Здравей Гост

соларен хороскоп

• 2419 Отговора
  • 452412 Прегледи
*

lealya

• *
  • 172
Re: соларен хороскоп
« Отговор #2120 -: Август 28, 2013, 08:19:11 am »
Лейля, аз ще пробвам, дано и някой друг  се включи с мнение.Мисля, че годината е добра, или по-добра ще бъде от предишната, шанс за работа, ако си безработна, Слънце в сол. 10 дом в съвпад с натален АСЦ, сол. Луна в 6 соларен най-вероятно промени свързани с работата ако работиш.
Не знам дали си обвързана ,но няма да липсват и емоции, приятни и неочаквани преживявания свързани с противоположния пол-Сол.Уран в 5 сол. дом в съвпад с 7 натален.
Благодаря samoella  :blink: :58:. От скоро работя,но не съм доволна и смятам да остана на там докато намеря нещо по-добро.Не съм обвързана от почти година.Ще се радвам и друга са се включи :blink: с мнение.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2121 -: Август 28, 2013, 04:47:37 pm »
Надявам се някой да каже 1-2 думички и по моя солар :)

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #2122 -: Август 28, 2013, 05:35:16 pm »
Здравей, Хриси:) ще се включа и аз по солара ти:)

Соларен асц. съвпад К3 и СЛВ - развитие, подем, ще си доста комуникативна, ще улавяш мислите, може да възобновиш стари връзки или да ги укрепиш, пътувания няма да ти липсват.. а защо да не показва и някакъв курс или по-задълбочено изучаване на астрология. В знака на скорпион предполагам ще си по-силна, година изпълнена с трансформации и промени. Плутон във 2ри дом.. тригон със соларна луна в 6ти дом - добър доход от работа. Ще има вълнения на работното място и около здравето, защото там, където попада соларната луна, там е най-чувствителното място за годината, съответно 6ти соларен и 8ми натален дом са на фокус и темите по тях. Струва ми се, че ще се поохарчиш покрай пътувания. Хм.. тр. Плутон квадрат натален Плутон и соларен Уран от 2ри .. пази си имането/ценностите.. може би ще има някакво преструктуриране ..
Със слънце в 10ти дом ще гониш цели, кариера, статуса ще е на преден план.. МЦто попада в 12ти предполагам ще изхвърлиш остарелите цели и ще ги подмениш с нови..
Казваш , че искаш да смениш работата - ще го сториш! Соларно ИЦ през 6ти натален.. край/начало:)) може би партньор да те насочи..
ДСЦ в телец върху к9 , със соларна венерка в соларен 12ти :)) силни страсти, тук ми мирише на тайна връзка с по-възрастен мъж , може и чужденец да е .. или някакъв таен доход, таен бизнес ..  ще започне супер неочаквано к12 върху натален уран;) Понеже уран има отношение към работата / к6 във водолей/, а 12ти се свързва с изолацията.. може да работиш сама..
Знака на лъв попада в 9ти соларен дом - тук ще постигнеш успех с лекота! Темите по 9ти дом - пътувания, контакти с чужденци, образование, роднини. Марса попада в знака на лъва, няма градусов съвпад с наталната ти венера, но мога да го свържа с хубава сексуална афера :Д
Гледам юпитер е в 8ми соларен.. ще получаваш повече доходи, подаръци, секс няма да ти липсва :))
Имаш ли деца?
Очакват те изненади в любовен план, а може и работа свързана с деца?
Навсякъде пиша " може би ", защото естествено това са предположения :Д доста възможности посочих :Д пуст стрелешки мерк имам :))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2123 -: Август 28, 2013, 05:56:27 pm »
Здравей, везничке:)) И моя асц е в този градус :п

