Разбира се,това мое изказване(шегичка) беше просто в рамките на типичното за модела на Пепеляшката изразяване свързано с някаква форма на приказна намеса(а и темата е точно за този вид проявление,,иначе шях да си пиша в темата за Хирон)...не че обмена Венера/Хирон се съдържа само в това и именно защото видях че тези аспекти носят именно тип махване с пръчката на феята,за това от личния си живот потвърждавам,че не без основание са го открили точно това влияние.
Колкото до останалите прояви Венера/Хирон-да тези ми взаимоотношения се основаваха предимно на духовна основа и имаше нужда от хармонизиране на някои рани у отсрещните страни и най-вече излизане извън някои стереотипи и лични ограничения,полет на духа над условностите типично за Хирон като мост между Сатурн и Уран,както и от разчистване на някои кармични модели,но поне аз не съм го усещал като нещо толкова тежко,дори имайки и факта,че точно на съвпада на Хирон с Венера почина и моя приятелка(след дълъг болничен престой), а някои от взаимоотношенията тогава ми бяха сложни и многоизмерни.Зависи от съзнанието.При мен обаче ефекта на Пепеляшката учудващо се прокрадваше като основен фон,как да го кажа- ако Плутон трансформира по един по-цялостен и дълбок начин,то Хирон по-скоро разкрива някои блокирани страни,дава поглед към друга реалност,съзнание виждащо нещата по-всеобхватно,един вид преобразяване като в приказка където героя не става друг в същността си,но се изявява отвъд привичните си модели или граници и в положителния случай съдбата му дава шансове и дарове от всякакъв вид.На мен Венерата ми управлява 2 дом и самия Хирон който е в Телец и може би за това получавам и доста материални дарове.При това въобще не говоря за интимни връзки,колкото за духовно близки и емоционално-душевно наситени.