Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 228095 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: професия
« Отговор #980 -: Април 24, 2012, 07:31:44 pm »
Втората карта...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #981 -: Април 24, 2012, 08:05:10 pm »
Втората карта...

Защо? :blink:

Лобито го търся в 8-ми. Управител във втората карта е Уран в 11-ти дом/ не мисля, че приятелствата са били стандартни и много/. Уран е перфектно аспектиран....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #982 -: Април 24, 2012, 08:31:26 pm »
Слагам 2 карти ,да проверим ,кой от двамата души има силно лоби или дали въобще има. :blink:

По принцип без данни не работя, тъй като само от тази карта е трудно да се предположи на какво ниво нативът реализира заложения потенциал.

Но мисля, че в първата карта има повече указания нативът да е известен с нещо, да има влияние върху групи от хора - тип идеен лидер, новатор.

Втората карта също може да принадлежи на публична фигура, но в малко по-различен смисъл. Тук има силно взаимодействие със социума, но мисля, че приоритет се дава на личния интерес. Силно желание за материален успех и комфорт. За лобизъм не мога да кажа със сигурност, но мисля, че тоя човек умее да си създава и неприятели (а също умее да ги елиминира от пътя си). Но на по-високо ниво на развитие заложеното в картата може да се реализира в друга насока.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #983 -: Април 24, 2012, 08:50:16 pm »
Втората карта...

Защо? :blink:

Лобито го търся в 8-ми. Управител във втората карта е Уран в 11-ти дом/ не мисля, че приятелствата са били стандартни и много/. Уран е перфектно аспектиран....

Добре,8-ми дом го включваш заради Плутон(манипулирането),11-ти -Уран/Сатурн (приятелства-отговорни ,за кариера),а подкрепата,споделяне на интересите,ползата?!? В тази карта ,в коя сфера се лобира за притежателят и според теб,за да съчетаем с темата професия? ;)

Подкрепата от другите е в 8-ми дом...Няколко пъти го казвам вече ;D...
Както и няколко пъти споменавам , че лобизма не разпознава приятелството..при лобизма има само интереси.... ;)

Нямам време да гледам картата..,чакам малко деца и мъж...и отивам да хапвам някъде... ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #984 -: Април 24, 2012, 09:06:20 pm »
Какво те насочи към първата карта -планети ,аспекти? :blink:

Смятам ги на ръка по индийската с отчетена прецесия и гледам планетните комбинации.

В първата карта виждам много повече харизма и лично присъствие - енергия, която би могла да се вложи в обществена кауза или в принос за някоя група, организация, за обществото като цяло. Но тоя човек не бих го определила като "връзкар" - твърде променлив ми се струва и недостатъчно подмолен и мазен.

Във втората карта мисля, че личният интерес и прагмата са водещ мотив. Дори ако хипотетично допуснем, че е успял политик, според мен тук има по-голяма вероятност да е загрижен за личната си изгода, в тоя смисъл може да има връзка с тъй нареченото лобиране. Не е нужно то да се афишира, може да е изразено в търсене на подходящи "вратички".

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #985 -: Април 24, 2012, 09:23:52 pm »
Смятам ги на ръка по индийската с отчетена прецесия и гледам планетните комбинации.

Как на ръка Лили, нали имаш програма ? Защо ти е да ги смяташ по този начин ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #986 -: Април 24, 2012, 09:28:21 pm »
Пешън, не знам как да го дефинирам това лоби, вие как го разбирате?

Иначе това, че човекът може да е известен и популярен с нещо или в някои среди, е видимо и от западната карта, не е нужен задълбочен прочит даже.

Слънце (у1) в съвпад с Уран (у7) в 11 дом, при това върху СЛВ. Роден по пълнолуние и лунно затъмнение.
Уран и Юпитер в много точен секстил с АС , Меркурий в точен секстил с МС...

А за човека от втората карта се чудя дали часът на раждане не е малко по-ранен. АС по сидерал попада съвсем в началото на знака, при малко по-ранно раждане минава в предходния знак и цялата домификация се променя, респ. и интерпретацията.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #987 -: Април 24, 2012, 09:30:36 pm »

Как на ръка Лили, нали имаш програма ? Защо ти е да ги смяташ по този начин ?

Защото както казах, работя с лични данни.

А когато не са предоставени (в случая са скрити), не мога да губя толкова време да издирвам датата, часа и да гадая за мястото на раждане, за да ги въведа в програмата.

Всъщност по-правилно е да кажа, че ги гледам "на око" с прецесия, не смятам всичко на ръка. Отчитам в ума си прецесията и визуализирам сиделалната карта с присъщата й домификация.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #988 -: Април 24, 2012, 09:45:53 pm »
Lillie,в най-общия случай -защита на нечии интереси,но с цел.

Аз пък друго си помислих - да минаваш със специални препоръки и протекции, а не да лобираш нечии интереси.