Ще хубавееш тази година:)) Соларен асц във везни върху 10ти натален , професионални промени, важни са целите, постиженията. Слънцето в 1ви соларен към 11ти натален - създаване на нови приятелства, може да си сбъднеш някой копнеж, желание:))) Ще блестиш тази година, ще искаш да показваш и доказваш себе си, ще печелиш уважение!
У на соларен асц - венера в стрелец/3ти соларен - пътувания, контакти с жени. Може да се запознаеш с нова любов на път, курс или по интернет :) уран прави тригонче към тази венерка и съответно върху наталната.. лесно усвоима промяна в любовта, възможност за паралелна връзка;)
Втори соларен е акцентиран, ще се потрудиш за паричките, ще развиваш ценностната си система.
Обърни внимание на здравето, соларна луна попада в 6ти натален:)) може би и те ще смениш работното си място или длъжност;)
Успех в създаване, изграждане, запазване на приятелства и сбъдване на мечти:) - к11 - лъв:)
Соларната луна е в 8ми соларен.. Соларно к5 е в близост до наталните ти възли, отделно транзитните възли са върху натално к11. Соларен юпитер от соларен 10ти върху натална 8домна луна, която хвърля секстил върху соларната луна. :) Май имаш шанс за бебе:) Но това си е сериозно предположение и са нужни и прогресии и дирекции:))) така че не се стряскай:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2124 -: Август 28, 2013, 06:15:45 pm »
xtz, голямо благодаря :) казваш ми нещата, които имам нужда да чуя. Работата, на която съм в момента не ме удовлетворява, а и паричките са повече от малко :) За връзка да не говорим. Вече повече от 2 години съм индивидуална :D Имам нужда от коренна промяна и в двете отношения. А новата любов мислиш ли, че ще е "нова" или е възможно нещо старо и неизживяно да се появи на хоризонта :) Ох, дано хубавите неща да се случват по-бързичко :) Мога много, много да си разказвам тук :) Моля за извинение и благодаря за вниманието! :)

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2125 -: Август 28, 2013, 06:56:45 pm »
xtz, голямо благодаря :) казваш ми нещата, които имам нужда да чуя. Работата, на която съм в момента не ме удовлетворява, а и паричките са повече от малко :) За връзка да не говорим. Вече повече от 2 години съм индивидуална :D Имам нужда от коренна промяна и в двете отношения. А новата любов мислиш ли, че ще е "нова" или е възможно нещо старо и неизживяно да се появи на хоризонта :) Ох, дано хубавите неща да се случват по-бързичко :) Мога много, много да си разказвам тук :) Моля за извинение и благодаря за вниманието! :)

Мисля, че ще е нещо ново и различно, НО уран е по изненадите:)
Соларен уран на к7 говори за промяна във взаимоотношенията с другите:) Нестандартна/неочаквана връзка. Прави тригон към венерийния ти възврат, със сигурност ще изживееш положителна любовна промяна. Възможно е да смениш местожителството си, да живееш с приятелка или гадже. Соларен У7 в 11ти дом - марс тригон към наталния ти уран У3, та от тук мога да направя следните изводи : ако сменяш квартира или се местиш в нов дом, може да е с близка приятелка/съседка или съученичка/ , за любовната промяна - пак 3ти дом и уран са замесени - чрез пътуване, по интернет или да се окаже някой съсед :П
Нептун в 5ти соларен - доста романтично, само да не се заблудиш относно някой приятел, понеже прави опозиция със соларен марс в 9ти/11ти. Също така Нептун се явява соларен у6, може би приключване на отношения с колега? Прави и секстил към наталния ти уран - възможност за работа, разгледай обявите или се довери на близък роднина:)
Гледам сега септемврийското новолуние ще съвпада с твоето МЦ огледай се за нови професионални възможности:)
Соларно ИЦ е върху Сатурн и Нептун - прекъсване на доходите към този момент и начало на нови, наталния нептун е у4 пак за преместване си мисля, а и тр. Уран се разхожда из наталния ти 4ти:)
Дано не съм те подвела:)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2126 -: Август 28, 2013, 07:55:32 pm »
xtz, вероятно ще има промяна в местожителството. Не съм сигурна обаче дали я искам или не. Септември е много скоро за прекъсване на доходите, какво ще правя не знам. Дано скоро се появи нещо. Със сигурност не си ме подвела в това отношение :) Дано хубавите неща започнат да се случват, без да оставам дълго време без работа и половинка. Отношения с колега пък прекратих, дам. Не е изключено да има и по-голямо прекратяване:D Още веднъж много благодаря :) Ако решиш да споделиш още нещо, няма да ти се разсърдя :D Ще давам обратна връзка, когато има нещо ясно :)
« Последна редакция: Август 28, 2013, 08:00:34 pm от vezni »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2127 -: Август 28, 2013, 07:56:49 pm »
Здравей, Хриси:) ще се включа и аз по солара ти:)

