общо взето гледам, че периодът се дели условно на две групи - удовлетворени и неудовлетворени

първите не шават много, доволни са си и затвърждават постигнатото, като резултат скачат на по-високо стъпало евентуално (но нешаването се реализира плавно, без напрягане, идва отвътре, без спомагателни медитации), както откъм 10ти, така и 4ти дом
вторите в резултат на недоволството и в зависимост от прага на търпимост започват да ритат и все някъде стената поддава и се пропуква, но за изненада оттам те залива мощна струя вода, обичайно тинеста

сега, въпросът е, дали с напъване вторите могат да стигнат първите, има ли изобщо такива?
прави ми впечатление и че тези, за които Юпитер е своеобразен
малефик Сатурн е наобратно нещо като компенсация
благодарение на живите архиви се натъкнах на конкретно описано проявление, което ме споходи съвсем точно
при всеки може да е доста различно
При квадратурите е хубаво, че зависи по-явно от човека
Хайде, пробвай да изброиш какво ще ти включва тактиката и стратегията, подходящи за действие на Сатурн
Благодаря! :rolleyes:
Ами предполагам, че в тaктиката и стратегията ми подходящи за действието на Сатyрн задължително трябва да включват:
1:Търпение
2:последователност в действията
3:Усилен труд положен умно, или там където трябва
4:Дисциплина
-----------------------
На прав път ли съм? :rolleyes:
Поради някои религиозни, а и други фактори предстоящия месец, ще е слаб за "бебето", а и за всички останали
. Затова ще мi е нужно търпение
Да видим какво бих допълнила, без да те плаша
1. Не се предоверявай на колеги в работата - уроците на Сатурн са свързани понякога със страхове и подлост и предателство.
2. Винаги помни оная максима, че ако направиш добро, без да ти е искано и заплатено поне със син сапфир
/сапфирът е от една книга/, то неминуемо в някой момент ще се обърне срещу теб
- това е май една спорна максима, но си работи твърде често
3. Казвали сме често, че Сатурн държи на минимум структура - значи трябва да си наясно кое е задължително в работата и без кое можеш да минеш, за да няма разочарования и безсънни нощи при евентуални загуби или раздели.