Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179957 Прегледи
*

Kler

• **
  • 576
Re: Показатели за брак
« Отговор #820 -: Юли 02, 2013, 09:52:18 am »
може ли кментар и по моята карта? и аз имам 1 развод, ще имам ли втори брак/съжителство? като че ли не намирам такива индикации  :-\ тук ми я има картата
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3812.msg306449.html#msg306449

Сле 6 вечерта ли си родена?
не, сутринта съм

Около колко часа преди 6:30 или след?

08:26 сутринта

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #821 -: Юли 02, 2013, 10:02:14 am »
В такъв случай за втори брак не съм сигурна.. Хм.. първия ти мъж уранов тип ли беше? Вие с първия ти мъж сте можели и без брак да си живеете..ти си по- скоро за съжителство без брак, според мен
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #822 -: Юли 02, 2013, 10:11:52 am »
В такъв случай за втори брак не съм сигурна.. Хм.. първия ти мъж уранов тип ли беше? Вие с първия ти мъж сте можели и без брак да си живеете..ти си по- скоро за съжителство без брак, според мен

не му знам часът, но не ми се струва уранов. доста консервативен и праволинеен е. въпреки, че няма ни една планета в земя  :-\
а иначе можехме и без брак, аз не държах да се женя, да.

съжителство без брак не би ли трябвало да се вижда в хороскопа?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #823 -: Юли 02, 2013, 10:14:35 am »

не му знам часът, но не ми се струва уранов. доста консервативен и праволинеен е. въпреки, че няма ни една планета в земя  :-\
а иначе можехме и без брак, аз не държах да се женя, да.

съжителство без брак не би ли трябвало да се вижда в хороскопа?

A преди него имала ли си сериозна връзка, с някой хлъзгав човек, лъжел те е много..?Имало ли го е това?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #824 -: Юли 02, 2013, 10:23:41 am »
не, не е имало.
всъщност той е със слънце в риби и може и луната му да е там. но не ме е лъгал, до колкото ми е известно.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #825 -: Юли 02, 2013, 10:30:02 am »
добре ето от къде идва нептуна- значи по това, което аз като лаик мога да видя по картата- предстоят ти още 2 възможности за сериозни обвързвания, заложени в натала, но не бързай да се жениш.

Само ако мнооого те помолят ;)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #826 -: Юли 02, 2013, 10:31:51 am »
благодаря  :blink:

« Отговор #827 -: Юли 02, 2013, 11:34:30 am »
Здравейте! Интересно ми е какво бихте казали за картата ми.Дали имам предпоставки за брак?Засега нямам човек до себе си и не съм имала предложения,но усещам,че скоро ще срещна точния човек  :blink:.Така че ако имате желание и време бихте ли я погледнали? Благодаря ви предварително! :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #828 -: Юли 02, 2013, 11:41:23 am »
да, по натал ти е заложен 1 брак- стабилен и хубав брак

« Отговор #829 -: Юли 02, 2013, 11:57:13 am »
Ето я картата.

Благодаря, че си качил картата ми. А ти какво ще кажеш за нея и по-точно за това кога евентуално мога да имам брак и какъв ще е той :)

« Отговор #830 -: Юли 02, 2013, 12:01:28 pm »
Благодаря, zikovu!  :58:

« Отговор #831 -: Юли 14, 2013, 05:18:11 pm »
Според Ръшман твърд аспект на Маркурий към Слънцето на жената,показва повече възможности за брак  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #832 -: Юли 14, 2013, 05:21:26 pm »
Освен това се гледали и разходящите аспекти...Не знаех  :thinking:

« Отговор #833 -: Юли 14, 2013, 05:24:13 pm »
Според Ръшман ли? Не бяха ли сходящи аспекти на Слънцето в рамките на знака (в женска карта, Луна - в мъжка)? А аспекти с Меркурий и Венера показвали възможности за връзки, незадължително брак. Тая теория ми се вижда прекалено опростена (да ме извинява Ръшман).