Соларен асц. съвпад К3 и СЛВ - развитие, подем, ще си доста комуникативна, ще улавяш мислите, може да възобновиш стари връзки или да ги укрепиш, пътувания няма да ти липсват.. а защо да не показва и някакъв курс или по-задълбочено изучаване на астрология. В знака на скорпион предполагам ще си по-силна, година изпълнена с трансформации и промени. Плутон във 2ри дом.. тригон със соларна луна в 6ти дом - добър доход от работа. Ще има вълнения на работното място и около здравето, защото там, където попада соларната луна, там е най-чувствителното място за годината, съответно 6ти соларен и 8ми натален дом са на фокус и темите по тях. Струва ми се, че ще се поохарчиш покрай пътувания. Хм.. тр. Плутон квадрат натален Плутон и соларен Уран от 2ри .. пази си имането/ценностите.. може би ще има някакво преструктуриране ..
Със слънце в 10ти дом ще гониш цели, кариера, статуса ще е на преден план.. МЦто попада в 12ти предполагам ще изхвърлиш остарелите цели и ще ги подмениш с нови..
Казваш , че искаш да смениш работата - ще го сториш! Соларно ИЦ през 6ти натален.. край/начало:)) може би партньор да те насочи..
ДСЦ в телец върху к9 , със соларна венерка в соларен 12ти :)) силни страсти, тук ми мирише на тайна връзка с по-възрастен мъж , може и чужденец да е .. или някакъв таен доход, таен бизнес ..  ще започне супер неочаквано к12 върху натален уран;) Понеже уран има отношение към работата / к6 във водолей/, а 12ти се свързва с изолацията.. може да работиш сама..
Знака на лъв попада в 9ти соларен дом - тук ще постигнеш успех с лекота! Темите по 9ти дом - пътувания, контакти с чужденци, образование, роднини. Марса попада в знака на лъва, няма градусов съвпад с наталната ти венера, но мога да го свържа с хубава сексуална афера :Д
Гледам юпитер е в 8ми соларен.. ще получаваш повече доходи, подаръци, секс няма да ти липсва :))
Имаш ли деца?
Очакват те изненади в любовен план, а може и работа свързана с деца?
Навсякъде пиша " може би ", защото естествено това са предположения :Д доста възможности посочих :Д пуст стрелешки мерк имам :))))
xtz,много ти благодаря за включването :blink:. Всичко което виждаш в картата ми звучи прекрасно,надявам се поне половината неща да се случат( макар да знам,че и аз трябва да се погрижа нещата при мен да тръгнат в по-добра посока). За съжаление нямам деца и това е едно от нещата които искам за себе си.Любовния ми живот за съжаление е в застой след раздяла с човек на който много държах и все още ми е тръпка :-[.Ухажори не ми липсват,но сред тях няма такъв който да ми задържи вниманието :rolleyes:.Един бивш също настоява да помисля за евентуално събиране но........аз нямам подобно желание.Кариерата не ми е фикс идея,но с удоволствие ще сменя тази за нещо по-добро и по-добре платено.Отворена съм към нови неща и най вероятно наистина ще запиша курс(мислила съм за рейки).

