Здравей, Хриси:) ще се включа и аз по солара ти:)
Соларен асц. съвпад К3 и СЛВ - развитие, подем, ще си доста комуникативна, ще улавяш мислите, може да възобновиш стари връзки или да ги укрепиш, пътувания няма да ти липсват.. а защо да не показва и някакъв курс или по-задълбочено изучаване на астрология. В знака на скорпион предполагам ще си по-силна, година изпълнена с трансформации и промени. Плутон във 2ри дом.. тригон със соларна луна в 6ти дом - добър доход от работа. Ще има вълнения на работното място и около здравето, защото там, където попада соларната луна, там е най-чувствителното място за годината, съответно 6ти соларен и 8ми натален дом са на фокус и темите по тях. Струва ми се, че ще се поохарчиш покрай пътувания. Хм.. тр. Плутон квадрат натален Плутон и соларен Уран от 2ри .. пази си имането/ценностите.. може би ще има някакво преструктуриране ..
Със слънце в 10ти дом ще гониш цели, кариера, статуса ще е на преден план.. МЦто попада в 12ти предполагам ще изхвърлиш остарелите цели и ще ги подмениш с нови..
Казваш , че искаш да смениш работата - ще го сториш! Соларно ИЦ през 6ти натален.. край/начало:)) може би партньор да те насочи..
ДСЦ в телец върху к9 , със соларна венерка в соларен 12ти

силни страсти, тук ми мирише на тайна връзка с по-възрастен мъж , може и чужденец да е .. или някакъв таен доход, таен бизнес .. ще започне супер неочаквано к12 върху натален уран;) Понеже уран има отношение към работата / к6 във водолей/, а 12ти се свързва с изолацията.. може да работиш сама..
Знака на лъв попада в 9ти соларен дом - тук ще постигнеш успех с лекота! Темите по 9ти дом - пътувания, контакти с чужденци, образование, роднини. Марса попада в знака на лъва, няма градусов съвпад с наталната ти венера, но мога да го свържа с хубава сексуална афера :Д
Гледам юпитер е в 8ми соларен.. ще получаваш повече доходи, подаръци, секс няма да ти липсва

Имаш ли деца?
Очакват те изненади в любовен план, а може и работа свързана с деца?
Навсякъде пиша " може би ", защото естествено това са предположения :Д доста възможности посочих :Д пуст стрелешки мерк имам

))