Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179499 Прегледи
*

Vanila

• *
  • 385
Re: Показатели за брак
« Отговор #860 -: Август 20, 2013, 07:52:10 am »
...всяка една раздяла я изживявам все едно е дошъл края на света,и усещането всеки път е ако не този няма да е друг не мога да го обесня .И това усещане е с месеци наред .

Усещането е заради наталния аспект Венера квадрат Плутон - има склонност към преекспониране на чувствата във връзките; от друга страна - нужда от дълбочина в отношенията, постигана дори чрез конфронтиране и изследване на различни пластове от общуването.
Казват, че когато напр. имаш транзит на Плутон към наталната Венера - ти временно започваш да се държиш по начин, който съответства на натално такова положение. :blink:

Бих ти препоръчала една астрологична книжка - "Холистично лечение на плутоновите кризи" на Дона Кънинангам. Описват се освен транзити на плутон към натални планети, така и аспекти, заложени в наталната карта. Възможността да се работи с тях с цел по-позитивно и най-вече осъзнато проявление в живота.
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #861 -: Август 20, 2013, 07:54:03 am »
я кажете и при мен виждате ли някъде възможност за брак или с този сатурн в пети няма да имам такъв изобщо
Ако Венерата ти не беше водолейска щеше да си любовчийка, но пък е 8 домна. Четейки те, по- вероятно ми се струва да е в 7 дом- виждаш се в двойка.
Уран права си, връзки не ми липсват, но само за секс нищо сериозно , а страното е че всяка една раздяла я изживявам все едно е дошъл края на света,и усещането всеки път е ако не този няма да е друг не мога да го обесня .И това усещане е с месеци наред .
Елодия все пак си малка на години....Сатурн в 5ти дом, до колкото аз знам си е перфееееккктен...
Мен питаш ли ме с този ретрограден Нептун в същия дом...В стрелец при това...Просто ме е срам от мене си...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #862 -: Август 20, 2013, 08:10:06 am »
я кажете и при мен виждате ли някъде възможност за брак или с този сатурн в пети няма да имам такъв изобщо
Ако Венерата ти не беше водолейска щеше да си любовчийка, но пък е 8 домна. Четейки те, по- вероятно ми се струва да е в 7 дом- виждаш се в двойка.
Уран права си, връзки не ми липсват, но само за секс нищо сериозно , а страното е че всяка една раздяла я изживявам все едно е дошъл края на света,и усещането всеки път е ако не този няма да е друг не мога да го обесня .И това усещане е с месеци наред .
Елодия все пак си малка на години....Сатурн в 5ти дом, до колкото аз знам си е перфееееккктен...
Мен питаш ли ме с този ретрограден Нептун в същия дом...В стрелец при това...Просто ме е срам от мене си...:)
Той този моят сатурн е луд украсен с два съвпада от едната страна е марс, а от другата плутон,така че нищо не му е супер повярваи ми .

« Отговор #863 -: Август 20, 2013, 08:14:36 am »
Ами имаш право на избор значи...:)
Според мен не е толкова зле...не че съм гений, ама....
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #864 -: Август 20, 2013, 08:23:02 am »
Ами имаш право на избор значи...:)
Според мен не е толкова зле...не че съм гений, ама....
На кое му казваш избор от едната страна секс , а от другата страст, като за световно егати избора честно, че към целия тоя цирк е и луната в скорпион подпряна от плутон от едната страна и от юпитер от дригата направо забавно познаи усещането какво е при всички ситуации

« Отговор #865 -: Август 20, 2013, 08:25:55 am »
Описано от теб е идеално...то хората се молят такива работи да им се случват,ама....ти неее...хахахахаххаха
Марс освен съвпад със Сатурн, какви аспекти със слънцето прави..?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #866 -: Август 20, 2013, 08:29:55 am »
Описано от теб е идеално...то хората се молят такива работи да им се случват,ама....ти неее...хахахахаххаха
искаш ли карта иначе марса има тригон с венера тригон с меркурии ,секстил с лилит

*

Нова

• 3491
« Отговор #867 -: Август 20, 2013, 08:35:30 am »
Елодия, с теб сме наборки, ти си съвсем лекинко по-голяма. Не ти разбирам драмата, честно ))))))) И аз съм с водолейска. Карето ти към плутон е условно, но сходящо, дори по знак е тригон, но май си действа. Моето определено е широк сходяш тригон и явно проявлението е съвсем различно, а и ти си със земноводни светила и това ти дава склонност към повече драма в любовта. Споко, с твоите аспекти Кейтчето стана кралица, само луната й рачешка, но пак водна.
Сигурно ретрото на венерата я трещи и не ще да се прояви като типично водолейска.