Чувам го от собствената си камбанария  ;D - цял живот се сблъсквам с протежета и са ми "болна" тема наистина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #989 -: Април 24, 2012, 10:34:47 pm »
Обърках лобиране с протекции, грешката е моя!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #990 -: Април 24, 2012, 10:51:30 pm »
По това време на денонощието Меркурий в Овен е уморен предполагам  ;)

Меркурий в Овен го пере съчмата мунданно  ;D - съвпад с Уран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #991 -: Април 25, 2012, 07:26:23 pm »
Здравейте! Пиша с молба към всички вас, вещите в астрологията.
Коя професия би била и мое хоби?
Изморена съм от лутане, мисли и др.
28.10.1974, 14.24, Русе

« Отговор #992 -: Април 27, 2012, 08:22:28 am »
28.10.1974, 14.24, Русе

Здравей,Боряна. :blink:Направила съм картата ти от няколко дни,но съм забравила да я постна. :-[ Не знаеш ли часът си на раждане?В такъв случай не знам как се тълкува,но ако някой прояви желание ще ти помогне. ;)
« Последна редакция: Април 29, 2012, 07:10:55 am от MoonLight »

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #993 -: Април 28, 2012, 10:15:50 pm »
28.10.1974, 14.24, Русе

Здравей,Боряна. :blink:Направила съм картата ти от няколко дни,но съм забравила да я постна. :-[ Не знаеш ли часът си на раждане?В такъв случай не знам как се тълкува,но ако някой прояви желание ще ти помогне. ;)

това трябва да е часа :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #994 -: Април 29, 2012, 07:09:36 am »
Благодаря ти,rossin. :-[
Ето новата карта.  :blink:Боряна,изинявам се за грешката.(ще изтрия другата карта)

« Отговор #995 -: Май 05, 2012, 08:43:52 am »
Благодаря от сърце! Ако някой от вас има желание, моля да разгледа картата ми, най-вече стелиума в 8 дом. И този Сатурн  :'(

« Отговор #996 -: Май 06, 2012, 03:37:55 pm »
Здравейте. Прикачвала съм моя карта и преди, но така и не получавам конкретен отговор за професия или поне в коя сфера ще е добре да се изявявам. Изобщо картата ми е една голяма манджа с грозде :(.
На куспидата на 6-ти дом ми е Водолей, управителя му е в 5-ти дом, дома на изкуствата и то в Козирог. Някакъв творчески импулс ми се върти. Нептун и Уран са в тригон с Луната, т.е аспект за фотография.
Гледам обаче господарят на 8-ми дом в 10-ти, класическа позиция за политика, добавям и аспекта на Марс към Юпитер във 2-ри. Тук вече ми изниква банкерство, бизнес и т.н. Имам и силен Меркурий който е в тригон с Нептун, Уран и Луната, това вече и аз не знам как да го тълкувам. Медиум цели пък ми е в Близнаци...

Та въпроса ми е, ако трябва да залагам на сигурно, коя професия ще е най-добре да избера ? Искам да е нещо в което наистина ще се реализирам, а не да имам една тапия която само ще ми украсява стената...

*

Stella

• 7765
« Отговор #997 -: Май 06, 2012, 03:58:18 pm »
28.10.1974, 14.24, Русе

В рождената ти карта трябва да е показано дали имаш заложено професията и хобито ти да бъдат едно и също нещо. Ако няма данни за такава съвместимост, ще трябва да ги разделиш, няма как. За хобито се гледа 11-ти дом и неговия господар. Следователно ще трябва да има връзка между 10,11 и 6 дом и между техните управители.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #998 -: Май 06, 2012, 08:08:41 pm »
Здравейте. Прикачвала съм моя карта и преди, но така и не получавам конкретен отговор за професия или поне в коя сфера ще е добре да се изявявам. Изобщо картата ми е една голяма манджа с грозде :(.
На куспидата на 6-ти дом ми е Водолей, управителя му е в 5-ти дом, дома на изкуствата и то в Козирог. Някакъв творчески импулс ми се върти. Нептун и Уран са в тригон с Луната, т.е аспект за фотография.
Гледам обаче господарят на 8-ми дом в 10-ти, класическа позиция за политика, добавям и аспекта на Марс към Юпитер във 2-ри. Тук вече ми изниква банкерство, бизнес и т.н. Имам и силен Меркурий който е в тригон с Нептун, Уран и Луната, това вече и аз не знам как да го тълкувам. Медиум цели пък ми е в Близнаци...

Та въпроса ми е, ако трябва да залагам на сигурно, коя професия ще е най-добре да избера ? Искам да е нещо в което наистина ще се реализирам, а не да имам една тапия която само ще ми украсява стената...

У2(Венера) във втори дом-вероятно заработването на парите ще е свързано с твоите таланти и възможности.(като изкуство,облекло,музика и т.н.)Венерата е на трон във везни:може да показва хармонични взаимоотношения или сътрудничество. :-\У2 образува квадратура с Уран,като този аспект прави притежателя си различен,магнетичен.Венера има и квадратура с Нептун-внимавай от финансови измами;не позволявай на емоциите да надделяват.Но имаме и тригон МЦ-лесно и хармонично изкачване по стълбата на успеха.
У6(Уран) в 5дом-не обичаш еднообразното ежедневие;държиш на промените и новостите.Работата ти вероятно ще е свързана с творчество,мода...Съвпада на Уран с Нептун спомага за артистични дарби и богато въображение;секстила с Плутон добавя издръжливост,а тригона с АЦ-ще те прави различна сред другите,ще изпъкваш по някакъв начин.
У10(Меркурий) в 1дом-със собствени усилия ще постигаш успехите в живота си.Също така си мисля,че това разположение може да даде стремеж за собствен бизнес. ;) Мерка е на трон в дева,което говори за логична и безпристрастна мисъл,с интерес към детайлните работи.Положението му в първи дом те прави любопитна и неспокойна.Опозицията му със Сатурн е добър аспект за бизнес;тригона с Уран добавя уникалност,красноречивост;тригона с Нептун-отново богато въображение и умение да обрисува с думи.
Мц в близнаци може да се свърже с две професии,например.
Моето мнение е за изкуство,моден дизайн,литературна дарба или дори свързано със съдебната зала. ;) Но това са само мои предположения!Изчакай и другите да се включат. :blink:

« Отговор #999 -: Май 06, 2012, 08:16:09 pm »
Муунлайт, страхотен анализ! Много ми харесва! :wub: