Здравей Гост

karmichnite vryzki

• 54 Отговора
  • 9875 Прегледи
*

123

Re:karmichnite vryzki
« Отговор #40 -: Юли 11, 2009, 10:30:18 pm »
ohh tozi moq e luv, asc luv, luna strelec..mnogo ogun mnogo neshto..
v kompozita imame nabluskani 6 planeti vuv vezni.. a de.. nali vezni e znaka na vruzkite..
kazaha mi s tiq 6 planeti vuv vezni v kompozita da bqgam dokato ne e stanalo opasno..
znam li i az inache na 1va sreshtata imah tranzitna venera vurhu natalen hiron opoziciq na natalna venra i uran ..subda ili ne

Сигурно ти е много тежко, че не можеш да изчетеш всико до края :) Като за начало виж малко по-горе какво е написано и моля те пиши на кирилица

*

123

« Отговор #41 -: Юли 11, 2009, 10:33:56 pm »
Със сигурност знам, че това е нещо, на което не трябва да се съпротивляваш и непрекъснато да си повтаряш, че трябва да свърши, само защото ти така си решил точно тук и сега :)

е, да , но то искаш не искаш понякога се развива не както мислиш, когато искаш да се отървеш не става, когато искаш обратното  тогава пак не става ... бе не знам

Това казвах и аз :) да спреш да се съпротивляваш и да изживееш, каквото трябва да изживееш, а не да искаш това или онова

*

Helo

« Отговор #42 -: Юли 11, 2009, 10:50:37 pm »
Сатурн в съвпад с Асцендента в композита показва, че двама човека са свързани и трудно нещо ще ги разели. И може би са свързани не толкова, защото се харесват, а по други, непонятни причини, които Съдбата си знае. И на такива хора им е трудно да се разделят, дори и да го искат. (Макар, че може да се разделят и да се събират.) Трябва да видят кое е това нещо, което ги държи заедно.

Това е тълкуване от astro.com и от личен опит, а и като гледам други с тази позиция, определено трябва да кажа, че е истина. Но връзката все пак не е лека. Може да бъде наистина мъчителна. Ама щом Сатурн е намесен!  ???

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #43 -: Юли 11, 2009, 11:20:54 pm »
Сатурн в съвпад с Асцендента в композита показва, че двама човека са свързани и трудно нещо ще ги разели. И може би са свързани не толкова, защото се харесват, а по други, непонятни причини, които Съдбата си знае. И на такива хора им е трудно да се разделят, дори и да го искат. (Макар, че може да се разделят и да се събират.) Трябва да видят кое е това нещо, което ги държи заедно.

Това е тълкуване от astro.com и от личен опит, а и като гледам други с тази позиция, определено трябва да кажа, че е истина. Но връзката все пак не е лека. Може да бъде наистина мъчителна. Ама щом Сатурн е намесен!  ???

всъщност това със съвпада е от картата на първа среща :) незнам дали е пак такова тълкуването като на композита при съвпад на сатърн с асц. а иначе на композита е асц. овен и сатърн в скорпион  в 7-ми, а аз имам натален плутон в скорпион, в композитната карта сатyрн е в опозиция с комп. хирон

Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Юли 11, 2009, 11:36:37 pm »
Да разбереш какво те държи при него ли!? И какво като разбереш, да не говорим доколко е вярно, това което си разбрал, без да имаш релно възможност за съжителство с този човек, когато наистина можеш да добиеш представа за отсрещната страна...и как тя се оглежда в теб

Ами те нещата при съжителството не вярвам да станат по-блестящи. Това, което не върви, няма да провърви и при евентуален брак.

Океанът е пълен с риба, момичета. Но когато настъпи момента, в който харесваме страданието си, понеже сме решили, че то е по-добрият избор пред перспективата да бъдем сами, вече нямаме и волята да променим нещата.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #45 -: Юли 11, 2009, 11:47:37 pm »
Океанът е пълен с риба, момичета. Но когато настъпи момента, в който харесваме страданието си, понеже сме решили, че то е по-добрият избор пред перспективата да бъдем сами, вече нямаме и волята да променим нещата. 

