Женета не е на себе си, смята , че тя е виновна за това.Чуди се как така изведнъж е станало.. :(Живее в някакъв страх и в същото време изпитва вина и иска да знае защо е станало така...
Моля ви да погледнете солара от миналата година, дали е имало индикации за това събитие.И кога е благоприятно за следващата година да опита пак да забременее.
Разгледах картата на жената, доста труден казус...
Понякога пост фактум търсим обяснение защо дадено нещо се е случило, но има случаи, когато може би е по-добре за нас да не знаем... Тя ако знае "защо", мислиш ли, че това по някакъв начин ще облекчи болката от загубата?
Принципно тя проблем със зачеване и износване няма, т.е. не е чисто физическа причината, друга е.
И най-интересното е, че това тъжно събитие се случва по време на доста благоприятен на пръв поглед планетен подпериод - Венера/Юпитер/Венера. Тук наистина не намирам обяснение.
Сега сигурна ли си, че това, което ще напиша, трябва да се знае от жената?
Ако допуснем, че часът на раждане е точен, т.е. няма няколкоминутно отклонение, има вероятност третото дете да е като второто. Момчето с аутизъм второ ли е поред?
Забелязала съм два основни типа проблеми, свързани с децата в женска тема:
- В първия случай жената физически/здравословно е възпрепятствана да зачене и/или износи плод.
- Във втория случай физически проблем няма, деца се зачеват и раждат, при това повече от едно-две, но по някакъв начин носят грижи и проблеми в семейството.
Мисля, че въпросната жена е от втория тип. Това не означава, че тя не трябва да прави опити да има още деца, вероятно просто не е улучила момента. Мисля, че в рамките на следващата година ще има възможност пак да зачене, но моят въпрос е дали е склонна малко да изчака, да си даде една година почивка? Забелязала съм, че доста жени след такава загуба в рамките на следващите няколко месеца бързат да заченат пак.