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2128 -: Август 28, 2013, 10:44:22 pm »
xtz, вероятно ще има промяна в местожителството. Не съм сигурна обаче дали я искам или не. Септември е много скоро за прекъсване на доходите, какво ще правя не знам. Дано скоро се появи нещо. Със сигурност не си ме подвела в това отношение :) Дано хубавите неща започнат да се случват, без да оставам дълго време без работа и половинка. Отношения с колега пък прекратих, дам. Не е изключено да има и по-голямо прекратяване:D Още веднъж много благодаря :) Ако решиш да споделиш още нещо, няма да ти се разсърдя :D Ще давам обратна връзка, когато има нещо ясно :)

Ah, как съм се изразила, нямах предвид, че септември ще прекъснат доходите:) тогава ще имаш възможност да се огледаш за нови професионални възможности и бизнес предложения:)) Мисля, че евентуална промяна на местоживеенето би ти се отразила положително:)) Успех!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #2129 -: Август 28, 2013, 10:54:17 pm »
мерси отново, а само да попитам супер тъп въпрос - говорим за септрмври 2013 или 2014 :-[

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2130 -: Август 28, 2013, 11:04:07 pm »

xtz,много ти благодаря за включването :blink:. Всичко което виждаш в картата ми звучи прекрасно,надявам се поне половината неща да се случат( макар да знам,че и аз трябва да се погрижа нещата при мен да тръгнат в по-добра посока). За съжаление нямам деца и това е едно от нещата които искам за себе си.Любовния ми живот за съжаление е в застой след раздяла с човек на който много държах и все още ми е тръпка :-[.Ухажори не ми липсват,но сред тях няма такъв който да ми задържи вниманието :rolleyes:.Един бивш също настоява да помисля за евентуално събиране но........аз нямам подобно желание.Кариерата не ми е фикс идея,но с удоволствие ще сменя тази за нещо по-добро и по-добре платено.Отворена съм към нови неща и най вероятно наистина ще запиша курс(мислила съм за рейки).

Има ли вероятност да подновиш връзката си с бившия, но не официално.. Това да е скритата връзка в 12ти соларен дом, понеже и сатурн е тук:))) Пък и гледам соларен Уран от 5ти/7ми тригон към натален Нептун у7.. може би да продължиш да поддържаш връзка с бившия :)) Наслаждавай се на фойерверките в 5ти:))) Уран през 7ми носи промени в партньорските отношения:)) Колкото по-бързо започнат, толкова по-бързо приключват:) Тази година пренареди приоритети и целите си.. :)) Мисля, че другата година към края имаш възможност за сериозна връзка.. но да не прибързвам с изказванията и заключенията, има време:)
При теб к5 е в козирог, под влиянието на сатурн предполагам забавяне на идването на децата, но това е друга тема.:)

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #2131 -: Август 28, 2013, 11:10:36 pm »
мерси отново, а само да попитам супер тъп въпрос - говорим за септрмври 2013 или 2014 :-[

сегашното новолуние на 5ти септември:)

нека и други хора да се включат:) просто разсъждавам, загатвам възможности:))))

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2132 -: Август 29, 2013, 07:07:08 am »
и ще ме извините, че толкова рано, ама не мога да се стърпя и ще си сложа новия солар. всъщност то може и да действа вече, защото след месец влиза официално в сила.

може ли няколко думи и по моя солар, любовта ме интересува главно. възвратите на марс и венера в солар също...макар че не са съвсем точни аспектите...наталният им квадрат по натал ме мъчи много, сега пък в солара се повтаря... :-\

в солара на Везни, освен бебе ми се привижда и смяна на социален статус и смяна на местожителство/промени в дома.

