Риби мина през У7 и У5 и - нищо! Чак при последното ретроградно движение, без дори да достигне до У7 и У5, а само смени посоката и срещнах сегашния си приятел. Така, че има време.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1143 -: Декември 27, 2011, 08:28:53 pm »
Особено, ако не включваш много съзнание и подсъзнание,

Добре де, чисто практически, като изключа съзнание и подсъзнание, само по чорапи и папионка ли да гилам.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1144 -: Декември 27, 2011, 08:34:46 pm »

Добре де, чисто практически, като изключа съзнание и подсъзнание, само по чорапи и папионка ли да гилам.  ;D

И аз се позачудих..как би могла да я караш?!

*

AH

• 2201
« Отговор #1145 -: Декември 28, 2011, 05:18:53 am »

Надали ще сме само по чорапки:)

По-скоро, ако прекалим със съзнание и подсъзнание, наливаме вода в мелницата на ЧСЗ, пък то малко може да пречи на ония случки по десцендента:)

*

AH

• 2201
« Отговор #1146 -: Декември 28, 2011, 05:25:04 am »

През повечето време, за повечето хора, подсъзнанието и съзнанието са като апендикс – има ги там някъде.

Това не значи, че Луната не се проявява като инстинкти, емоции и т.н., или пък Слънцето – като Аз, утвърждаване и т.н.

Изключение са хората, силно отдадени на творческа дейност или пък умствена.

Но животът е такъв, че се въртим в кръговрата на работа и задължения, даже не помним или не обръщаме внимание на сънуването, пък какво остава да осъзнаваме разни подсъзнателни мотиви в поведението си.

На други места по света не е точно така – там има други традиции- например, психологът е със задължително присъствие в училищата, психоаналитикът не се свързва само с проблеми или трудности. Т.е., ако от детството не са утвърдени контактите със съзнание и подсъзнание,  трябва волево да търсим проявите на Слънце и Луна като съзнание и подсъзнание. /е, има си изключения, когато пък трябва волево да се дистанцираме малко от тях, че много работа, особено някое по тях,  може да ни вкара в беля:)))))/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1147 -: Декември 28, 2011, 05:44:12 am »

През повечето време, за повечето хора, подсъзнанието и съзнанието са като апендикс – има ги там някъде.

Това не значи, че Луната не се проявява като инстинкти, емоции и т.н., или пък Слънцето – като Аз, утвърждаване и т.н.

Изключение са хората, силно отдадени на творческа дейност или пък умствена.

Какви ги говориш! Творчеството извира от несъзнаваното! Това, което се твори е продукт на несъзнаваното, а може да идва и от други светове, което пак е несъзнаваното!

А умствената дейност също има връзка с несъзнаваното, но и със съзнаваното!

Човек винаги и по всяко време е под влияние на несъзнаваното. Не може да го изключи. Съзнаваното сигурно може леко да го изключи като спре да мисли, ако може. Тогава настъпва отпускане и посланияна на несъзнаваното идват по-лесно.

*

AH

• 2201
« Отговор #1148 -: Декември 28, 2011, 06:14:07 am »
Какви ги говориш! Творчеството извира от несъзнаваното! Това, което се твори е продукт на несъзнаваното, а може да идва и от други светове, което пак е несъзнаваното!

Човек винаги и по всяко време е под влияние на несъзнаваното. Не може да го изключи. Съзнаваното сигурно може леко да го изключи като спре да мисли, ако може. Тогава настъпва отпускане и посланияна на несъзнаваното идват по-лесно.

нали точно това казах - изключенията:)

/ти не ми отговори на един въпрос в прав текст - нали ти казах вариантите за интерпретация на подобни закачки:) - искаш подарък ли? - да се договорим, а не да се въртим в кръг от 3 години/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1149 -: Декември 28, 2011, 06:30:15 am »

/ти не ми отговори на един въпрос в прав текст - нали ти казах вариантите за интерпретация на подобни закачки:) - искаш подарък ли? - да се договорим, а не да се въртим в кръг от 3 години/

Какво? Какво?

Какъв подарък? Какъв въпрос?

Какви три години!

:-\ :rolleyes: :unsure: ;)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1150 -: Декември 28, 2011, 06:38:53 am »
Но, щом предлагаш, тогава искам един подарък от теб.  ;D

Искам да ми кажеш ясно, точно и в практически, действени стъпки, как може човек да изяви своето Слънце.

;D

*

AH

• 2201
« Отговор #1151 -: Декември 28, 2011, 06:39:51 am »

[/quote]

Какво? Какво?

Какъв подарък? Какъв въпрос?

Какви три години!

:-\ :rolleyes: :unsure: ;)
[/quote]

добре, ще си я караме както си я знаеме:)

Вярно, винаги сме под влияние на несъзнаваното - което не значи, че го осъзнаваме като факт.

И може волево да се влияе на несъзнателното и съзнателното - ако човек не приеме това, няма осъзнато сънуване, няма други светове:) /т.е. има ги, но за други хора:)/

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1152 -: Декември 28, 2011, 06:41:46 am »

Ти за кой мой въпрос питаш?

*

AH

• 2201
« Отговор #1153 -: Декември 28, 2011, 06:46:40 am »

Искам да ми кажеш ясно, точно и в практически, действени стъпки, как може човек да изяви своето Слънце.

;D

хубаво, но друг подарък ти бях предложила - не искаш ли точно него? - трябва да съм наясно, защото и сегашното ти желание за подарък мога да го разгледам в контекста на предишното ми предложение:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1154 -: Декември 28, 2011, 06:49:50 am »

;D

хубаво, но друг подарък ти бях предложила - не искаш ли точно него? - трябва да съм наясно, защото и сегашното ти желание за подарък мога да го разгледам в контекста на предишното ми предложение:)

Аз засега не знам ти какъв подарък си ми предлагала. Кажи какъв?

*

AH

• 2201
« Отговор #1155 -: Декември 28, 2011, 06:50:26 am »

Ти за кой мой въпрос питаш?

остави, ако не сме сигурни в следствията от желанията си, значи не е време за действия и отговори

*

AH

• 2201
« Отговор #1156 -: Декември 28, 2011, 06:53:08 am »

да изявиш Слънцето си, пък и не само него:) - не че мога да ти попреча:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1157 -: Декември 28, 2011, 06:56:38 am »

да изявиш Слънцето си, пък и не само него:) - не че мога да ти попреча:)

Да, искам да ми кажеш как да изявя Слънцето си!  ;D

Но ти ме питаше за нещо друго. И какво е това - "и не само него"? !!!!!!

:o ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Искааааааааааааааааааааааааааааамммммммммммм!!!!!!!!

Давай!!!!!  ;D :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #1158 -: Декември 28, 2011, 07:05:53 am »
много сме ентусиазирани и работни рано сутрин:)

ако бях сигурна, че подаръкът ми ще ти свърши работа, щях да го направя:)

Ти какъв подарък ще ми направиш?:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1159 -: Декември 28, 2011, 07:09:22 am »
много сме ентусиазирани и работни рано сутрин:)

ако бях сигурна, че подаръкът ми ще ти свърши работа, щях да го направя:)

Все още не знам за кое нещо, което съм ти искала пишеш. И кой ли е бил онзи въпрос? И кой ли е този подарък! Продължаваш да не казваш.

Това е отговор типично по Телешки!  ;D

А ти какъв подарък искаш?

Обаче трябва първо ти да дадеш твоя подарък. Щото ти можеш да ме лъжеш, а всъщност целта ти да е само да получиш нещо от мен и затова да ме лъжеш, че съм искала нещо преди, което сега не си го спомням.