« Отговор #868 -: Август 20, 2013, 08:40:40 am »
искаш ли карта иначе марса има тригон с венера тригон с меркурии ,секстил с лилит
Идеална си,значи.....
Виж, според мен поне звездите и да ти "говорят" всичко си зависи от ТЕБ...
Който иска да бъде - ще бъде с теб независимо от трудностите...квадрати опозиции и тн.
Аз съм на 34 и съм сингъл плеър...Искало ми се е брак, деца и тн...ама греда...
В крайна сметка живота продължава...
Не е ли по добре сам от колкото зле придружен с разводи драми и такива простотийки..?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #869 -: Август 20, 2013, 08:41:10 am »
Елодия, с теб сме наборки, ти си съвсем лекинко по-голяма. Не ти разбирам драмата, честно ))))))) И аз съм с водолейска. Карето ти към плутон е условно, но сходящо, дори по знак е тригон, но май си действа. Моето определено е широк сходяш тригон и явно проявлението е съвсем различно, а и ти си със земноводни светила и това ти дава склонност към повече драма в любовта. Споко, с твоите аспекти Кейтчето стана кралица, само луната й рачешка, но пак водна.
Сигурно ретрото на венерата я трещи и не ще да се прояви като типично водолейска.
Е тя и мойта е ретро и е изгорена в съвпад със слънцето

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #870 -: Август 20, 2013, 08:45:01 am »
Идеална си,значи.....
Виж, според мен поне звездите и да ти "говорят" всичко си зависи от ТЕБ...
Който иска да бъде - ще бъде с теб независимо от трудностите...квадрати опозиции и тн.
Аз съм на 34 и съм сингъл плеър...Искало ми се е брак, деца и тн...ама греда...
В крайна сметка живота продължава...
Не е ли по добре сам от колкото зле придружен с разводи драми и такива простотийки..?
абе и аз така мисля и за това всеки път е ако няма да е този няма да е и друг и то е едва ли не физическо усещане, не някакъв инат, обаче имам чувството, че ако го получа това дето го искам в караина сметка как да кажа ще се отметна и аз ще се откажа от връзката в краина сметка

« Отговор #871 -: Август 20, 2013, 08:48:48 am »
Ами от мъжка гледна точко ще ти кажа, че никой мъж не иска да се чувства обсебен...ти ще кажеш, че не е обсебване ама си е така...
Тази изгорена венера заедно с това което прочетох, ми се струва брак с властен и независим мъж(младешшшш)...Нека другите да кажат, ама...
Според мен не се фокусирай на това че последния е за винаги последен...може да се окаже тотална заблуда или груба грешка в последствие...:)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #872 -: Август 20, 2013, 08:50:31 am »
Ами от мъжка гледна точко ще ти кажа, че никой мъж не иска да се чувства обсебен...ти ще кажеш, че не е обсебване ама си е така...
Тази изгорена венера заедно с това което прочетох, ми се струва брак с властен и независим мъж(младешшшш)...Нека другите да кажат, ама...
Според мен не се фокусирай на това че последния е за винаги последен...може да се окаже тотална заблуда или груба грешка в последствие...:)
Интересното е че аз не обсебвам никого и по тази причина явно ми се качват на главата винаги

« Отговор #873 -: Август 20, 2013, 08:52:47 am »
Интересното е че аз не обсебвам никого и по тази причина явно ми се качват на главата винаги
Виж, усеща се когато жената е "джапнала" по някой....в контекста на написаното от теб по горе...
Не ти ли се е случвало, когато не ти дреме толкова, за човека до теб да се набират супер здраво...Е за това става на въпрос...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #874 -: Август 20, 2013, 08:53:07 am »
сега знам някой ще каже че скорпионската луна няма начин да не обсебва ама не е така защото това усещане настъпва винаги след като човекът си е заминал

« Отговор #875 -: Август 20, 2013, 08:55:33 am »
сега знам някой ще каже че скорпионската луна няма начин да не обсебва ама не е така защото това усещане настъпва винаги след като човекът си е заминал
Ами не обсебви бе....хахахаххахаахха
А няма начин, когато някой си тръгне да не ти е гадно, то кой не го е изпитал, въпроса е да си направила всичко според възможностите и да не съжаляваш ти самата после...
Звездите могат да ти дадат насока, но не и (според мен не трябва) да управляват живота ти...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #876 -: Август 20, 2013, 08:58:00 am »
последната ми връзка, тази дето се разпадна беше със скорпи луна и скорпи венера на ац е на това му казвам обсебване, нямащ право да мислиш за нищо друго освен за мен докато съм около теб ,буквално това говореще поведението на човека

« Отговор #877 -: Август 20, 2013, 08:59:31 am »
последната ми връзка, тази дето се разпадна беше със скорпи луна и скорпи венера на ац е на това му казвам обсебване, нямащ право да мислиш за нищо друго освен за мен докато съм около теб ,буквално това говореще поведението на човека
Еми трябва да почепиш, че тоя ти се е махнал от главата...то това не се търпи..
Това си е жив комплексарски кърлеж...ужас

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #878 -: Август 20, 2013, 09:03:09 am »
незнам не съм се замисляла за това ,но не мисля в смисал при него си е в проявление самовлубеноста на венера на ац и излъчването да си душата на компанията, и да впечатляваш всичко живо на около, че има комплекси има ги, то кой ги няма , а при него как да го кажа има защо да ги има със сатурн в първо дом не е първия красавец

« Отговор #879 -: Август 20, 2013, 09:05:09 am »
незнам не съм се замисляла за това ,но не мисля в смисал при него си е в проявление самовлубеноста на венера на ац и излъчването да си душата на компанията, и да впечатляваш всичко живо на около, че има комплекси има ги, то кой ги няма , а при него как да го кажа има защо да ги има със сатурн в първо дом не е първия красавец
Ами не исках да ти го казвам, ама хора с такова поведение са точно такива...така, че мадам горе глават...и да почерпиш всеки, с много алкохол, че ти се е махнало това чудо на главата...:))))