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2133 -: Август 29, 2013, 10:43:11 am »

Има ли вероятност да подновиш връзката си с бившия, но не официално.. Това да е скритата връзка в 12ти соларен дом, понеже и сатурн е тук:))) Пък и гледам соларен Уран от 5ти/7ми тригон към натален Нептун у7.. може би да продължиш да поддържаш връзка с бившия :)) Наслаждавай се на фойерверките в 5ти:))) Уран през 7ми носи промени в партньорските отношения:)) Колкото по-бързо започнат, толкова по-бързо приключват:) Тази година пренареди приоритети и целите си.. :)) Мисля, че другата година към края имаш възможност за сериозна връзка.. но да не прибързвам с изказванията и заключенията, има време:)
При теб к5 е в козирог, под влиянието на сатурн предполагам забавяне на идването на децата, но това е друга тема.:)
xtz с въпросния бивш нещата отдавна са приключени за мен.След раздялата с него,която не беше от най-приятните и заради трети човек просто няма шанс с мен.Тогава той направи своя избор и аз се съобразих с него.Сега когато осъзна грешката си вече е късно.А и благодарение на това събитие срещнах човека,който ме накара да разбера какво означава да обичаш някой дори и да не си с него :( (споменах,че още ми е тръпка :-[ ).Може би и за това не допускам мъж близо до себе си и всичко остава на ниво флирт.Но ще съм доволна на всяка промяна в положителна насока :blink:. Много ти благодаря за времето което отделяш за да разгледаш и коментираш солара ми :58:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2134 -: Август 29, 2013, 10:46:05 am »
А ще може ли няколко думи и по моя солар?
Дали ще успея най-сетне да се отделя от нашите? И нали няма да има повече скарвания с приятел или прекъсване на приятелство?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2135 -: Август 29, 2013, 10:59:10 am »
ще се пробвам
за приятелство не знам, но доста любовна се очертава годината.  :rolleyes:
ако има промяна в местожителството, то много вероятно да е точно по тази линия - управителят на сол ИЦ и марс от 4ти соларен - в 5ти соларен. плутон в 7ми соларен в козирог, във взаимна рецепция с плутон от 5ти соларен. скорпион пък ти е почти целия в 5ти соларен, а марс е в 4ти..соларно МЦ в 1ви дом..може би ще се откъснеш.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2136 -: Август 29, 2013, 11:01:31 am »
Благодаря много, Kler!
Чудя се наистина дали тези 5 и 7 домове показват любов, понеже пък по дирекции нямам абсолютно нищо, което да сочи за това. Освен това, вече не вярвам в любовта.
Дали не е възможно в случая 5 и 7 дом да са с по-други значения, все пак нали всеки дом има много значения? Да кажем, Сатурн в 5 да значи, че няма да имам време за забавления (освен това и със Слънце в 6 соларен дом).

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #2137 -: Август 29, 2013, 11:04:18 am »
всичко е възможно, аз знаеш, че съм много боса още. сатурн ти е съоправител на ац то. имаш и важни съвпади с наталния сатурн, и това е в 5ти соларен. не..аз съм оптимистично настроена  :lol:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2138 -: Август 29, 2013, 11:15:33 am »
Дано наистина да е добра годината, макар че Сатурн досега не ми е донесъл кой знае какви хубави събития. Решил съм отсега ако има любов и пак е несподелена, да се откажа още в началото, защото няма смисъл да се тормозя напразно.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #2139 -: Август 29, 2013, 12:55:20 pm »
Дано наистина да е добра годината, макар че Сатурн досега не ми е донесъл кой знае какви хубави събития. Решил съм отсега ако има любов и пак е несподелена, да се откажа още в началото, защото няма смисъл да се тормозя напразно.

Сатъра ти е излезнал от 8-ми дом, което е добре. Виж по мидпойнти дали няма любов, обърни внимание на пр. Луна, на сл. затъмнения, на някое новолуние, което засяга точка по тези теми. Нали и аз имам много подобен солар като теб, заради домификацията, Сатъра не ми се отразява негативно спрямо забавленията, напротив.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен