Аз нямам вашия опит,но не виждам сериозна причина в картата и за тотално отсъствие на връзки.
Между другото, Асцендентът попада в накшатра, чиято естествена склонност е създаване на връзки, брак и всички свързани с това удоволствия.
Тук проблемът е на психологическо ниво - ментален и емоционален. Сатурн аспектира 4 дом, а в 5 дом са разположени Луната, Раху и Марс - всичко е в ума. В 7 дом от Асцендента има Слънце и Венера. Венера също е в накшатра, която се свързва с комфорта, благоденствието и изобилието (Дхаништха).
Така че според мен проблемът не е в тотална липса на внимание от страна на мъжете и на предпоставки за създаване на връзка. Има емоционална агресия, която се потиска, но така тя само закърнява. Изчисти ли се проблемът на ментално и емоционално ниво, ще й се отвори вратичка и за връзка.
Още нещо:
Във ведическата карта Сатурн аспектира Слънце/Венера в 7 дом и същевременно е във взаимна рецепция с Венера. Брак не е изключено да има, но късен, след доста отлагане във времето. Венера е в лъчите на Слънцето, но мисля, че не е изгорена (индийците отпускат по-големи орбиси). Общо взето променлива и неспокойна съдба, що се отнася до партньорство. По-проблематичен ми се вижда въпросът с децата.