еми, аз съм си сама от доста време и това за океана, който е необятен ми е мото в живота :P, но някои неща явно по-трудно се забравят, дори и на пръв поглед да изглеждат лесни ..но винаги съм мислила позитивно и ето сега чакам нещо хубаво да се случи и в тая насока, да уловя голямата риба :P

Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Helo

« Отговор #46 -: Юли 12, 2009, 12:00:29 am »
Океанът е пълен с риба, ама някои от нас не търсят шарани, а по-редки и специални рибоци.  ;D  ;D  ;D  ;D :)

*

holanda

« Отговор #47 -: Юли 12, 2009, 12:27:37 am »
Океанът е пълен с риба, ама някои от нас не търсят шарани, а по-редки и специални рибоци.  ;D  ;D  ;D  ;D :)
дааам ;D,но понякога имаш кръжащи специални рибоци около себе си и въпреки това си седиш при непоносимия екземпляр със Сатyрн и Марс на асцендента ти ;).Просто попаднеш ли в кaрмична клопка,няма специален рибоk,които да те измъкне ;D ;D.И тук не става въпрос за доброволно избрано страдание...Не всичко е въпрос на личен избор,особено когато си имаме взимане-даване с индивид от някоя минала инкарнация :)

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Юли 12, 2009, 12:42:42 am »
дааам ;D,но понякога имаш кръжащи специални рибоци около себе си и въпреки това си седиш при непоносимия екземпляр със Сатyрн и Марс на асцендента ти ;).Просто попаднеш ли в кaрмична клопка,няма специален рибоk,които да те измъкне ;D ;D.И тук не става въпрос за доброволно избрано страдание...Не всичко е въпрос на личен избор,особено когато си имаме взимане-даване с индивид от някоя минала инкарнация :)

Винаги имаме избор. Минала съм през много връзки - всичките продължителни. Не съм свръхчовек, а съм се измъкнвала, чиста и помъдряла. И сега съм в края на други кармични отношения - негова луна в съвпад с моя ЮЛВ, моя Луна в съвпад с негов СЛВ. От опит зная, че ние стоим в една връзка, докато имаме очаквания. Те са свързани с намерението да осъществим една част от себе си, чрез този човек. Всяка една връзка ни обогатява с нещо, но ни отнема друго. Важното е да не ни вреди на здравето и психичното благополучие. Такава цена не си заслужава.

*

Helo

« Отговор #49 -: Юли 12, 2009, 12:47:42 am »
че ние стоим в една връзка, докато имаме очаквания. Те са свързани с намерението да осъществим една част от себе си, чрез този човек. Всяка една връзка ни обогатява с нещо

Еее, много правилно и хубаво го каза!  ;D  :P  ;D  ;D  ;D

« Отговор #50 -: Юли 12, 2009, 08:40:54 am »
извинявай.. наистина като се разчуствам много много не се заглеждам ..
малко като кон с капаци.
всеки път си мисля, че в крайна сметка някой беше казал, че нищо не може да присъства в мислите ти, ако ти не го допуснеш там,  и съм се убедила не един път в това, обаче всичко е в главата ни, понякога явно просто искаме на всяка цена да задържим нещо, което всъщност никога не сме имали..
риби, рибоци, екземпляри със сатурнови отношения..
незнам вече с кое можеш и кое не можеш да се бориш..
сигурна съм, че докато си мислим, че може да имаме онзи там с блестящите люспи, то люспите на другите няма да заблестят :)

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Юли 12, 2009, 03:12:50 pm »
Въпрос на личен избобр. Ти гледай първо твоите люспи да заблестят.

« Отговор #52 -: Юли 12, 2009, 04:15:49 pm »
 :P

добре казано  ;D
мойте обаче само на лунна светлина под определен ъгъл само се виждат явно

*

Nebesna

« Отговор #53 -: Юли 12, 2009, 04:23:37 pm »
:P

добре казано  ;D
мойте обаче само на лунна светлина под определен ъгъл само се виждат явно