Това ти е картата. Но аз не съм от разбирачите и избягвам да се изказвам за немои карти и карти на непознати.
ПП. Не мога! Изкуших се! Според мен ще си имаш семейство. Управителят на 7 дом (Уран) е в 4 дом - на дома и семейството. Прави тригон към Слънцето, което в женска карта описва партньора. Това потвържава брак/съжителство. Слънцето ти квадратира Сатурн, може да има забавяне на брака, да се случи по-късно. Венерата ти също квадратира Сатурн, което сочи същото. Заради тази квадратура на Венера към Сатурн и към Марс в този живот имаш да преосмисляш отношението си към любовта и парите. Не се учудвам да се нахвърляш на бляскави мъже (Венера в Лъв), които изпъкват с нещо - външен вид, престижни са, заможни са, талантливи са, оригинални, аристократи и т.н., важното е да не са посредствени и невзрачни. Може да имаш осъзнато или неосъзнато очакване към тях да те осигуряват материално. Манипулативни партньори са ти заложени в картата - Слънце квадрат Плутон. Но не приемай това като крайна диагноза и фатална съдба, а помисли, на какво идват да те научат измамните мъже, те са ти учители. Десцендентът (върха на 7 дом) описва, може би знаеш, не само партньора, но и скритите в нас качества, непроявения потенциал. И всеки партньор вади от там и проявява през себе си нещо от нас. Така че имаш и тази задача да изследваш собствената си склонност към манипулации и други прояви по Плутон и да ги превърнеш в истинска вътрешна сила. Вероятно си склонна към тайни връзки (Слънце, че и Венера в 12 дом). Възможно е любовта да ти носи и материално благополучие и приятелство (Юпитер У5 в собствен дом в тригон към Меркурий - У2 и У11). Спирам дотук и ако съм написала глупости, по-запознатите да ме бият през пръстите!