« Отговор #834 -: Юли 14, 2013, 05:39:49 pm »
Точно така,Мирабела! Аспекти образувани от Слънцето в рамките на знака,в който се намира! Но и несходящите работели.Те давали възможност за връзка,но без перспектива.Имам разпадащ се съвпад с Меркурий.Резултат 2 гаджета Близнаци.Връзките и при двамата продължиха 4 месеца.2-те най-безмислените и безперспектвни връзки,които съм имала...

« Отговор #835 -: Юли 14, 2013, 06:26:05 pm »
Аха, благодаря за споделеното, Дрийм. Имам разподащ се тригон Слънце/Плутон и връзките ми със Скорпиони не са били перспективни.

*

evka

• *
  • 63
« Отговор #836 -: Август 18, 2013, 08:25:29 pm »
Здравейте, много бих искала ако някоя от вас ако има време да погледне и моята карта.Опитвам да намеря човека до мен,но попадам все на неподходящи,обвързани и т.н.Приключих болезнена връзка с много лъжи.Какво се случва при мен ще намеря ли човека.Тъй като 7 дом ми е празен а не съм толкова навътре в астрологията и ми е трудно.Какви са тенденциите за брак,на какъв етап,какъв човек.Възможен ли е и повече от един брак...просто любоптство.
Данните ми са 27.07.1984 Плевен 07.34

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #837 -: Август 18, 2013, 08:36:38 pm »
Това ти е картата. Но аз не съм от разбирачите и избягвам да се изказвам за немои карти и карти на непознати.

ПП. Не мога! Изкуших се! Според мен ще си имаш семейство. Управителят на 7 дом (Уран) е в 4 дом - на дома и семейството. Прави тригон към Слънцето, което в женска карта описва партньора. Това потвържава брак/съжителство. Слънцето ти квадратира Сатурн, може да има забавяне на брака, да се случи по-късно. Венерата ти също квадратира Сатурн, което сочи същото. Заради тази квадратура на Венера към Сатурн и към Марс в този живот имаш да преосмисляш отношението си към любовта и парите. Не се учудвам да се нахвърляш на бляскави мъже (Венера в Лъв), които изпъкват с нещо - външен вид, престижни са, заможни са, талантливи са, оригинални, аристократи и т.н., важното е да не са посредствени и невзрачни. Може да имаш осъзнато или неосъзнато очакване към тях да те осигуряват материално. Манипулативни партньори са ти заложени в картата - Слънце квадрат Плутон. Но не приемай това като крайна диагноза и фатална съдба, а помисли, на какво идват да те научат измамните мъже, те са ти учители. Десцендентът (върха на 7 дом) описва, може би знаеш, не само партньора, но и скритите в нас качества, непроявения потенциал. И всеки партньор вади от там и проявява през себе си нещо от нас. Така че имаш и тази задача да изследваш собствената си склонност към манипулации и други прояви по Плутон и да ги превърнеш в истинска вътрешна сила. Вероятно си склонна към тайни връзки (Слънце, че и Венера в 12 дом). Възможно е любовта да ти носи и материално благополучие и приятелство (Юпитер У5 в собствен дом в тригон към Меркурий - У2 и У11). Спирам дотук и ако съм написала глупости, по-запознатите да ме бият през пръстите!
« Последна редакция: Август 18, 2013, 09:03:19 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #838 -: Август 18, 2013, 10:24:25 pm »
Аз се пробвам с ведическата карта на Евка, но нямам още някакво мнение. Синтезът не ми излиза нещо. Гледайки накшатрата на Луната (Пунарвасу) в аспект с Юпитер и още туй-онуй в картата, си мисля, че ти, Евка, игнорираш червените лампички, които светват по отношение на връзките и партньорите, караш го много оптимистично, водена основно от физическо привличане. Сякаш не мислиш за по-нататък, важен е моментът и привличането тук и сега. За партньорите си може да желаеш да бъдеш оазис на спасението.
« Последна редакция: Август 18, 2013, 10:29:11 pm от Mirabella »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #839 -: Август 18, 2013, 10:24:56 pm »
 ;D
Аз пък имам Слънце на 28гр в Риби и единственият сходящ аспект ми е куинконс със СЛВ. Един развод. А, и секстил с Луната, но това не се брояло, че било между светилата.
Но надеждата умира последна  ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер