Здравейте. Прикачвала съм моя карта и преди, но така и не получавам конкретен отговор за професия или поне в коя сфера ще е добре да се изявявам. Изобщо картата ми е една голяма манджа с грозде
.
На куспидата на 6-ти дом ми е Водолей, управителя му е в 5-ти дом, дома на изкуствата и то в Козирог. Някакъв творчески импулс ми се върти. Нептун и Уран са в тригон с Луната, т.е аспект за фотография.
Гледам обаче господарят на 8-ми дом в 10-ти, класическа позиция за политика, добавям и аспекта на Марс към Юпитер във 2-ри. Тук вече ми изниква банкерство, бизнес и т.н. Имам и силен Меркурий който е в тригон с Нептун, Уран и Луната, това вече и аз не знам как да го тълкувам. Медиум цели пък ми е в Близнаци...
Та въпроса ми е, ако трябва да залагам на сигурно, коя професия ще е най-добре да избера ? Искам да е нещо в което наистина ще се реализирам, а не да имам една тапия която само ще ми украсява стената...
У2(Венера) във втори дом-вероятно заработването на парите ще е свързано с твоите таланти и възможности.(като изкуство,облекло,музика и т.н.)Венерата е на трон във везни:може да показва хармонични взаимоотношения или сътрудничество. :-\У2 образува квадратура с Уран,като този аспект прави притежателя си различен,магнетичен.Венера има и квадратура с Нептун-внимавай от финансови измами;не позволявай на емоциите да надделяват.Но имаме и тригон МЦ-лесно и хармонично изкачване по стълбата на успеха.
У6(Уран) в 5дом-не обичаш еднообразното ежедневие;държиш на промените и новостите.Работата ти вероятно ще е свързана с творчество,мода...Съвпада на Уран с Нептун спомага за артистични дарби и богато въображение;секстила с Плутон добавя издръжливост,а тригона с АЦ-ще те прави различна сред другите,ще изпъкваш по някакъв начин.
У10(Меркурий) в 1дом-със собствени усилия ще постигаш успехите в живота си.Също така си мисля,че това разположение може да даде стремеж за собствен бизнес.

Мерка е на трон в дева,което говори за логична и безпристрастна мисъл,с интерес към детайлните работи.Положението му в първи дом те прави любопитна и неспокойна.Опозицията му със Сатурн е добър аспект за бизнес;тригона с Уран добавя уникалност,красноречивост;тригона с Нептун-отново богато въображение и умение да обрисува с думи.
Мц в близнаци може да се свърже с две професии,например.
Моето мнение е за изкуство,моден дизайн,литературна дарба или дори свързано със съдебната зала.

Но това са само мои предположения!Изчакай и другите да се включат. :blink: